Jasha Rudge voor V6 hair boost bij GlobalHair

Nadat Jasha Rudge eerder een succesvolle haartransplantatie bij GlobalHair heeft laten toepassen, was de muzikale duizendpoot kortgeleden bij ons voor een V6 hair boost behandeling. Misschien heeft u gehoord over deze behandeling die de haargroei stimuleert en heeft u vragen over welke invloed de techniek heeft op de gezondheid van uw haardos. Jasha Rudge doet uitgebreid verslag over de V6 hair boost en de effecten van de behandeling op de haargroei.

V6 hair boost stimuleert de doorbloeding

Als aanvulling op een haartransplantatie is de V6 hair boost een ideale behandelmethode. De werkzame ingrediënten voeden de haarzakjes en verbeteren de doorbloeding in de hoofdhuid. Zonder dat u uw dagelijkse routine onderbreekt, ziet u hoe de haargroei sterker wordt en de haardos er voller uitziet. Deze goede resultaten ontwikkelen zich gestaag. Onze specialisten adviseren de V6 hair boost als kuur, bestaande uit zes sessies. Maar een eenmalige sessie is ook mogelijk. De vitamines, mineralen en plantenextracten waaruit V6 hair boost bestaat, zijn veilig te gebruiken. De exacte samenstelling varieert per persoon. Om het risico op bijwerkingen te beperken, vraagt de specialist naar allergieën die u heeft en/of waar u bekend mee bent.

Gezonde, sterke haargroei

Een volle haardos hoort bij een gezonde uitstraling. Zowel bekende als minder bekende mensen doen er veel aan om een jeugdig uiterlijk te behouden. De waarheid is dat er veel mensen zijn die daar wat hulp bij kunnen gebruiken. De V6 hair boost is een minimaal-invasieve manier om uw haar net dat beetje extra aandacht en stimulatie te geven. Bekijk de beelden die Jasha Rudge van de V6 hair boost heeft gemaakt en zie hoe vlot een behandelsessie gaat. Een sessie duurt twintig tot dertig minuten en heeft geen downtime. Zonder uw werkzaamheden te moeten onderbreken, gaat u na een sessie terug aan het werk. De behandeling is veilig en dankzij het uitgebreide gesprek dat u met een consulent heeft gehad, is de kans op bijwerkingen klein.

Kosten V6 hair boost

Een losse V6 hair boost behandeling kost € 185, terwijl een kuur van acht sessies € 1200 kost. De resultaten die we zien, zijn positief. Omdat de gezonde ingrediënten direct als voedingsstof voor de haarzakjes dienen, wordt de haargroei versterkt en blijven de haarzakjes langer in de actieve groeifase. We zien de positieve resultaten ook bij V6 hair boost behandelingen die niet voor of na een haartransplantatie gebeuren. Het is een behandeling die op zich een oplossing biedt voor problemen met de haargroei.

Wilt u, net als Jasha Rudge, uw haargroei een boost geven? Maak een afspraak voor een gratis V6 hair boost consult bij GlobalHair. Onze consulenten nodigen u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarbij u antwoord krijgt op alle V6 hair boost vragen. We laten u voorbeelden zien van bereikte resultaten en lichten de techniek toe. Op basis van uw verwachtingen en persoonlijke behoeften ontvangt u een behandelplan. Een afspraak maakt u telefonisch of via WhatsApp op +31633388757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis