Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mogelijkheden laserontharing bovenlip

  Bent u dagelijks bezig om haar op uw bovenlip te verwijderen of te camoufleren? Met behulp van laserbehandelingen laat u het gedoe achter u. Wat kunt u van een laserontharing behandeling verwachten?

  • Het verwijdert ongewenst haar op uw bovenlip in 3 tot 10 sessies.
  • Huidirritaties en huidbeschadigingen als gevolg van scheren, harsen, bleken en het gebruik van ontharingscrèmes behoren tot het verleden.
  • Vereist geen incisies of ingrijpende operatie. • Biedt comfort en gemak.
  • Past bij een actieve levensstijl.

  Laserontharing bovenlip heeft als doel het vernietigen van de haarzakjes in het gebied, zodat nieuwe haargroei uitblijft. Moderne lasers verwijderen veilig en effectief het haar van de bovenlip, zodat u niet meer hoeft te scheren of harsen. Het pigment in de haarzakjes absorbeert de warmte die vrijkomt bij de laser puls. De huidige generatie laserontharingssystemen werkt op bijna alle huidtypes en haarkleuren. De uitzondering op deze regel zijn grijs en rood haar. Deze haarkleuren hebben weinig pigment, waardoor het voor de laser moeilijk is om de huid van het haarzakje te onderscheiden. Laserontharing is bovendien veilig. De kans op risico’s is zeer klein. Doordat de laser volledig op uw haar- en huidskleur wordt afgesteld, ondergaat u de behandelsessie vlot. Door de huid direct na de procedure te koelen of te behandelen met een verkoelende foam, nemen roodheid en zwellingen snel af en kunt u direct uw activiteiten of werkzaamheden hervatten. Mensen met een donker huidtype hebben een iets hoger risico op complicaties zoals hypopigmentatie, ontstekingen en littekens.

  Procedure laserontharing

  Een ontharingssessie met laserapparatuur duurt, als u alleen uw bovenlip laat behandelen, minder dan 10 minuten. Voorafgaand aan de sessie krijgt u oogbescherming en wordt de behandeling gestart. Zodra de sessie begint voelt u een prikkelend gevoel. De specialist geeft aan wanneer de puls op de huid wordt gegeven. De eerste puls kan een schrikreactie veroorzaken en u kunt een prikkelend, branderig gevoel ervaren. Maakt u zich geen zorgen; dit is een normale reactie. Na het ontharen van de bovenlip met laser kunnen roodheid en zwellingen zichtbaar zijn. Deze zijn tijdelijk en hoeven u er niet van te weerhouden om uw normale werkzaamheden te hervatten. Zeldzame complicaties zijn brandwonden, blaren, zwellingen, aanhoudende roodheid en littekens. Permanente littekens en/of veranderingen in de huidskleur doen zich zelden voor. Laserontharing van de bovenlip is zo effectief dat de meeste mannen en vrouwen al na een aantal sessies de haargroei zien verdwijnen. Afhankelijk van uw haarkleur en huidtype kan het wenselijk zijn om jaarlijks een nabehandeling te laten doen.

  Voorbereiden laserontharing

  Laserontharing kan bij veel mensen succesvol toegepast worden. Om een behandelsessie zo succesvol mogelijk te ondergaan is het belangrijk om in de weken en dagen voor de procedure uw huid niet langdurig of onbeschermd bloot te stellen aan Uv-straling. Zit niet lang of uitgebreid in de zon en laat het gebruik van de zonnebank achterwege. Stop in de weken voor de procedure met het epileren, harsen of waxen. 48 tot 24 uur voor de behandelsessie mag het behandelgebied geschoren worden. Alleen op deze manier kan de warmte die vrijkomt optimaal door het pigment in de haarzakjes geabsorbeerd worden. De haarzakjes die in de groeifase zitten worden door de laserwarmte beschadigd of vernietigd. Omdat niet alle haarzakjes gelijktijdig in dezelfde fase van het haargroeiproces zitten, zijn verschillende behandelsessies noodzakelijk voor een mooi resultaat. Volg na iedere behandelsessie de tips en instructies van de specialist op en bescherm uw huid ook dan tegen het zonlicht. Eventuele zwellingen kunnen worden verminderd of tegengegaan door de huid te koelen met speciale foam of een ice-pack.

  Laserontharing bovenlip mannen en vrouwen

  Haar op de bovenlip is niet iets wat uitsluitend bij mannen voorkomt. Vrouwen hebben ook te maken met haargroei op de bovenlip. Deze haargroei is bij vrouwen soms opvallend aanwezig, dit omdat de kleur van het haar aanmerkelijk donkerder is dan de huid. Laserontharing wordt bij mannen en vrouwen toegepast. Het is een behandeling waarbij 3 tot 10 behandelsessies het beste resultaat geven. Tussen twee sessies zit een periode van 4 tot 6 weken. In overleg met de specialist wordt gekeken hoe de behandeling gepland worden, hierbij wordt rekening gehouden met eventuele vakantieplannen. Door het voorgestelde behandelschema te volgen, ziet u het snelste resultaat en wordt de afname van de haargroei geoptimaliseerd. In overleg met de specialist worden de kosten na iedere behandelsessie afgerekend. De meeste laserontharingen gebeuren zonder kostenvergoeding van een zorgverzekeraar. Al kunnen er uitzonderingen zijn. Zo kunnen vrouwen met ernstige overbeharing in een mannelijk patroon aanspraak maken op een kostenvergoeding bij het verwijderen van gezichtsbeharing. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar. Een van de voorwaarden kan zijn dat u een medische indicatie heeft voor een laserbehandeling of dat u zich laat behandelen door een gecontracteerde zorgverlener.

  Meer weten over laserontharing

  Laserontharen gebeurt zowel in Nederland als in het buitenland. U kunt de kosten, resultaten en mogelijkheden met elkaar vergelijken. Als u laserontharing overweegt, dan weet u welke gebieden u wilt laten behandelen. Op basis daarvan kunt u de kosten naast elkaar leggen en/of uzelf laten adviseren door een dermatoloog of behandelend specialist. Laserontharen is een effectieve en veilige behandeltechniek, zolang u deze door een ervaren en opgeleide specialist toe laat passen. Bent u benieuwd of laserontharing voor u de ideale oplossing is? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Bespreek met een specialist de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met uw haar- en huidskleur. Het kan gebeuren dat mensen met een relatief donkere huid meer behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat. De haargroei neemt af en u ziet dat de haren lichter worden waardoor ze minder opvallen. Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp