Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Laserontharing baard vormgeving

  Heeft u er wel eens nagedacht over het gebruik van lasertechniek bij het vormgeven van uw baard? De geavanceerde technologie maakt baardsculptuur mogelijk. Met behulp van geavanceerde laserapparatuur worden de ongewenste baardharen verwijderd. U kunt uzelf vooraf inlezen in de behandeltechniek, zodat u voorbereid een afspraak maakt voor een consult bij een specialist. Gezichtsbeharing heeft constante zorg en onderhoud nodig. Elke look, van net geschoren tot de machtige ‘bandholz’ baard, kan alleen worden onderhouden als u voldoende tijd doorbrengt voor de spiegel of bij de barbier. Een volledig laserontharingstraject duurt enkele maanden. Hoewel een enkele sessie binnen enkele minuten voorbij kan zijn, vereist de volledige behandeling 3 tot 10 sessies om blijvende resultaten te geven. Bovendien moet u tussen de sessies minimaal 4 tot 6 weken wachten. Elke sessie kost tussen de € 75 en € 500, maar op de lange termijn is laserontharing baard verreweg de meest betaalbare manier om een haarvrije huid te krijgen. Dit komt omdat alle andere methoden, waaronder scheren, trimmen, harsen, enz., dagelijks of wekelijks moeten worden herhaald en het haar steeds weer terugkomt.

  Risico’s en bijwerkingen

  Voordat u voor een laserontharing baard behandeling gaat, moet u rekening houden met de risico’s en bijwerkingen. Voor de meeste mensen is laserontharing een veilige procedure, met weinig tot geen pijn of irritaties. In sommige gevallen kan de huid als gevolg van de behandeling rood worden en kunnen zich zwellingen voordoen. Zorg ervoor dat u de laserbehandeling uitsluitend laat toepassen door een opgeleide, ervaren specialist. Het is een zeer delicate en technische procedure. Door de laser op de juiste manier in te stellen worden brandwonden, blaren, infecties en littekens voorkomen. Een baardsculptuur klinkt ideaal. Toch is het goed om te weten dat laserontharing beperkend kan zijn. Als de haarzakjes vernietigd zijn, blijft nieuwe haargroei uit. Wilt u later de baard een andere vorm geven, dan kan dat mogelijk alleen in beperkte mate. Bereidt uzelf daarom altijd goed voor op een cosmetische laserontharingsbehandeling.

  Uitgebreide laserontharing baard

  Naast het overwegen van een baardsculptuur met behulp van laserontharing, is het ook mogelijk om de behandeling als transgender te ondergaan. Mannen die veranderen naar vrouw kunnen de ongewenste gezichtsbeharing met de lasertechniek laten verwijderen. Ook hierbij geldt dat u meerdere behandelsessies nodig heeft voor een optimaal resultaat. Over het algemeen geldt dat het beste resultaat wordt bereikt bij mensen met een lichte huid en donker haar, de behandeling kan echter bij alle haarkleuren en huidtypes worden toegepast. Voor de behandeling worden de haargroei en uw huid bekeken door de specialist. In de meeste gevallen wordt een proef puls gezet. Dit houdt in dat op een klein stukje huid de laser wordt geplaatst. Blijft huidirritatie uit? Dan kan het volledige gebied behandeld worden. De behandeling is goed te verdragen. Eventuele pijn of irritatie is van korte duur. Het geven van de puls wordt ervaren als het loslaten van een elastiekje op de huid. Een behandelsessie duurt niet lang en meestal staat u binnen 20 tot 30 minuten weer buiten. Het is niet nodig om vrijaf te nemen, u kunt uw gebruikelijke werkzaamheden gewoon hervatten.

  Kosten vergoeding laserontharing

  Ondanks de bewezen effectiviteit van laserontharing wordt de methode niet vergoed door de basisverzekering. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt deze manier van ontharen wel vanuit een aanvullend zorgpakket. De vergoedingsbedragen zijn meestal eenmalig en alleen van toepassing bij overmatige gezichtsbeharing bij vrouwen. Of u voor vergoeding in aanmerking komt, kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. Deze kan gelijk de voorwaarden en eventuele vergoedingsbedragen geven. Als u de behandeling zonder vergoeding laat toepassen, is het niet noodzakelijk om een verwijzing bij uw huisarts of specialist te halen. U kunt zonder verwijzing een afspraak maken voor een consult en de laserontharing toe laten passen. Afhankelijk van het aantal behandelsessies dat wordt toegepast en de oppervlakte van het te behandelen gebied betaalt u per sessie bedragen tussen € 75 en € 500. Hoeveel de behandeling exact kost verteld een specialist u voorafgaand aan de daadwerkelijke behandeling. Deelbetalingen zijn mogelijk. U betaalt elke behandelsessie apart. Op deze manier blijft de behandeling betaalbaar en hoeft u niet in een keer een substantieel bedrag te missen.

  Blijvende resultaten

  Laserontharing geeft langdurige, vaak zelfs permanente, resultaten. Al na de eerste behandelsessie ziet u een afname van de haargroei in de baardstreek. Haren die zich tijdens de sessie in de groeifase bevinden worden geraakt door de laserwarmte en vernietigd. Doordat niet alle haarzakjes zich tegelijkertijd in deze fase bevinden, zijn meerdere sessies nodig. U ziet hoe het haar minder snel dan voorheen groeit. De haren die groeien zijn bovendien korter en lichter dan de eerdere haren. Op de gebieden die behandeld worden heeft u uiteindelijk geen scheermes meer nodig. U geniet langdurig van een gladde huid. Eventueel kunt u een nabehandeling laten toepassen om nieuwe haren eveneens te verwijderen.

  Persoonlijk laserontharing baard advies

  Bent u trots op uw baard, maar staat de dagelijkse verzorging u tegen? Door middel van baardsculptuur met laserontharing krijgt u een verzorgde baard die er altijd uitziet om door een ringetje te halen. De naast gelegen haren kunnen met laserontharing verwijderd worden. Uw baard krijgt de gewenste vorm en uitstraling. Ook als u voorgoed af wilt van uw baardgroei kan de behandeling een goede oplossing zijn. De mogelijkheden en resultaten hangen onder meer af van de kleur van het haar en uw huidskleur. Tijdens een vrijblijvend consult bij een laserspecialist ontvangt u een persoonlijk behandeladvies. Ook kunt u voorbeelden bekijken van laserontharing voor en na foto’s. U ziet hoe de haargroei verminderd en de huid er verzorgd en glad uitziet. Vergelijk de behandelmogelijkheden die bij u passen met elkaar, zo kunt u een weloverwogen beslissing voor een ontharingsmethode nemen.

  Heeft u juist te weinig haargroei op uw gezicht en wilt u een baardtransplantatie ondergaan? Ook hier helpen we u graag bij!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp