Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Shampoo tegen haaruitval

  Haaruitval verminderen of stabiliseren met een geschikte shampoo lijkt makkelijk. De waarheid is dat het niet makkelijk is om de juiste shampoo te vinden. Waar met name de standaard drogist en supermarkt een willekeur aan producten aanbieden, zijn dit soort shampoos vaak duur in aanschaf en blijven de gewenste resultaten uit. Koopt u een haaruitval shampoo? Let dan op de ingrediënten en de samenstelling van een product. Effectieve shampoos bevatten wetenschappelijk bewezen ingrediënten om de haargroei te stimuleren en dus het haarverlies te verminderen. Welke bestanddelen of ingrediënten dienen in een shampoo tegen haaruitval te zitten? • Biotine. • Koper peptiden. • Cafeïne. • Niacine. • Procyanidine. • Ketoconazol. Niet bij iedereen met haarverlies hebben deze ingrediënten het gewenste effect. Bewezen is wel dat ze mogelijk de haargroei bevorderen en daarnaast ook de negatieve invloed van het DHT hormoon tegengaan. Bij een juist gebruik van de shampoo wordt uw hoofdhuid gestimuleerd, wat dan weer een betere doorbloeding tot gevolg heeft. Interessant bij het aanschaffen van een shampoo tegen haaruitval is ook om te kijken naar de ingrediënten die u liever niet gebruikt. Dit zijn dan zeker de bestanddelen die huidirritaties tot gevolg kunnen hebben. Een goed voorbeeld hiervan is SLS dat in vrijwel alle shampoos wordt verwerkt. Langdurig gebruik kan uitdroging van de hoofdhuid tot gevolg hebben. Ook de haargroei kan afnemen en een jeukerig gevoel kan ontstaan. De bedoeling van een shampoo is het gezond houden van uw hoofdhuid en het voeden van de haarzakjes. Eens u een geschikte haaruitval shampoo heeft gevonden, zult u merken dat ook uw haardos weer wat voller wordt.

  Medische haaruitval shampoo

  Naast vrij verkrijgbare shampoos tegen haaruitval, kunt u zich ook tot uw huisarts of dermatoloog wenden met haarverlies. Wilt u in plaats van een haargroeimiddel graag een medische shampoo tegen haaruitval gebruiken? Dan kan een arts u ketoconazol shampoo adviseren. Ketoconazol doodt schimmels en gisten en heeft bij sommige mensen een positief effect op de haargroei. Het is een gewilde shampoo die u zonder veel problemen en/of bijwerkingen kunt gebruiken. Aangezien ketoconazol een geneesmiddel is, wordt geadviseerd om de shampoo strikt volgens voorschrift te gebruiken. Spoel de shampoo zorgvuldig uit het haar en voorkom dat er restjes achterblijven die eventueel tot huidirritaties kunnen leiden. Alternatieven voor ketoconazol shampoo zijn: • Seleensulfide. Net zoals ketoconazol wordt dit gebruikt bij de behandeling van schimmels. Het vermindert eveneens de invloed van DHT. • Zinkpyrithion. Milder dan ketoconazol en seleensulfide. Het heeft een gunstige werking op schimmels en verminderd het effect van DHT. Weet u niet welke shampoo u het beste kunt gebruiken? Laat u dan adviseren door uw huisarts en/of dermatoloog. Deze kan tegelijk de verschillende voor- en nadelen met u doornemen.

  Risico’s haaruitval shampoo

  Voor het merendeel van de bewezen shampoos tegen haaruitval geldt dat ze bij een juist gebruik nauwelijks bijwerkingen hebben. Om huidirritaties en/of roodhuid te voorkomen, wordt geadviseerd om een shampoo altijd goed en zorgvuldig uit te spoelen. Gebruik hiervoor lauwwarm water. Hetzelfde geldt voor een eventuele conditioner die gebruikt wordt. Wees daarnaast voorzichtig met het gebruik van een föhn of andere apparaten die het haar drogen of stylen. Zet de apparatuur niet op de allerwarmste stand, maar wees gematigd. Hiermee voorkomt u verdere beschadiging van het haar.

  Haaruitval shampoo combinatie behandeling

  Overmatig haarverlies kan op uiteenlopende manieren behandeld worden. Zeker bij beginnende haaruitval wordt nogal eens gekozen voor een combinatie van mogelijkheden. Zo kunt u een haaruitval shampoo gebruiken en tegelijkertijd een laser behandeling of mesotherapie ondergaan. De combinatie van factoren kan de haargroei stimuleren en zorgen voor een verbeterde doorbloeding. Een combinatie van een shampoo tegen haaruitval en een meer ingrijpende behandeling als een haartransplantatie kan eveneens overwogen worden. Al hangt dit wel af van de oorzaak van het haarverlies, de mate waarin dit is gevorderd en de aanwezigheid van donormateriaal. De consulenten van GlobalHair informeren u over deze ingreep. Wilt u een afspraak maken voor een consult? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1