Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Plotselinge haaruitval

  Haaruitval bij mannen en haaruitval bij vrouwen kan diverse oorzaken hebben. Om een geschikte behandeling toe te kunnen passen is het van groot belang om de oorzaak van het haarverlies vast te laten stellen. Door dit te doen kan een gericht plan van aanpak worden aangeboden. Een haaruitval behandeling kan worden toegepast bij zowel tijdelijk als blijvend haarverlies. Tijdelijke haaruitval veroorzaakt door een medische behandeling, stress, medicijngebruik, huid- en/of haaraandoeningen, vitamine gebrek of hormonale veranderingen herstelt zich in de meeste gevallen vanzelf. Eventueel kunt u aan verdere haaruitval preventie doen, door het gebruik van een geschikte shampoo in combinatie met een bijpassende conditioner. Cosmeticaproducenten hebben verschillende verzorgingsproducten ontwikkeld voor mannen en vrouwen. Informatie over de werking van een bepaalde shampoo kunt u vragen aan uw huisarts, dermatoloog of kapper. Voorkom dat u van het ene product op het andere overstapt zonder dat er sprake is van zichtbare resultaten.

  Haaruitval preventie plan

  Nu dat u weet dat haaruitval zowel tijdelijk als blijvend kan zijn en meerdere oorzaken heeft, is het belangrijk om tot een gericht plan van aanpak te komen. Haaruitval die onbehandeld blijft kan uw zelfvertrouwen beschadigen. De haargroei kan soms een handje worden geholpen door het gebruik van een effectief haargroeimiddel. Dit soort middelen remt onder meer de invloed van DHT, waardoor nieuwe haargroei wordt bevorderd. Feit blijft wel dat u dit soort middelen gedurende meerdere maanden dient te gebruiken, voordat eventuele resultaten zichtbaar worden. Wordt de behandeling stopgezet? Dan is de kans groot dat het haarverlies terugkeert, van blijvende resultaten is met het gebruik van een haargroeimiddel geen sprake. Haargroeimiddelen die regelmatig voorgeschreven worden als haaruitval behandeling zijn Minoxidil, Dutasteride, Finasteride en de Diane pil. Daarnaast kan ook ketoconazol shampoo de nodige resultaten geven. De bijwerkingen van de haargroeimiddelen, zorgen ervoor dat niet iedereen direct staat te springen bij het gebruik ervan. Haaruitval preventie en haaruitval behandelingen zijn geliefd bij cosmeticaproducenten. Een blik in het schap bij de drogist leert dat u een brede keuze heeft uit shampoos, poeders, crèmes, foams en tabletten die de haaruitval tegengaan en kaalheid effectief behandelen. Niets is minder waar. Het merendeel van dit soort producten heeft alleen effect op de inhoud van uw portemonnee. De werking van de producten is niet bewezen en vaak neemt de haaruitval alleen maar toe in plaats van te stabiliseren.

  Haarwerk of pruik als haaruitval behandeling

  Haaruitval kan gecamoufleerd of verborgen worden door het dragen van een haarwerk of pruik. Zeker als er bij u sprake is van tijdelijk haarverlies is een haarwerk een geschikte oplossing. Moderne haarwerken worden gemaakt van zowel echt haar als synthetische materialen. De keuze is uitgebreid, zodat u altijd een haarwerk of haarstukje vindt dat aansluit bij uw natuurlijke haar. Dit zowel qua kleur als haarstijl. Voelt u niets voor een haarwerk? Is bij u blijvend haarverlies vastgesteld? Dan kunt u ook een alternatieve haaruitval behandeling overwegen. Een van de mogelijkheden is een FUE haartransplantatie. Het verdient de aanbeveling om eerst de behandeling eens door te nemen en met name aandachtig te kijken naar de verschillende voor- en nadelen. Ook het kostenplaatje is iets waar u goed naar kijkt. Haartransplantaties zijn kostbare ingrepen die zowel in binnen- als buitenland worden toegepast. Verschillende behandeltechnieken worden toegepast. Om een goed resultaat te bereiken kiest u voor een ervaren haarchirurg die de behandeling toepast. Laat u informeren en adviseren over de haarimplantatie. Niet iedereen kan met succes worden behandeld. Gaat een haartransplantatie u te ver, of is uw haaruitval al te ver gevorderd? Dan kunt u ook een micro haar transplantatie overwegen. Weet u niet waar u moet beginnen met het vinden van een passende haaruitval behandeling? Neem contact op met uw huisarts. Deze heeft doorgaans advies en informatie over de mogelijkheden. Een huisarts kunt u ook verder verwijzen.

  Gratis haartransplantatie informatie

  Spreekt een eventuele haartransplantatie u wel aan? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Tijdens het gesprek worden uw mogelijkheden bekeken en kan een inschatting gemaakt worden van het aantal haarzakjes dat u kunt laten transplanteren voor een mooi resultaat. Meer weten? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de haartransplantatie behandeling.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1