Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  V6 hair boost stimuleert de doorbloeding

  Als aanvulling op een haartransplantatie is de V6 hair boost een ideale behandelmethode. De werkzame ingrediënten voeden de haarzakjes en verbeteren de doorbloeding in de hoofdhuid. Zonder dat u uw dagelijkse routine onderbreekt, ziet u hoe de haargroei sterker wordt en de haardos er voller uitziet. Deze goede resultaten ontwikkelen zich gestaag. Onze specialisten adviseren de V6 hair boost als kuur, bestaande uit zes sessies. Maar een eenmalige sessie is ook mogelijk. De vitamines, mineralen en plantenextracten waaruit V6 hair boost bestaat, zijn veilig te gebruiken. De exacte samenstelling varieert per persoon. Om het risico op bijwerkingen te beperken, vraagt de specialist naar allergieën die u heeft en/of waar u bekend mee bent.

  Gezonde, sterke haargroei

  Een volle haardos hoort bij een gezonde uitstraling. Zowel bekende als minder bekende mensen doen er veel aan om een jeugdig uiterlijk te behouden. De waarheid is dat er veel mensen zijn die daar wat hulp bij kunnen gebruiken. De V6 hair boost is een minimaal-invasieve manier om uw haar net dat beetje extra aandacht en stimulatie te geven. Bekijk de beelden die Jasha Rudge van de V6 hair boost heeft gemaakt en zie hoe vlot een behandelsessie gaat. Een sessie duurt twintig tot dertig minuten en heeft geen downtime. Zonder uw werkzaamheden te moeten onderbreken, gaat u na een sessie terug aan het werk. De behandeling is veilig en dankzij het uitgebreide gesprek dat u met een consulent heeft gehad, is de kans op bijwerkingen klein.

  Kosten V6 hair boost

  Een losse V6 hair boost behandeling kost € 185, terwijl een kuur van acht sessies € 1200 kost. De resultaten die we zien, zijn positief. Omdat de gezonde ingrediënten direct als voedingsstof voor de haarzakjes dienen, wordt de haargroei versterkt en blijven de haarzakjes langer in de actieve groeifase. We zien de positieve resultaten ook bij V6 hair boost behandelingen die niet voor of na een haartransplantatie gebeuren. Het is een behandeling die op zich een oplossing biedt voor problemen met de haargroei.

  Meer weten over V6 hair boost

  Wilt u, net als Jasha Rudge, uw haargroei een boost geven? Maak een afspraak voor een gratis V6 hair boost consult bij GlobalHair. Onze consulenten nodigen u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij u antwoord krijgt op alle V6 hair boost vragen. We laten u voorbeelden zien van bereikte resultaten en lichten de techniek toe. Op basis van uw verwachtingen en persoonlijke behoeften ontvangt u een behandelplan. Een afspraak maakt u telefonisch of via WhatsApp op +31633388757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan