Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Tips laserontharing snor

  Na jarenlang elke dag dezelfde plekken te hebben geschoren, kiezen sommige mannen en vrouwen voor permanente gezichtshaarverwijdering. Er zijn twee hoofdopties: elektrolyse en laserontharing, waarbij de lasertechniek de meest toegepaste behandelmethode is. Als u laserontharing of elektrolyse overweegt, dan zijn er een aantal dingen die u vooraf moet weten.• Niet alleen. U bent niet de enige die laserontharing overweegt. Zowel mannen als vrouwen hebben regelmatig te maken met ingegroeide haartjes en scheerirritaties. Een succesvolle laserbehandeling zorgt ervoor dat u verlost bent van uw snor en het scheermes of de wax strips kunt laten liggen. • Vermindering in plaats van verwijdering. Laserontharing is de meest populaire cosmetische behandeling voor het ontharen van uw gezicht. Om tot een langdurig resultaat te komen zijn meerdere behandelsessies nodig. Na elke sessie vermindert de haargroei en zijn de haren die groeien fijner en lichter van structuur. • Ideale behandeltechniek bij gezichtsbeharing. De warmte die bij de laserbehandeling vrijkomt beschadigd en vernietigd de haarzakjes. Het is een ideale behandelmethode voor plaatsen die constant geschoren of geharst worden. • Haarkleur en huidtype. Laserontharing richt zich op het pigment dat in het haar aanwezig is. Hoe donkerder het haar hoe meer pigment en hoe succesvoller de behandeling. Mensen met wit, grijs of rood haar wordt eerder elektrolyse geadviseerd in plaats van laserontharing. • Kostprijs. Een behandelsessie kost tussen € 75 en € 500. Dat is natuurlijk vrij veel in vergelijking met de kosten van scheren of harsen. Op langere termijn is laserontharing goedkoper. Bovendien bespaart u dagelijks tijd uit, omdat scheren overbodig is geworden. • Pijnloos. De laser is bedoeld om de haarzakjes te vernietigen, niet om uw huid te verzachten. De behandeling zelf voelt als een elastiekje dat op het gezicht schiet: ongemakkelijk, maar kort. • Geen ziekteverzuim. Een laserontharing behandelsessie snor duurt slechts een paar minuten. De huid van de bovenlip kan een aantal uren rood verkleurd zijn. Dit neemt vanzelf af en u kunt uw dagelijkse werkzaamheden probleemloos doen. • Niet direct resultaat. Een behandeltraject duurt vrij lang. Afhankelijk van uw haarkleur en huidtype zijn 3 tot 10 behandelsessies nodig. De haargroei wordt na iedere sessie en de haren die groeien zijn lichter en fijner. • Nabehandeling. Laserontharing biedt langdurige resultaten al bent u vaak niet permanent van de haargroei verlost. Dit verschilt van persoon tot persoon. U kunt jaarlijks een nabehandeling laten toepassen om het bereikte effect te behouden.

  Elektrolyse of laserontharing snor?

  Met behulp van de huidige generatie laserapparatuur kan een relatief groot behandelgebied in één keer behandeld worden. Op een gebied van een paar vierkante centimeter wordt telkens met de laser een puls gegeven, waardoor de haarzakjes binnen het bereik van de laser geraakt worden. Dit in tegenstelling tot elektrolyse. Bij elektrolyse worden in de individuele haarzakjes naalden ingebracht. De warmte zorgt ervoor dat de haarzakjes vernietigd worden. Omdat de huid wordt aangeprikt, kan elektrolyse als pijnlijk worden ervaren. Een ander nadeel is dat het een langdurige behandeling is die met name op grotere behandelgebieden afgeraden kan worden. Kiest u voor laserontharing snor? De behandeltechniek wordt door een specialist toegelicht, waarbij uw huid en de haargroei uitgebreid worden bekeken en beoordeelt. Eerst wordt een proef puls gegeven. Blijft een huidreactie uit, dan kan de bovenlip vlot behandeld worden. Om uw ogen tegen de laser te beschermen draagt u oogbescherming. Na de behandelsessie wordt de bovenlip behandelt met een verkoelende crème. Eventuele roodheid en zwellingen nemen vlot af.

  Kosten laserontharing snor

  De kosten voor een laserontharing behandeling lopen uiteen. De prijs is onder andere afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld. Ook het aantal behandelsessies is van invloed op de kostprijs. De kosten voor een behandelsessie in Nederland liggen tussen € 75 en € 500. Laserontharing is niet de goedkoopste manier om lichaamsbeharing te verwijderen. Het is echter wel een van de meest effectieve methodes en de resultaten zijn langdurig, in veel gevallen zelfs permanent. Telt u alle kosten van de alternatieve scheermethode over de jaren heen bij elkaar op, dan ziet u dat laserontharing weliswaar een grote uitgave is, maar op termijn voordeliger. De behandelsessies nemen niet langer dan een aantal minuten in beslag en u kunt direct uw werkzaamheden hervatten. Vrouwen die last hebben van overmatige haargroei in een mannelijk patroon, kunnen bovendien een kostenvergoeding aanvragen bij de zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan vertellen aan welke voorwaarden u dient te voldoen om op een vergoeding aanspraak te maken. In alle andere gevallen bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten. Het is vaak mogelijk om na iedere behandelsessie te betalen.

  Succesvol laserontharen

  Om de behandeling succesvol te laten verlopen is het belangrijk dat u zich voorbereidt op de behandelsessie. Bescherm uw huid voldoende tegen het zonlicht, zodat u tijdens de procedure geen rood verbrande of gekleurde huid heeft. Het effect van de laserbehandeling gaat in dat geval deels verloren, omdat de laserapparatuur geen onderscheid kan maken tussen pigment in de huid of pigment in de haarzakjes. Naderhand wordt de huid ingesmeerd met een verkoelende foam en kunt u eventueel koelen met een ice-pack. Heeft de specialist u een (dag)crème geadviseerd? Gebruik deze na de behandelsessie. De crème bevat een hoge SPF factor, zodat uw huid niet kan verbranden of verkleuren. Groeit het haar na de procedure? Gebruik alleen een scheermes. Ontharingsmethodes zoals harsen, waxen of epileren hebben een minder efficiënte laserbehandeling tot gevolg. Naarmate de weken voorbijgaan, ziet u hoe de haargroei afneemt. De haren die nog groeien zien er bovendien anders uit. Ze zijn minder dik en stug, waardoor ze minder opvallen. Uiteindelijk kunt u het scheermes laten liggen. Afhankelijk van uw wens en eventueel nieuwe haargroei, is het mogelijk om nabehandelingen toe te laten passen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp