facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Laserontharing Hoogmade

Zoekt u informatie over laserontharing Hoogmade? Elektrolyse en laserontharing zijn twee populaire methoden voor langdurige, permanente haarverwijdering. Beide methoden werken door zich te richten op de haarzakjes die zich onder het huidoppervlak bevinden. De vraag naar laserontharing Hoogmade neemt nog altijd toe en alhoewel elektrolyse ook populair is, kiest een ruime meerderheid voor de veiligheid van laserontharen.

Wat kunt u verwachten van laserontharing Hoogmade?

Laserontharing maakt gebruik van milde straling via laserwarmte. Het doel is om de haarzakjes voldoende te beschadigen om de haargroei aanzienlijk te vertragen. Hoewel de effecten langer aanhouden dan enig andere thuisontharingsmethode, zoals harsen, heeft u meerdere behandelingen nodig voor een langdurig, permanent resultaat. Laserontharing kan vrijwel overal op het gezicht en lichaam worden gedaan, behalve rond de ogen. Dit maakt het een behandeling met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Er is weinig tot geen hersteltijd. U kunt na elke procedure uw normale activiteiten hervatten. Hoewel er na een behandelsessie nog nieuwe haren groeien, zult u merken dat de haren fijner en lichter van kleur worden dan voorheen. Laserontharen werkt het beste bij een lichte huid en donker haar. De procedure heeft een kleine kans op bijwerkingen en risico’s:• Blaren, brandwonden • Ontstekingen • Zwellingen en/of een geïrriteerde huid • PigmentveranderingenKleine bijwerkingen zoals irritaties en roodheid verdwijnen meestal binnen een paar uur na de procedure. Heeft u last van symptomen die langer aanhouden? Bespreek dit met de behandelaar of uw huisarts. Blijvende littekens en/of veranderingen in de huidtextuur zijn zeldzame bijwerkingen. U kunt het risico op bijwerkingen en permanente huidbeschadiging minimaliseren door ervoor te zorgen dat u zich alleen laat behandelen door een ervaren specialist.

Bitmap

Nazorg en vervolg sessies

Vóór de ingreep kan de specialist eventueel een pijnstillende crème aanbrengen. In de meeste gevallen wordt de laserontharing zonder plaatselijke verdovingen toegepast. De procedure duurt niet lang en is op zich niet pijnlijk. Telkens de laser een puls geeft, ervaart u het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid springt. Veel voorkomende symptomen zoals roodheid en zwellingen kunnen worden verlicht met behulp van een ice-pack of een koud kompres dat u op het behandelde gebied legt. Het is ook belangrijk om blootstelling aan de zon te minimaliseren na een laserontharing behandeling. Door de verhoogde gevoeligheid voor de zon loopt u een vergrote kans op zonnebrand en huidbeschadigingen. Zorg er daarom voor dat u de huid dagelijks beschermd met een hoge SPF factor. Laserontharing schakelt de haargroei uit, regelmatige onderhoudsbehandelingen verlengen het resultaat. Vervolgafspraken zijn essentieel voor een langdurig resultaat. Afhankelijk van uw haarkleur en huidtype zijn er 3 tot 10 behandelsessies nodig. Om de 4 tot 6 weken vindt een behandeling plaats, waarna u telkens minder haren ziet terugkomen. De haren die terugkomen zijn aanmerkelijk lichter van kleur en vallen nauwelijks op. Tussen de verschillende procedures kunt u het haar scheren. Harsen en/of epileren zijn niet toegestaan, omdat hiermee de haarwortels verwijderd worden en de laser niet optimaal werkt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Verschil laserontharing Hoogmade en elektrolyse

Elektrolyse is een ander type ontharingstechniek die door dermatologen en huidspecialisten wordt aangeboden. Net zoals laserontharing wordt met elektrolyse de haargroei verstoort. Het proces werkt door een naald in uw huid, in het haarzakje, te steken. Met behulp van radiofrequenties wordt voorkomen dat nieuw haar groeit. De haarzakjes worden vernietigd. Ook bij elektrolyse zijn meerdere behandelsessies noodzakelijk voor het beste resultaat. Het helpt bij het remmen van nieuwe haargroei bij alle huid- en haartypes. Elektrolyse kan overal op het lichaam gebruikt worden, inclusief uw wenkbrauwen. Bijwerkingen en risico’s zijn vrijwel allemaal tijdelijk van aard. Ernstige bijwerkingen kunnen zich voordoen als er niet wordt gewerkt met niet-steriele naalden. De resultaten van elektrolyse worden niet behaald in slechts één sessie. De meeste mensen hebben elke week of tweewekelijks follow-up sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. Als het haar eenmaal weg is, heeft u geen behandelingen meer nodig. Elektrolyse heeft geen onderhoud nodig.

Welke behandelmethode is het beste?

Laserontharing en elektrolyse hebben beide een langdurig effect in vergelijking met ontharingsmethodes als scheren, harsen, waxen of epileren. Elektrolyse is een veilige behandelmethode met een zeer kleine kans op bijwerking. Het nadeel van elektrolyse is dat alle haarzakjes in het behandelgebied individueel aangeprikt moeten worden. Dit zorgt ervoor dat de behandelmethode voor grotere oppervlakten zoals bijvoorbeeld de rug niet echt geschikt is. Eventueel kan een specialist voorstellen om de elektrolyse behandeling in meerdere sessies toe te passen op een bepaald gebied. Uw keuze voor een ontharingsmethode kan afhangen van de termijn waarop u een resultaat wilt bereiken. Specialisten raden af om laserontharen en elektrolyse met elkaar te combineren. Als u bijvoorbeeld elektrolyse toe laten passen, na een laserontharing sessie worden de effecten van de eerste procedure verstoord. Laat u van tevoren goed adviseren en bespreek met een huisarts, dermatoloog of specialist wat de beste optie is. Als u besluit om van ontharingsmethode te wisselen, moet u mogelijk enkele maanden wachten voordat u opnieuw begint.

Kosten laserontharing

Ontharingsbehandelingen worden niet vergoed uit de basisverzekering. Dit geldt zowel voor laserontharing als elektrolyse. Kosten verschillen en hangen onder andere af van het gebied dat u laat behandelen en het aantal behandelsessies. Een enkele keer worden de kosten voor de behandeling gedeeltelijk vergoed uit een aanvullende zorgverzekering. Uiteraard zijn hier voorwaarden aan verbonden. Meer informatie hierover staat in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. De kostprijs voor een laserontharing behandelsessie ligt tussen € 75 en € 500. Bij de meeste klinieken bestaat de mogelijkheid om de kosten na elke sessie te betalen. U hoeft niet in een keer een groot bedrag te missen.

Meer informatie laserontharing Hoogmade

Zoekt u een geschikte ontharingsmethode met langdurige resultaten? Laat uzelf voorlichten over laserontharing. De behandeling is nagenoeg pijnloos en wordt wereldwijd succesvol toegepast. Het behandeltraject bestaat uit 3 tot 10 behandelsessies, met tussenposes van 4 tot 6 weken. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar en lees reviews van mensen die laserontharing hebben laten toepassen. Ervaren specialisten lichten, voor de behandeling zelf, het traject uitgebreid toe. Heb je last van actieve huidinfecties? Dan kan laserontharen pas aanvangen nadat de infectie is genezen en de huid hersteld.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.