Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarverlies mannen vs. haarverlies vrouwen

  Waar vaak, ten onrechte, wordt gedacht daar haaruitval een mannenprobleem is, is de realiteit totaal anders. Vrouwen krijgen net zo goed met overmatige haaruitval te maken. Naast vormen van tijdelijk haarverlies door stress, gewichtsschommelingen, medische behandelingen en hormonale veranderingen is erfelijke kaalheid de meest voorkomende oorzaak van haarverlies bij mannen en vrouwen. Erfelijke kaalheid bij vrouwen? Ja, Alopecia androgenetica komt regelmatig voor bij vrouwen. Vrouwen die hier mee geconfronteerd worden zien dit voornamelijk vanaf de overgang en op latere leeftijd. De manier waarop de haaruitval zich voltrekt verschilt wel bij beide seksen. Waar bij mannen hoofdzakelijk sprake is van een terugtrekkende haargrens, dieper wordende inhammen en een kalende kruin zien vrouwen hun haardos verspreid dunner worden. Alopecia androgenetica leidt bij mannen geregeld tot volledige kaalheid, terwijl daar bij vrouwen geen sprake van is. Zowel tijdelijke als blijvende vormen en oorzaken van haaruitval kunnen behandeld worden.

  Wat te doen bij haarverlies?

  Overmatige haaruitval is een proces dat niet altijd even makkelijk te stoppen is. Het kennen van de oorzaak is een van eerste zaken die daarbij van belang zijn. Een huisarts of dermatoloog kan helpen bij het stellen van de juiste diagnose. Artsen besteden aandacht aan uw verhaal en het feit of haaruitval binnen uw familie voorkomt. Soms kan aanvullend bloedonderzoek of een zogenaamd trichogram onderzoek meer duidelijkheid geven. Aan de hand van de bevindingen kan een behandelmethode voorgesteld worden. • Haargroeimiddelen. Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen worden zeker bij beginnend haarverlies voorgeschreven door artsen. Slaat het voorgeschreven middel bij u aan? Dan wordt na een aantal maanden het haarverlies aanmerkelijk minder en is een verbetering van de haargroei zichtbaar. De resultaten houden aan zolang het haargroeimiddel gebruikt wordt. • Haarwerk of pruik. Een dunner wordende haardos en kalende plekken kunnen met behulp van een haarwerk of haarstukje gecamoufleerd worden. De mogelijkheden zijn uitgebreid en als u zich door een erkende haarwerkspecialist laat informeren, dan bent u er zeker van dat u een haarwerk aanschaft dat past bij uw natuurlijke stijl en haardracht. • Gezond eten en regelmatig bewegen. Het haargroeiproces heeft belang aan afwisselende vitamines en mineralen. Haaruitval veroorzaakt door een vitamine- en/of ijzergebrek kan behandeld worden met behulp van een voedingssupplement. In combinatie met voldoende lichaamsbeweging krijgt uw lichaam de kans om beter te functioneren. • Cosmetische behandelingen. Laser licht therapie en mesotherapie kunnen bij mannen en vrouwen met haarverlies toegepast worden om de haargroei te stimuleren. Tegenwoordig zijn er ook zogenaamde laserhelmen verkrijgbaar, waarmee thuisbehandeling mogelijk wordt gemaakt. • Micro haar pigmentatie of tricopigmentatie. Deze behandelmethode kan bij tijdelijke en blijvende vormen van haarverlies toegepast worden. Het is een geschikte manier om een dun geworden haardos optisch voller te laten lijken en om kale plekken te camoufleren. De behandeling wordt uitgevoerd met semi-permanent gekleurd pigment dat in uw bovenste huidlaag wordt ingebracht. • Biofibre haar. Kunstharen implanteren wordt gedaan bij mannen en vrouwen. Deze behandelmethode geeft direct zichtbare resultaten. De kunstharen zijn in verschillende structuren, lengtes en kleuren verkrijgbaar. • Haartransplantatie. Mannen en vrouwen met erfelijke kaalheid kiezen steeds vaker voor een blijvende behandelmethode. Een FUE haartransplantatie garandeert blijvende resultaten en natuurlijke haargroei. De ingreep wordt in binnen- en buitenland met succes toegepast. Welke behandelmethode bij u past, hangt af van de oorzaak van het haarverlies, de mate waarin het haar is uitgevallen en uw eigen persoonlijke wensen en verwachtingen.

  FUE haartransplantatie en haarverlies

  Niet veel behandelingen bieden een blijvende oplossing bij erfelijke kaalheid. Zoekt u een behandeling met permanente resultaten, dan is een haartransplantatie de enige beschikbare mogelijkheid. Bij het zoeken naar informatie over deze ingreep en de resultaten die ermee bereikt worden, ziet u dat haarklinieken een levenslange groeigarantie geven. Het aantal aanbieders is groot, net zoals de prijzen die gerekend worden. GlobalHair biedt u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. U kunt van ons een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding verwachten, waarbij u in ervaren handen van onze ISHRS gecertificeerde haarchirurgen bent. Bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Laat u geheel vrijblijvend voorlichten door onze consulenten. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Het eerste consult is gratis.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp