Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom is laserontharing benen een ideale behandelmethode?

  Laserontharing is een populaire, veel toegepaste methode om permanent af te rekenen met lichaamsbeharing. Niet iedereen is tevreden om op regelmatige basis in de weer te zijn met een scheermes en scheerschuim. Ook harsen, waxen en epileren zijn ontharingsmethodes die regelmatig gedaan moeten worden om een gladde huid te hebben. Laserontharing is een innovatieve manier van ontharen die langdurige resultaten biedt. Het duurt meestal drie tot tien behandeling met tussenposes van vier tot zes weken om resultaten te zien. Afhankelijk van uw huidtype en haarkleur ziet de een sneller resultaat dan de ander. Tijdens de behandeling geeft de laserapparatuur pulsen af op het behandelgebied. De warmte die hierbij vrijkomt heeft een beschadigend en uiteindelijk vernietigend effect op de haarzakjes. Na iedere sessie zijn er haarzakjes vernietigd, waardoor het haar langzaam wordt uitgedund. Haren die groeien worden steeds fijner en lichter. Tussen de lasersessies kan het haar geschoren worden. Waxen, harsen of epileren wordt afgeraden. Bescherm de behandelde huid met een hoge SPF factor, dit ook als de zon niet schijnt.

  Pijnloos ontharen

  In tegenstelling tot harsen, waxen en/of epileren is laserontharen een nagenoeg pijnloze behandeling. Het gebeurt dat mensen met een lage pijngrens besluiten om de huid voor de laserbehandeling met een verdovende crème in te smeren. Bespreek dit met de behandelend specialist. De puls die de laserapparatuur geeft, wordt gevoeld als een speldenprik of het laten knappen van een elastiekje op de huid. Afhankelijk van de oppervlakte van het gebied dat wordt behandeld, duurt iedere behandelsessie een aantal minuten tot ruim anderhalf uur. Tijdens het gesprek dat aan het behandeltraject voorafgaat geeft de specialist aan hoelang een behandelsessie duurt. Ook worden uw haarkleur en huidtype bekeken. De beste resultaten worden meestal bereikt bij een lichte huid en donker haar. Moderne laserapparatuur maakt laserontharing geschikt voor alle huidtypes en elke natuurlijke haarkleur. Ook wit, grijs en rood haar kunnen behandeld worden. Deze lichte haarkleuren, waar van nature weinig pigment in zit, hebben vaak meer behandelsessies nodig om optimaal behandeld te worden.

  Hersteltijd laserontharen benen

  U kunt de laserontharing sessie tussen uw dagelijkse activiteiten door laten doen. Er is geen hersteltijd. Voor het afronden van de behandelsessie wordt uw huid gekoeld met een ice-pack en/of gekalmeerd met een verkoelende foam. De huid kan enige tijd rood verkleurd en licht gezwollen zijn. Ernstige bijwerkingen of blijvende complicaties doen zich vrijwel nooit voor. Afhankelijk van de ervaring van degene die de laserbehandeling bij u toepast doen zich soms blaren en brandwonden voor. Een enkele keer is er sprake van een blijvende verandering van het pigment, waardoor de huid een donkere of juiste lichtere tint heeft. De volgende dag kunnen alle gewone activiteiten en werkzaamheden hervat worden. Worden uw benen blootgesteld aan het zonlicht? Bescherm uw huid met een zonnebrandcrème met hoge SPF factor. Ga de eerste weken niet onder de zonnebank. Onder invloed van Uv-straling kan dat het effect van de laserbehandeling negatief beïnvloeden. Volg tips en adviezen van de specialist altijd op, hiermee wordt het resultaat verbeterd.

  Risico’s en complicaties

  Laserontharen is een veilige behandeltechniek, mits toegepast door een ervaren specialist. Opgeleide behandelaars weten hoe ze de laserapparatuur op de juiste manier instellen, zodat brandwonden voorkomen worden. De intensiteit van de puls die wordt gegeven hangt af van uw huidtype en haarkleur. Voordat het volledige gebied wordt behandeld, geeft de specialist eerst een proef puls. Blijft een huidreactie uit? Dan kan de behandelsessie op dezelfde puls worden voortgezet. Naarmate de behandelsessies elkaar opvolgen kan de intensiteit van de puls worden bijgesteld. Ook bij een bijstelling wordt eerst een proefpuls gezet. Na de behandelsessie kan de huid rood en licht gezwollen zijn. Dit is tijdelijk en in de uren na de behandeling trekken deze verschijnselen weg. Heeft u in de dagen na de behandelsessie last van zwellingen, blaren of roodheid? Raadpleeg de specialist voor advies. Een enkele keer heeft laserontharen verkleuring van het pigment in de huid tot gevolg. Dit kan tijdelijk zijn, in uitzonderlijke omstandigheden is het pigment voorgoed lichter of donkerder dan voorheen.

  Kosten en vergoeding laserontharing benen

  De kostprijs voor een laserbehandeling hangt af van de omvang van het gebied dat wordt behandeld, het aantal behandelsessies en de ervaring van specialist. Nederlandse behandelaars hanteren bedragen tussen € 75 en € 500 voor een behandelsessie. Gemiddeld zijn 3 tot 10 behandelsessies nodig, voordat het optimale resultaat wordt bereikt. Laserontharing is niet direct de goedkoopste behandelmethode. Wanneer u de kosten voor alternatieve ontharingsmethodes bij elkaar optelt, dan is laserontharing op langere termijn wel voordeliger. De immer terugkerende kosten voor scheerattributen, wax- en harsbehandelingen lopen met de jaren behoorlijk op. Laserontharing biedt langdurige resultaten. Na jaren kan het wenselijk zijn om een nabehandeling toe te laten passen. Net zoals andere ontharingsmethodes worden de kosten van laserontharing niet vergoed uit de basisverzekering. Aanvullende zorgverzekeringen hebben beperkte vergoedingsmogelijkheden. Om hier aanspraak op te maken moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. De meeste laserontharing behandelingen komen niet voor vergoeding in aanmerking. In veel gevallen is het mogelijk om de kosten na iedere behandelsessie te voldoen. Betalingsvoorwaarden en mogelijkheden worden toegelicht tijdens het consult.

  Persoonlijk behandeladvies

  Is laserontharing iets voor u? Bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden. Laat uzelf voorlichten door een ervaren specialist die de techniek uitlegt. In de meeste gevallen is het mogelijk om de eerste behandelsessie aansluitend op het consult te laten doen. De ingreep vereist nauwelijks voorbereiding. Hou er wel rekening mee dat u zich gedurende 6 tot 4 weken voor de behandeling niet langer waxt, harst of epileert. Scheren kunt u tot 48 à 24 uur voor de behandeling doen. Dit is niet van invloed op de haarzakjes.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1