Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Hoe snel wordt iemand kaal?

  Erfelijke kaalheid verloopt bij elke man anders. In extreme gevallen wordt het haarverlies al op zeer jonge leeftijd zichtbaar, terwijl het merendeel van mannen vanaf eind twintiger, begin dertiger jaren te maken krijgt met zichtbaar haarverlies. Alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval, leidt niet van de ene op de andere dag tot volledige kaalheid. Hier gaan gemiddeld 15 tot 25 jaren overheen. Over het algemeen genomen kan gezegd worden dat 50% van de vijftigers met erfelijke kaalheid al redelijk wat haren hebben verloren. In enkele gevallen is ook gezien dat iemand binnen een periode van 5 jaar volledig kaal was. Het is een zeer persoonlijk proces dat zich bij iedereen anders voltrekt. Kaal worden is een natuurlijk proces. U kunt dit accepteren, maar u kunt er ook voor kiezen om een behandelmethode te zoeken. Hoe begint u met het vinden van de geschikte oplossing? Voor velen is de huisarts het beginpunt. Nadat de oorzaak van haarverlies is bevestigd, kan deze u diverse behandelingen voorstellen. De mogelijkheden hangen af van uw wensen en de hoeveelheid haar die u al heeft verloren.

  Kaal worden kapsel

  Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die er alles aan doet om haaruitval op bijzondere wijze te verbergen. Lange haren aan de ene zijde van een hoofd, die een kalende kruin moeten bedekken is hiervan een typisch voorbeeld. Vroeger was het laten groeien van de resterende haren een ‘beproefde methode’ om kale plekken te camoufleren. Als dit niet direct uw voorkeur heeft, zijn er verschillende andere behandelingen beschikbaar. Zo kan beginnende erfelijke kaalheid uitstekend behandeld worden met een wetenschappelijk bewezen haargroeimiddel. De bekendste voorbeelden zijn Finasteride, Dutasteride en Minoxidil. Begint u tijdig met het gebruik van een haargroeimiddel, dan kan kaal worden voorkomen worden. De haaruitval stabiliseert zich en nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Het nadeel van een haargroeimiddel is dat de resultaten tijdelijk zijn. Bovendien bestaat er een zekere kans op het ontstaan van ernstige bijwerkingen, die soms blijvend zijn. Juist omdat een haargroeimiddel dagelijks gebruikt moet worden, kan het gebruik u op een gegeven moment tegen gaan staan. Weet dan dat er ook andere behandelmethodes beschikbaar zijn.

  Kaal worden voorkomen

  Erfelijke kaalheid wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon dat het haargroeiproces versnelt. Deze versnelling zorgt ervoor dat de haarzakjes vernietigd worden en niet meer in staat zijn om nieuwe haren te produceren. Het duurt vaak een tijdje voordat het haarverlies begint op te vallen. Zowel beginnend als gevorderd haarverlies kan behandeld worden. Zo worden regelmatig combinaties tussen haargroeimiddelen en laser licht therapie en/of mesotherapie gevolgd. Daarnaast kiezen mannen met haaruitval voor cosmetische behandelingen als tricopigmentatie en een haartransplantatie. • Tricopigmentatie, is een behandeling waarbij gekleurd pigment in uw bovenste huidlaag wordt aangebracht. Het pigment heeft het uiterlijk van natuurlijke haarstoppels. De behandeling kan toegepast worden om kale plekken te camoufleren of om een dunne haardos optisch voller te laten lijken. Bent u volledig kaal? Dan wordt met tricopigmentatie een geschoren look gecreëerd. • Haartransplantatie, de enige behandeling die blijvende resultaten biedt bij erfelijke kaalheid. Om voor de ingreep in aanmerking te komen moet er genoeg donormateriaal aanwezig zijn. Haarzakjes uit uw haarkrans worden geoogst en vervolgens op de kalende gebieden geplaatst. De behandeling vindt onder plaatselijke verdoving plaats en wordt al jaren met succes toegepast. Weet u niet welke behandeling uw voorkeur heeft of waar u voor in aanmerking komt? Begin met het vragen van advies aan uw huisarts. Deze kan doorgaans vrij nauwkeurig inschatten welke methode bij u toegepast kan worden.

  Haartransplantatie consult

  Kaal worden kan met een haartransplantatie, mits u tijdig voor een ingreep kiest, voorkomen worden. De resultaten zijn blijvend. Dit is mogelijk omdat de haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans een andere structuur hebben die ze niet gevoelig maakt voor het DHT hormoon. GlobalHair biedt u dan ook levenslange groeigarantie op de succesvol getransplanteerde grafts. Wilt u meer weten over de haartransplantatie methode die wordt toegepast? Maak een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over kaal worden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan