Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom laserontharing Leiderdorp?

  Laserontharing wordt gebruikt om ongewenst haar te verminderen. Veel voorkomende behandelingslocaties zijn onder meer benen, oksels, bovenlip, kin, gezicht en bikinilijn. Het is echter mogelijk om ongewenst haar op bijna elke gebied te behandelen. Dit met uitzondering van de oogleden en de omliggende gebieden. Huid met tatoeages mag niet behandeld worden. De laserstralen breken naast de haarzakjes dan ook de tatoeage inkt af, wat tot beschadiging van de tatoeage leidt. Uw haarkleur en huidtype beïnvloeden het succes van laserontharing. Het basisprincipe is dat het pigment van het haar, niet het pigment in de huid, het licht moet absorberen. De laser mag alleen het haarzakje beschadigen en tegelijkertijd schade aan de huid vermijden. Het risico op huidbeschadiging is groter als er weinig contrast is tussen haar- en huidskleur, maar door de vooruitgang in lasertechnologie is laserontharing een optie geworden voor mensen met alle huidskleuren. Laserontharing is minder effectief voor haarkleuren die licht niet zo goed absorberen: grijs, rood, wit en lichtblond. Bestaande technieken worden nog steeds doorontwikkeld, waardoor ook de succesvolle behandelresultaten voor lichtgekleurd haar toenemen.

  Risico’s laserontharing

  Risico’s op bijwerkingen of complicaties variëren afhankelijk van huidtype, haarkleur, behandelplan en opvolgen van de instructies voor en na de behandelsessies. De meest voorkomende bijwerkingen van laserontharing in Leiderdorp zijn:• Huidirritatie. Tijdelijk ongemak, roodheid en zwellingen zijn mogelijk na laserontharing. Alle verschijnselen en symptomen van huidirritaties verdwijnen doorgaans binnen enkele uren. • Veranderingen in het pigment. Laserontharing kan de aangetaste huid donkerder of lichter maken. Deze veranderingen kunnen tijdelijk of permanent zijn. Huidverkleuring treft vooral degenen die blootstelling aan de zon voor of na de behandeling niet of onvoldoende vermijden en degenen met een donkere huid.In zeldzame gevallen kan laserontharing blaarvorming, korstvorming, littekens of andere veranderingen in de huidtextuur veroorzaken. Andere zeldzame bijwerkingen zijn onder meer de vergrijzing van behandeld haar of overmatige haargroei rond de behandelde gebieden, vooral op een donkere huid. Laserontharing wordt niet aanbevolen voor oogleden, wenkbrauwen of omliggende gebieden, vanwege de mogelijkheid op (ernstig) oogletsel.

  Bereidt uzelf op laserontharing

  Als u geïnteresseerd bent in permanente laserontharing, kies dan een specialist die ervaring heeft met het toepassen van laserbehandelingen. Maak eerst een afspraak bij een kliniek of specialist om te bepalen of laserontharing een geschikte behandelmethode voor u is. Wat kunt u verwachten van een consult bij een specialist?

  • Het bekijken van uw gezondheid inclusief medische geschiedenis. Gevraagd wordt naar medicatiegebruik, de geschiedenis van huidaandoeningen of littekens en eerdere ontharingsbehandelingen die u heeft laten toepassen.

  • Het bespreken van de risico’s, voordelen en verwachtingen, inclusief wat laserontharing wel of juist niet voor u kan doen.

  • Er worden foto’s gemaakt zodat de resultaten steeds vergeleken kunnen worden. De specialist geeft u een behandelplan en neemt de kosten met u door. Eventueel worden de kosten gedeeltelijk vergoed door een aanvullende verzekering. Vaak is laserontharing een uitgave die voor uw eigen rekening is.

  De specialist geeft u daarnaast specifieke instructies waarmee u uzelf kunt voorbereiden op de behandeling:

  • Blijf uit de zon. Bescherm de huid met een hoge SPF factor en voorkom zoveel mogelijk dat de huid verkleurd.

  • Vermijd andere ontharingsmethoden. Epileren, harsen, waxen of elektrolyse kunnen de haarzakjes verstoren, waardoor de laserbehandeling niet optimaal werkt. Stop zeker 4 weken voor de eerste behandelsessie met ontharen. Alleen scheren is toegestaan.

  • Pas eventueel medicijngebruik aan. Dit kan onder meer van toepassing zijn voor het gebruik van aspirine of ontstekingsremmende medicatie.

  • Scheer het behandelgebied. Trimmen of scheren wordt aanbevolen de dag voor de laserbehandeling. Het verwijdert haar boven de huid dat kan leiden tot beschadiging van de huid door verbrande haren, maar het laat de haarschacht onder het huidoppervlak intact.

  Behandelsessie laserontharing Leiderdorp

  Een volledig behandeltraject bestaat meestal uit drie tot tien behandelingen. Het interval tussen de behandelsessies bedraagt 4 tot 6 weken, dit is afhankelijk van het gebied dat wordt onthaard. Bij elke behandeling draagt u een speciale bril die uw ogen tegen de laserstraal beschermd. De huid wordt in de meeste gevallen niet verdoofd en de behandeling verloopt vrij vlot. Wanneer de specialist de laser activeert, gaat de laserstraal door de huid naar de haarzakjes. U kunt enig ongemak voelen, zoals een warme korte speldenprik. Het behandelen van een klein gebied, zoals de bovenlip, duurt een paar minuten. Laat u een groter gebied, zoals de rug behandelen? Een sessie kan meer dan een uur duren. Na de behandelsessie wordt de huid ingesmeerd met een verkoelende crème of wordt gekozen voor koeling met behulp van een ice-pack. Eventuele roodheid en zwellingen verdwijnen in de uren na de behandelsessie vanzelf.

  Resultaten en nabehandeling

  Verwacht niet dat de behandelde haren direct uitvallen. Dit proces verloopt geleidelijk. Haarzakjes die tijdens de behandelsessie in de groeifase zitten, laten de haren binnen een aantal dagen tot weken vallen. Om alle haren in het gebied te verwijderen zijn meerdere behandelsessies nodig. De resultaten variëren aanzienlijk en zijn niet altijd even eenvoudig te voorspellen. De meeste mensen ervaren een afname van de haargroei die maanden tot jaren aanhoudt. Laserontharing garandeert geen permanente ontharing. Wanneer het haar teruggroeit, is het meestal fijner en lichter van kleur. Om een langdurige haarvermindering te bereiken kunnen onderhoudslaserbehandelingen nodig of wenselijk zijn. Ervaren specialisten kunnen tijdens een consult vaak vrij nauwkeurig inschatten of een laserbehandeling bij u tot het gewenste resultaat leidt en hoeveel behandelsessies daarvoor minimaal nodig zijn. Heeft u een nabehandeling nodig? Vaak bestaan de aanvullende behandelingen uit minder behandelingen dan het eerste behandeltraject dat u heeft doorlopen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1