Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Werkwijze laserontharing Valkenburg

  Laserbehandelingen vernietigen haar met behulp van een zeer sterke lichtstraal. Bij gericht gebruik op haarzakjes is het licht zo sterk dat het de haarzakjes vernietigt. Hoewel het kan helpen bij het verwijderen van ongewenst haar op de benen, kin, rug, armen, oksels en bikinilijn, is het vooral nuttig bij het verwijderen van ongewenste of overmatige gezichtsbeharing. Blond haar, ongeacht de plaats op lichaam waar het zich bevindt, is moeilijker te verwijderen dan donker of grof haar. De gebruikte lasers zijn bedoeld om dikker, donker haar aan te pakken en meerdere haren binnen één puls te behandelen. Omdat er zoveel haren tegelijkertijd behandeld kunnen worden, verloopt een behandelsessie vrij snel, afhankelijk van de grootte van het gebied. Beide oksels kunnen bijvoorbeeld in 5 tot 10 minuten behandeld worden, terwijl de benen tot vijf keer zo lang kunnen duren. Helaas heeft laserontharing meerdere behandelsessies nodig voor een optimaal resultaat. Het gemiddeld aantal sessies per persoon varieert tussen 3 tot 10. Dit is sterk afhankelijk van uw haarkleur en huidtype.

  Wat te verwachten tijdens laserontharing?

  Voorafgaand aan de behandelsessie geeft de specialist u een veiligheidsbril ter bescherming van uw ogen. De specialist voert een test uit om er zeker van te zijn dat uw huid niet slecht reageert op het niveau van de laser die wordt gebruikt. Nadat uw huid is getest en een reactie is uitgebleven, vindt de behandelsessie plaats. Tijdens de behandeling voelen de pulsen die de laser afgeeft aan als kleine steekjes. De huid wordt direct na de sessie behandelt met een verzachtende crème of foam. Tussen de sessies zit telkens een periode van 4 tot 6 weken. Dit geeft uw huid tijd om te genezen en ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de volgende behandeling. Er is niet veel hersteltijd nodig, hoewel uw huid er de eerste uren wat roder dan gebruikelijk uit kan zien. Het gebruik van een ice-pack kan helpen. Voorbereiding op laserontharing Valkenburg is vrij eenvoudig, maar belangrijk om te doen. Vermijd epileren, waxen of harsen vanaf zes weken voor de behandelsessie en vermijdt dat uw huid door de zon verbrandt en/of een kleurtje krijgt. Scheer het gebied 48 tot 24 uur voor de behandelsessie, zodat het effect van de laserontharing de haarzakjes bereikt. Laserontharing is een geweldig alternatief om uw gezicht nooit meer te hoeven scheren, epileren of harsen. Na iedere behandelsessie ziet u minder haren terug groeien en neemt uw zelfvertrouwen toe.

  Laserontharing voor mannen en vrouwen

  Zowel mannen als vrouwen hebben baat bij laserontharing. De huidige generatie laserapparatuur maakt behandeling mogelijk voor zowel de lichte als donkere huid. De ideale kandidaten voor laserontharing moeten in goede gezondheid verkeren en redelijke verwachtingen hebben van de behandeling. Laserontharing in Valkenburg is een proces dat uit meerdere behandelsessies bestaat. Voor een mooi resultaat is het belangrijk om geen behandelsessie over te slaan en het behandeltraject volledig af te werken. Uw geschiktheid wordt beoordeeld tijdens een consult, waarbij een specialist u vertelt welke resultaten u in uw situatie kunt verwachten.

  Bespaar op tijd en geld

  Een groot nadeel van ontharingsmethodes als scheren, harsen en het gebruik van ontharingscrèmes is dat ze niet goed zijn voor uw huid. Harsen veroorzaakt roodheid en in ernstige gevallen zelfs brandwonden. Ontharingscrèmes verwijderen het haar door de agressieve ingrediënten die allergieën en andere huidirritaties kunnen veroorzaken. Scheren is relatief veilig, maar hoe vaak gebeurt het niet dat u een stukje huid meeneemt in plaats van alleen het haar? Als u uw haar maar één keer zou hoeven te verwijderden met deze methoden, zouden ze waarschijnlijk geen grote problemen of ongemakken veroorzaken. Het zijn echter tijdelijke oplossingen en u zult tussen en dag en een paar weken weer nieuwe haren gaan zien. Het blijven herhalen van een ontharingsmethode maakt dat uw huid geïrriteerd raakt. Laserontharing daarentegen is nagenoeg pijnloos en de resultaten zijn blijvend. Om de beste resultaten met laserontharing te bereiken en te behouden, heeft u slechts 3 tot 10 behandelsessies en eventueel een jaarlijkse nabehandeling nodig. De afspraken zelf duur een paar minuten voor een klein behandelgebied en 1 tot 2 uur voor laserontharing van de benen of rug. In vergelijking met terugkerende handelingen zoals scheren of harsen, bespaart deze behandeling veel tijd. Net zoals de tijd die u besteedt aan het scheren bent u ook best wat geld kwijt. Denk aan de kosten van professioneel harsen, thuisstrips, ontharingscrèmes, scheerschuim, scheermesjes en huidverzachtende producten. Vermenigvuldig deze kosten over de komende jaren. Laserontharing is een investering die zichzelf terugverdient en die u bovendien een haarloze huid geeft.

  Permanent ontharen

  Niet iedereen neemt de moeite om zich te scheren. Er zijn momenten waarop u niet verwacht uw huid te laten zien. Dit is met name in de winter het geval. Toch duiken er onverwachte situaties op waarin u wenst dat u zichzelf had geschoren. Een extra uurtje in de sportschool, samen met een vriendin een middag shoppen voor de komende zomer. Met laserontharing vermijdt u mogelijk ongemakkelijke situaties en hoeft u zich geen zorgen te maken over een behaarde huid. Laserontharing geeft resultaten die jaren meegaan. U hoeft geen tijd en geld te verspillen aan oplossingen die constant onderhoud vereisen. Voor meer informatie over laserontharing kunt u een afspraak maken voor een consult. De specialist beantwoord al uw vragen en licht het behandeltraject toe. Ongewenst haar is niet meer iets waar u mee hoeft te leven of waar u zich voor moet schamen. De praktijk dat alleen harsen, waxen, epileren of scheren als ontharingsmethodes bestonden is lang geleden. Met de meest geavanceerde lasertechnologie kunt u de ongewenste lichaamsbeharing tot het verleden laten behoren. Laat uzelf vrijblijvend voorlichten en ervaar hoe laserontharing bij u toegepast kan worden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp