Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Oorzaak haaruitval als vrouw

  Haarverlies bij vrouwen kan diverse oorzaken hebben. Ervaart u veel haaruitval als vrouw? Dan wilt u uiteraard weten wat de oorzaak van uw haaruitval is. Om de meest geschikte oplossing te vinden, is een goede diagnose onmisbaar. Aan de hand hiervan kan een ervaren specialist het verdere verloop van het haarverlies voorspellen.

  Veelvoorkomende oorzaken van (extreme) haaruitval als vrouw, kunnen zijn:

  • Erfelijke kaalheid of Alopecia androgenetica: bij vrouwen wordt het haar langzaam dunner en kan het uiteindelijk leiden tot plekken zonder haar op bepaalde delen van het hoofd. Het haaruitval bij vrouwen ziet er meestal anders uit dan bij mannen. Vrouwen verliezen vaak haar over hun hele hoofd, terwijl mannen vaak een terugtrekkende haarlijn en kale plekken boven op het hoofd hebben.
  • Pleksgewijze kaalheid of Alopecia areata: de kale plekken zijn rond of ovaalvormig, zonder dat er sprake is van verlittekening van de huid.
  • Haaruitval door stress als vrouw: stress als gevolg van operaties, infecties, hoge koorts, emotionele problemen, crash diëten, overmatig alcoholgebruik en werkdruk kan haaruitval bij vrouwen veroorzaken.

  Heeft u haaruitval en bent u benieuwd naar de specifieke oorzaak van uw haarverlies als vrouw? Of wilt u weten wat de beste oplossing is om weer te kunnen genieten van een mooie, volle haardos? Laat onze specialisten met u meedenken.

  Deskundig advies & behandeling van haaruitval bij vrouwen

  Heeft u te maken met veel haaruitval als vrouw en wilt u hier graag een oplossing voor? Geen enkele haartype zien wij als ‘onmogelijk’, wij komen altijd wel tot de beste oplossing voor specifiek uw type haar. We gaan graag met u in gesprek om uw huidige situatie in kaart te brengen en om uw haar te bekijken. We nemen uitgebreid de tijd om naar uw verhaal te luisteren en geven altijd een eerlijk en passend advies voor uw haar. Met onze haartransplantatie voor vrouwen zorgen wij altijd voor natuurlijk ogende haargroei en langdurige resultaten.

  Kunnen wij u helpen met het terugwinnen van uw zelfvertrouwen dankzij een mooie, volle haardos van hoogwaardige kwaliteit?

  Onze behandelingen voor haarverlies bij vrouwen

  Wordt uw haar dunner als vrouw en gaat dit ten koste van uw zelfvertrouwen? Dan kan een haartransplantatie of V6 Hairboost hiervoor de perfecte behandeloptie zijn. Onze haartransplantaties doen we middels de FUE, Saffier of DHI haartransplantatie technieken. Afhankelijk van het haar probleem wat er momenteel bij u speelt, adviseren onze artsen u altijd met een eerlijk verhaal en de beste oplossing voor uw situatie.

  Onze behandelingen voor haarverlies bij vrouwen

  Kiest u voor GlobalHair voor het oplossen van uw haaruitval als vrouw? GlobalHair voert al jaren meer dan 10.000+ operaties met succes uit. Bij onze haartransplantatie kliniek werken uitsluitend ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Tijdens een haartransplantatie werkt de haarchirurg nauw samen met een ervaren team van haartransplantatie assistenten. Veel vrouwen gingen u reeds voor. Kunnen wij u bijstaan met uw haarverlies?

  De artsen van GlobalHair staan voor u klaar om u weer het zelfvertrouwen terug te geven én natuurlijk: een heerlijk volle haardos!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp