Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat kunt u verwachten van laserontharing Hoogmade?

  Laserontharing maakt gebruik van milde straling via laserwarmte. Het doel is om de haarzakjes voldoende te beschadigen om de haargroei aanzienlijk te vertragen. Hoewel de effecten langer aanhouden dan enig andere thuisontharingsmethode, zoals harsen, heeft u meerdere behandelingen nodig voor een langdurig, permanent resultaat. Laserontharing kan vrijwel overal op het gezicht en lichaam worden gedaan, behalve rond de ogen. Dit maakt het een behandeling met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Er is weinig tot geen hersteltijd. U kunt na elke procedure uw normale activiteiten hervatten. Hoewel er na een behandelsessie nog nieuwe haren groeien, zult u merken dat de haren fijner en lichter van kleur worden dan voorheen. Laserontharen werkt het beste bij een lichte huid en donker haar. De procedure heeft een kleine kans op bijwerkingen en risico’s:• Blaren, brandwonden • Ontstekingen • Zwellingen en/of een geïrriteerde huid • PigmentveranderingenKleine bijwerkingen zoals irritaties en roodheid verdwijnen meestal binnen een paar uur na de procedure. Heeft u last van symptomen die langer aanhouden? Bespreek dit met de behandelaar of uw huisarts. Blijvende littekens en/of veranderingen in de huidtextuur zijn zeldzame bijwerkingen. U kunt het risico op bijwerkingen en permanente huidbeschadiging minimaliseren door ervoor te zorgen dat u zich alleen laat behandelen door een ervaren specialist.

  Nazorg en vervolg sessies

  Vóór de ingreep kan de specialist eventueel een pijnstillende crème aanbrengen. In de meeste gevallen wordt de laserontharing zonder plaatselijke verdovingen toegepast. De procedure duurt niet lang en is op zich niet pijnlijk. Telkens de laser een puls geeft, ervaart u het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid springt. Veel voorkomende symptomen zoals roodheid en zwellingen kunnen worden verlicht met behulp van een ice-pack of een koud kompres dat u op het behandelde gebied legt. Het is ook belangrijk om blootstelling aan de zon te minimaliseren na een laserontharing behandeling. Door de verhoogde gevoeligheid voor de zon loopt u een vergrote kans op zonnebrand en huidbeschadigingen. Zorg er daarom voor dat u de huid dagelijks beschermd met een hoge SPF factor. Laserontharing schakelt de haargroei uit, regelmatige onderhoudsbehandelingen verlengen het resultaat. Vervolgafspraken zijn essentieel voor een langdurig resultaat. Afhankelijk van uw haarkleur en huidtype zijn er 3 tot 10 behandelsessies nodig. Om de 4 tot 6 weken vindt een behandeling plaats, waarna u telkens minder haren ziet terugkomen. De haren die terugkomen zijn aanmerkelijk lichter van kleur en vallen nauwelijks op. Tussen de verschillende procedures kunt u het haar scheren. Harsen en/of epileren zijn niet toegestaan, omdat hiermee de haarwortels verwijderd worden en de laser niet optimaal werkt.

  Verschil laserontharing Hoogmade en elektrolyse

  Elektrolyse is een ander type ontharingstechniek die door dermatologen en huidspecialisten wordt aangeboden. Net zoals laserontharing wordt met elektrolyse de haargroei verstoort. Het proces werkt door een naald in uw huid, in het haarzakje, te steken. Met behulp van radiofrequenties wordt voorkomen dat nieuw haar groeit. De haarzakjes worden vernietigd. Ook bij elektrolyse zijn meerdere behandelsessies noodzakelijk voor het beste resultaat. Het helpt bij het remmen van nieuwe haargroei bij alle huid- en haartypes. Elektrolyse kan overal op het lichaam gebruikt worden, inclusief uw wenkbrauwen. Bijwerkingen en risico’s zijn vrijwel allemaal tijdelijk van aard. Ernstige bijwerkingen kunnen zich voordoen als er niet wordt gewerkt met niet-steriele naalden. De resultaten van elektrolyse worden niet behaald in slechts één sessie. De meeste mensen hebben elke week of tweewekelijks follow-up sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. Als het haar eenmaal weg is, heeft u geen behandelingen meer nodig. Elektrolyse heeft geen onderhoud nodig.

  Welke behandelmethode is het beste?

  Laserontharing en elektrolyse hebben beide een langdurig effect in vergelijking met ontharingsmethodes als scheren, harsen, waxen of epileren. Elektrolyse is een veilige behandelmethode met een zeer kleine kans op bijwerking. Het nadeel van elektrolyse is dat alle haarzakjes in het behandelgebied individueel aangeprikt moeten worden. Dit zorgt ervoor dat de behandelmethode voor grotere oppervlakten zoals bijvoorbeeld de rug niet echt geschikt is. Eventueel kan een specialist voorstellen om de elektrolyse behandeling in meerdere sessies toe te passen op een bepaald gebied. Uw keuze voor een ontharingsmethode kan afhangen van de termijn waarop u een resultaat wilt bereiken. Specialisten raden af om laserontharen en elektrolyse met elkaar te combineren. Als u bijvoorbeeld elektrolyse toe laten passen, na een laserontharing sessie worden de effecten van de eerste procedure verstoord. Laat u van tevoren goed adviseren en bespreek met een huisarts, dermatoloog of specialist wat de beste optie is. Als u besluit om van ontharingsmethode te wisselen, moet u mogelijk enkele maanden wachten voordat u opnieuw begint.

  Kosten laserontharing

  Ontharingsbehandelingen worden niet vergoed uit de basisverzekering. Dit geldt zowel voor laserontharing als elektrolyse. Kosten verschillen en hangen onder andere af van het gebied dat u laat behandelen en het aantal behandelsessies. Een enkele keer worden de kosten voor de behandeling gedeeltelijk vergoed uit een aanvullende zorgverzekering. Uiteraard zijn hier voorwaarden aan verbonden. Meer informatie hierover staat in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. De kostprijs voor een laserontharing behandelsessie ligt tussen € 75 en € 500. Bij de meeste klinieken bestaat de mogelijkheid om de kosten na elke sessie te betalen. U hoeft niet in een keer een groot bedrag te missen.

  Meer informatie laserontharing Hoogmade

  Zoekt u een geschikte ontharingsmethode met langdurige resultaten? Laat uzelf voorlichten over laserontharing. De behandeling is nagenoeg pijnloos en wordt wereldwijd succesvol toegepast. Het behandeltraject bestaat uit 3 tot 10 behandelsessies, met tussenposes van 4 tot 6 weken. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar en lees reviews van mensen die laserontharing hebben laten toepassen. Ervaren specialisten lichten, voor de behandeling zelf, het traject uitgebreid toe. heeft u last van actieve huidinfecties? Dan kan laserontharen pas aanvangen nadat de infectie is genezen en de huid hersteld.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1