Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Roken als oorzaak van haaruitval

  Het is de samenstelling van tabaksproducten die ervoor zorgt dat uw gezondheid nadelig wordt beïnvloed. Met name nicotine en teer hebben een slechte invloed op verschillende lichaamsfuncties. Het gevolg van het gebruik van sigaretten, sigaren en andere tabaksproducten is dat het zuurstofpercentage in uw bloed ernstig wordt beperkt. Om optimaal te kunnen functioneren heeft uw lichaam nood aan zuurstofrijkbloed en een optimale circulatie. Bij onvoldoende toevoer van dit zuurstofrijke bloed zal het lichaam eerst de noodzakelijke functies bedienen die nodig zijn om te overleven. Uw lichaam beschouwt de haargroei niet als noodzakelijk, waardoor op den duur haaruitval door roken zal ontstaan. In combinatie met een erfelijke aanleg voor haaruitval, of Alopecia androgenetica, zal het haarverlies in een stroomversnelling terecht komen. Tijdig actie ondernemen kan erger voorkomen.

  Haaruitval door roken behandelen

  De beste manier om het haarverlies te verminderen en te laten stoppen is waarschijnlijk door te stoppen met roken. Vergis u hier niet in. Waar de een van de een op de andere dag geen peuk meer opsteek, kost het een andere de grootste moeite om de sigaretten te laten liggen. Lukt u niet om te stoppen of te minderen met roken? Tegenwoordig zijn er diverse hulpmiddelen beschikbaar. Interessant om te weten is dat zorgverzekeraars deze hulpmiddelen vaak gedeeltelijk of zelfs volledig vergoeden. Het gaat hierbij om middelen als nicotinepleisters en nicotinekauwgom, maar ook alternatieve behandelingen komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking. Vaak blijkt dit net dat extra steuntje te zijn om alsnog een geslaagde stoppoging te ondernemen. Stoppen met roken heeft tot gevolg dat uw bloed de kans krijgt om meer zuurstof op te nemen en te transporteren. Op termijn zal het haarverlies zich stabiliseren en de haargroei verbeteren.

  Haaruitval kent een veelvoud van factoren

  Haaruitval wordt meestal niet enkel en alleen door roken veroorzaakt. Om een effectieve behandeling mogelijk te maken, buiten het stoppen met roken, is het belangrijk om de oorzaak van het haarverlies door een arts vast te laten stellen. Geregeld wordt gezien dat Alopecia androgenetica in combinatie met roken voor een versnelde haaruitval zorgt. Diverse behandelingen kunnen als oplossing worden voorgesteld. Om daadwerkelijk effectief te kunnen zijn zal een arts u altijd een behandeling voorstellen die past bij uw situatie. Veel toegepaste behandelmethoden zijn onder meer laser therapie, het gebruik van een haargroeimiddel, micro haar pigmentatie en de FUE haartransplantatie. Het is de FUE haarimplantatie waarmee blijvende resultaten bereikt kunnen worden. Met name erfelijke kaalheid, die nog niet te ver gevorderd is, kan zowel bij mannen als vrouwen goed behandeld worden. Leest u zich in, in de diverse behandelingen tegen haaruitval? Dan zult u zien dat haartransplantatie specialisten altijd adviseren om al enkele weken voor een geplande behandeling te stoppen. Roken in combinatie met een haartransplantatie kan immers een teleurstellend resultaat tot gevolg hebben. De haarzakjes die getransplanteerd worden hebben nood aan zuurstofrijkbloed en een goede doorstroming. Als u weet dat een haartransplantatie een kostbare ingreep is, waarom zou dan toch roken? Ook in de weken na de haarimplantatie komt roken het resultaat niet ten goede. Overigens heeft roken niet alleen een nadelige invloed op een haartransplantatie. Ook andere behandelingen tegen haaruitval hebben een minder goed resultaat als u rookt.

  Roken en haartransplantatie

  Dat roken in combinatie met een haartransplantatie dus geen goed idee is, lijkt duidelijk. Toch zijn er mensen die niet tijdig stoppen en die direct na afloop van de ingreep een sigaretje opsteken. Wilt u zichzelf een teleurstelling besparen? Doe dit dan niet en volg de adviezen van een haarchirurg altijd op. U kunt een haarimplantatie zien als een investering in uw eigen welzijn en gezondheid. Met een kostenplaatje dat behoorlijk op kan lopen, is het zonde om de kans op succes door het gebruik van tabaksproducten te niet te doen. Wilt u meer weten over een haartransplantatie bij haaruitval? Laat u dan informeren door de ervaren consulenten van GlobalHair. Tijdens een consult wordt de behandeling nader toegelicht en kunt u vragen stellen. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1