Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Laserontharing gezicht vrouwen

  Overmatige gezichtsbeharing in een mannelijk patroon, kan bij vrouwen optreden als gevolg van een medische aandoening zoals PCSO of hirsutisme. Deze vorm van overbeharing kan een laag zelfbeeld met weinig zelfvertrouwen tot gevolg hebben. Laserontharing in het gezicht kan toegepast worden om de aandoening met langdurige resultaten te behandelen. Ook transgenders die van mannelijk veranderen naar vrouwelijk, kunnen baat hebben bij het verwijderen van gezichtshaar met behulp van de lasertechniek. Ervaren specialisten zijn getraind om de overbeharing in het gezicht te behandelen. In combinatie met het gebruik van een verkoelende foam en een dagcrème met een hoge SPF factor kunnen de resultaten geoptimaliseerd worden. Laserontharing gezicht wordt toegepast om individuele haarzakjes permanent te vernietigen. De warmte die bij de behandeling vrijkomt heeft een vernietigende werking op de haarzakjes en is geschikt voor het ontharen van uw bovenlip, kin, kaaklijn, wangen, bakkebaarden, wenkbrauwen, oorlellen. De specialist beoordeelt de haargroei en stelt een behandelplan op maat samen, waarbij u kunt zien welke zones behandeld worden. Om de haarzakjes succesvol te vernietigen moeten deze zich op het moment van de behandeling in de groeifase bevinden. Aangezien haarzakjes zich op elk moment in verschillende delen van de haargroeicyclus kunnen bevinden, heeft u meerdere behandelingen nodig om langdurige resultaten te zien. Gemiddeld bestaat een volledige behandeling uit 3 tot 10 behandelsessies met een tussenpoos van 4 tot 6 weken.

  Wat kunt u verwachten van gezichtsontharing met behulp van lasertechniek?

  Vrouwen met overmatige gezichtsbeharing spreken hier in eerste instantie vaak met een huisarts, dermatoloog en/of endocrinoloog over. Hirsutisme kan aangeboren zijn, maar het kan ook een gevolg zijn van PCOS. De reden voor de gezichtsbeharing in een mannelijk patroon is niet van invloed op de behandelmogelijkheden. Al dan niet op voorstel van een (huis)arts kunt u laserontharing overwegen. Online vindt u voorbeelden van vrouwen die eerder met behulp van laserontharing van overmatige gezichtsbeharing hebben afgerekend. Het is een behandelmethode die minimaal belastend is en die u tussen uw reguliere werkzaamheden door kunt laten toepassen. De intensiteit of sterkte van de laserpuls wordt afgestemd op uw haarkleur en het huidtype. Alvorens het volledige gebied te behandelen, wordt een test puls gegeven om te kijken hoe uw huid reageert. Blijft een reactie uit? De specialist zal het afgesproken behandelgebied vlot achter elkaar behandelen. Afhankelijk van de omvang van het behandelgebied duurt een behandelsessie van het gezicht een aantal minuten. U bent telkens niet langer dan 20 tot 45 minuten bij de specialist. De haargroei neemt in de weken die volgen af en het haar wordt lichter en fijner. Bij een volgende behandelsessie worden de haarzakjes verder beschadigd en vernietigd. Na een aantal sessies ziet u aanmerkelijke verbetering en afname van de haargroei. Dikke, stugge haren maken plaats voor fijnere haren die nauwelijks zichtbaar zijn.

  Voordelen van laserontharing

  Net zoals andere ontharingsmethodes heeft laserontharing voor- en nadelen. De ingreep is veilig, maar voor een optimaal resultaat zijn verschillende behandelsessies noodzakelijk. Ook de kostprijs kan in eerste instantie als nadeel gezien worden. Voordelen van langdurige laserontharing zijn:

  • Laserontharing kan zowel bij vrouwen als mannen worden toegepast.
  • Met laserontharing heeft u een gladde huid en hebben ingegroeide haren en huidirritaties als gevolg van scheren geen kans.
  • De resultaten zijn langdurig en beter dan het gebruik van ontharingscrèmes, waxen of harsen.
  • In tegenstelling tot o.a. een IPL behandeling is laserontharing geschikt voor donkere huidtinten en moeilijk bereikbare plaatsen.
  • Grotere gebieden kunnen in één keer worden behandeld.
  • Investeren in laserontharing betekent wellicht dat u nooit meer hoeft te scheren of waxen, waardoor u op langere termijn tijd en geld bespaart.
  • Laserontharing biedt een permanente vermindering van de haargroei en levert een gemiddelde vermindering van 90% tot 95% op.

  Misschien minder interessant om in de voorbereidende fase te weten, zijn de eventuele nadelen die laserontharing heeft. Toch is het goed om vooraf op de hoogte te zijn van hetgeen u van de behandeling kunt verwachten. Nadelen zijn:

  • Aan een optimaal resultaat gaan 3 tot 10 behandelsessies vooraf.
  • Resultaat is niet direct zichtbaar. Het duurt een aantal weken voordat de haargroei afneemt en de haren in het behandelde gebied lichter en fijner worden.
  • Als u een gevoelige huid heeft, kan de behandeling mogelijk als pijnlijk worden ervaren.
  • De behandeling kent een kans op risico’s en complicaties.

  Veilige gezichtsontharingsmethode

  Laserontharing is een veilig bewezen, effectieve manier van ontharen. De huidige generatie laserapparatuur is geavanceerd en uiterst nauwkeurig. Door de intensiteit van de laserpuls af te stemmen op uw haar- en huidskleur worden bijwerkingen tot een minimum beperkt. In de uren na de behandelsessie kan het behandelgebied rood verkleurd en lichtgezwollen zijn. Dit is van zeer korte duur. Door de huid te koelen, met een ice-pack of verkoelende foam, nemen de verschijnselen snel af. Omdat de laserwarmte wordt opgenomen door het pigment dat in het haar zit, is het belangrijk dat uw huid de weken voor en na de behandelsessie niet onbeschermd wordt blootgesteld aan Uv-stralen. Concreet houdt dat in, dat u uw huid dagelijks behandeld met een beschermende crème met hoge SPF factor. De behandelend specialist kunt u een crème of foam aanbevelen. In uitzonderlijke gevallen ontstaan er blaren, brandwonden, ontstekingen en littekens. Houdt u in de dagen na de behandelsessie last van klachten als pijn of zwellingen raadpleeg dan altijd de specialist.

  Adviesgesprek laserontharing gezicht

  Wilt u weten of uw overmatige gezichtsbeharing met behulp van lasertechniek opgelost of behandelt kan worden? Laat uzelf adviseren over de behandelmogelijkheden. In sommige gevallen worden de kosten voor een behandeling bij vrouwen met overmatige beharing in het gezicht gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. De voorwaarden leest u na in de polisvoorwaarden. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp