Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Laserontharing Rijnburg uitgelegd

  Ervaren specialisten gebruiken moderne, snelle, veilige en geavanceerde laserapparatuur voor het verwijderen van lichaamsbeharing. De hitte die de laserstralen afgeven, hebben als doel de haarzakjes te vernietigen, waardoor er in de toekomst geen nieuwe haren geproduceerd worden. Alleen de haarzakjes die zich tijdens de behandelsessie in de actieve groeifase bevinden worden door de laserstralen getroffen. Een enkele puls treft ongeveer 80% tot 85% van de haren in het gebied. Er zijn meerdere behandelsessies nodig met een tussenpoos van 4 tot 6 weken. Afhankelijk van uw haarkleur, huidtype en het gebied dat behandeld wordt zijn 3 tot 10 behandelingen nodig voor een goed resultaat. In overleg met de specialist kunt u jaarlijks terugkomen voor een onderhoudsbehandeling. Voorafgaand aan een laserbehandeling is het belangrijk om minimaal 6 weken voor de eerste sessie te stoppen met epileren en harsen en gedurende dezelfde tijd afzien van zonnen en blootstelling aan de zon. Zelfbruinende crèmes en/of andere bruiningsopties zonder zon moeten twee weken voor de sessie worden gestopt. Dit om te voorkomen dat het huidpigment de laserenergie absorbeert die in feite voor de haarzakjes is bedoeld. Het te behandelen gebied scheert u 48 tot 24 uur voor de afspraak. De puls van de laserstraal wordt gevoeld alsof er een elastiekje kortdurend tegen de huid schiet. Na de behandelsessie kan de behandelde huid rood en licht gezwollen zijn, dit is vergelijkbaar met zonnebrand. Eventuele ongemakken kunnen worden verlicht met behulp van een verkoelende crème of het koelen met een ice-pack. Direct resultaat is er niet, al merkt u gaandeweg wel dat er minder haren groeien en dat de haren zachter en lichter van kleur worden. De volgende sessies worden weer andere actieve haarzakjes vernietigd, waardoor het behandelgebied uiteindelijk glad en haarvrij is.

  Resultaat laserontharing

  Het is nooit helemaal mogelijk om te zeggen dat laserontharing permanent is. Het is echter wel juist om te zeggen dat u permanent minder haargroei heeft. De laser vernietigd een groot deel van de haarzakjes in het behandelgebied. Er zijn echter ook haarzakjes die beschadigd raken in plaats van vernietigd. Deze beschadigde haarzakjes kunnen fijne, licht gekleurde haartjes achterlaten die nauwelijks zichtbaar zijn. Hoewel er weinig haren overblijven, zullen er altijd een aantal haarzakjes zijn die vanuit de rustfase naar de groeifase gaan. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals hormoon- en gewichtsveranderingen. Het is normaal dat u na verloop van tijd een aantal haren ziet opduiken die er voorheen niet waren. Dat betekent niet dat de laserbehandeling niet heeft gewerkt, het is een teken dat uw lichaam doet wat het moet doen. U moet er dus rekening mee houden dat u waarschijnlijk een nabehandeling wilt laten toepassen. Dit is afhankelijk van uw lichaam en het behandelgebied. Na 2 tot 5 jaar kan het wenselijk zijn om een nabehandeling te ondergaan om de extra haren kwijt te raken. Laserontharing bij het gezicht is lastiger en soms zijn meer behandelsessies nodig om het optimale resultaat te bereiken. Dat komt omdat hormonen van grote invloed zijn op gezichtsbeharing.

  Toepassingsmogelijkheden laserontharing

  Laserontharing kan vrijwel op alle lichaamsgebieden worden toegepast. Als de laser erbij kan, kan het haar verwijderd worden. Gedurende de behandelsessie draagt u een veiligheidsbril om schade aan uw ogen te voorkomen. Wimpers en wenkbrauwen worden niet behandeld, alle andere gezichtsbeharing kan efficiënt behandeld worden. Het is gebruikelijk en veel voorkomend dat vrouwen haar op de lip, de kin, de kaaklijn, de nek en de bakkebaarden laten verwijderen. Ook mannen laten regelmatig laserontharing op het gezicht toepassen. De behandeling is het meest effectief als de haren donkerder zijn dan uw huid. Donkere haren bevatten meer pigment en absorberen het licht daardoor beter dan bijvoorbeeld grijze of witte haren.

  Kosten laserontharing Rijnsburg

  De kosten van laserontharing variëren. Het aanbod is breed en met aandachtig vergelijken kunt u behoorlijk op de uiteindelijke kosten besparen. Laserbehandelingen zijn veilig, mits ze door iemand met ervaring worden toegepast. De prijs voor een behandeling hangt af van een aantal factoren:

  • Naamsbekendheid en locatie van de kliniek
  • Ervaring van de specialist of arts die de behandeling toepast
  • De grootte van het behandelgebied
  • De laserapparatuur die wordt gebruikt
  • Het aantal behandelsessies dat noodzakelijk is In de meeste gevallen betaalt u zelf de kosten voor laserontharing.

  De basisverzekering heeft sowieso geen vergoedingsmogelijkheden. Een aanvullende zorgverzekering heeft beperkte mogelijkheden. Het laten behandelen van overbeharing in het gezicht of de hals kan een reden zijn voor een zorgverzekeraar om u een kostenvergoeding toe te zeggen. Controleer altijd eerst de mogelijkheden en voorwaarden die uw zorgverzekeraar hanteert. Heeft u geen recht op vergoeding? Het is meestal mogelijk, en vaak zelfs gebruikelijk, om de kosten na iedere behandelsessie te betalen. Zo hoeft u niet in een keer een groot bedrag te missen. De kosten voor een laserontharing sessie in Nederland liggen tussen € 75 en € 500.

  Advies op maat

  Laserontharing is een succesvolle behandelmethode om ongewenste haargroei te verwijderen. De behandeling wordt alleen toegepast bij gezonde volwassenen. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, worden niet behandelt. Laserontharing is veilig en als u de tips voor en na de behandeling opvolgt is het risico op bijwerkingen en complicaties zeer klein. Veel informatie, ervaringen en voorbeelden van resultaten worden online weergegeven. Spreekt het idee van permanent ontharen u aan en wilt u een behandelplan op maat ontvangen? Maak een afspraak voor een consult. Zowel uw huidtype als haarkleur worden geanalyseerd en bekeken, maar ook uw gezondheid en medische geschiedenis komt tijdens een consult aan bod. Als een specialist het verantwoord vindt om de laserbehandeling bij u toe te passen, wordt een behandelplan samengesteld. Op basis van uw situatie kan een nauwkeurige inschatting gemaakt worden over de resultaten die u kunt verwachten en het aantal behandelsessies dat nodig is om dit resultaat te bereiken.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp