Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voor- en nadelen laserontharing Voorschoten

  Als het gaat om het verwijderen van lichaamsbeharing heeft u meerdere opties. Bekijk en vergelijk de mogelijkheden voordat u een beslissing neemt. Het traditionele scheren is snel en heeft direct zichtbaar resultaat, nadeel is dat het haar binnen een paar dagen weer aangroeit. Ontharingscrèmes lossen het haar in een paar minuten op, maar kunnen ook allergische reacties en huidinfecties veroorzaken. Zoekt u een meer grondige vorm van ontharing? Waxen of harsen, waardoor het haar bij de wortel wordt weggehaald, biedt een uitkomst. Het haar groeit wekenlang niet meer terug, maar harsen is een pijnlijk proces en wanneer het haar teruggroeit kan dit enorme jeuk veroorzaken. Elektrolyse is een meer duurzame optie. Bij elektrolyse wordt een superfijne naald in elk haarzakje gestoken waar vervolgens elektrische stroom de haarzakjes doodt. Elektrolyse is een vrij pijnlijke en bovendien tijdrovende manier om lichaamsbeharing te verwijderen. Laserontharing is een populaire ontharingsmethode die de haarzakjes vernietigd en zo de haargroei stopt. De resultaten zijn langdurig. Andere voordelen van laserontharing Voorschoten:

  • Stoppen met scheren. De haargroei wordt drastisch vermindert en op een bepaald moment kunt u stoppen met scheren.

  • Laserontharing kan op alle behaarde plaatsen van het lichaam worden toegepast. Gezichtsbeharing, benen, rug, armen, oksels, buik en de bikinilijn. Er is geen beperking op de plaatsen waar u laserontharing kunt krijgen.

  • Nagenoeg pijnloos. Als het op pijnniveau aankomt, valt laserontharing ergens tussen scheren (pijnloos) en harsen (vrij pijnlijk). Ervaren laserspecialisten behandelen het gebied met een verkoelende crème of ice-pack. Naarmate de behandelsessies elkaar op volgen en het haar fijner en minder stug wordt neemt ook het pijnlijke gevoel af.

  Nadelen laserontharing:

  • Langdurig proces. Een volledig laserontharing traject duurt vrij lang. De behandelsessie zelf duurt meestal niet langer dan een aantal minuten, afhankelijk van de te behandelen oppervlakte, maar u heeft meerdere sessies nodig om resultaat te zien. Gemiddeld worden tussen de 3 en 10 behandelsessies gedaan. Tussen elke sessie zit telkens een periode van 4 tot 6 weken.

  • Niet goedkoop. Als u optelt hoeveel u in uw leven uitgeeft aan scheermesjes of wax sessies, is het misschien tussen de € 75 en € 500 per sessie. U kunt laserontharing zien als een investering in uw eigen welzijn.

  • Resultaat afhankelijk van haar- en huidskleur. Vaak werkt laserontharing het beste op een lichte huid met donker haar. Dat neemt niet weg dat de behandeling niet toegepast kan worden bij donkere huidtypes. U moet er zeker van zijn dat de specialist die de behandeling toepast, werkt met geschikte laserapparatuur die het onderscheid van huid en haar bij alle huidtypes maakt.

  • Bijwerkingen en complicaties. Laserbehandelingen die toegepast worden door een ongetrainde of onervaren specialist kunnen brandwonden of littekens tot gevolg hebben. Zelfs ervaren artsen hebben training nodig om een veilige, succesvolle laserontharing behandeling toe te kunnen passen. Vraag altijd naar de mate van ervaring die iemand heeft.

  Risico’s en bijwerkingen laserontharing

  Tijdens de behandeling ervaren mensen soms een brandend, stekend gevoel of ongemak. Om deze reden kan er voor gekozen worden om de huid eerst met een verdovende crème te behandelen. Sommige mensen kunnen echter een allergische reactie of huidirritatie krijgen als reactie op de verdovende crème. Het merendeel van de laserontharing behandelingen wordt zonder verdoving gedaan. Kleine bijwerkingen die vaak voorkomen zijn:

  • Tijdelijke veranderingen in de kleur van de huid, vooral bij mensen met een donkere huid .

  • Roodheid van de huid.

  • Blaar- of korstvorming van de huid.

  Een enkele keer veroorzaakt de irritatie na laserontharing littekens. Een beschadigde huid kan geïnfecteerd raken. Hoewel zeldzaam, kunnen huidinfecties zich verspreiden en onbehandeld levensbedreigende situaties veroorzaken. Door vooraf met een behandelaar te spreken over uw gezondheid en medische geschiedenis, kan de specialist de juiste behandeling bepalen en voorstellen, zodat het risico op ernstige bijwerkingen wordt verminderd. Na een behandelsessie is het noodzakelijk om de behandelde huid tegen Uv-stralen te beschermen en blootstelling aan de zon te vermijden. Het zonlicht kan de huid irriteren en vergroot de kans op blaren en littekens. Mensen die na een laserbehandeling last hebben van intense pijn, koorts, korstvorming, blaren of andere tekenen van huidbeschadiging of infecties moet medische hulp inroepen.

  Kosten laserontharing Voorschoten

  De gemiddelde kostprijs voor een laserontharing sessie ligt tussen € 75 en € 500. De meeste mensen hebben meerdere sessies nodig. Een specialist kunt uvoor aanvang van het behandeltraject vertellen hoeveel sessies u naar verwachting nodig heeft. Omdat laserontharing bijna altijd een cosmetische ingreep is, is het onwaarschijnlijk dat uw verzekering de behandeling dekt. Alleen aanvullende zorgpakketten hebben beperkte vergoedingsmogelijkheden. De totale kosten van laserontharing zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder degene die de behandeling uitvoert. Getrainde en ervaren specialisten zoals dermatologen en plastisch chirurgen rekenen mogelijk meer dan de (schoonheids)specialiste die laserontharing aanbiedt. Andere factoren die van invloed zijn op de prijs van laserontharing zijn:• Het aantal benodigde behandelingen • De hoeveelheid haar die teruggroeit • Het aantal gebieden dat behandelt wordt • De oppervlakte van het te behandelen gebiedZo kost het verwijderen van een kleine hoeveelheid haar uit een gebied zoals de bovenlip, kost minder dan het verwijderen van alle lichaamsbeharing.

  Laserontharing vergelijken

  Ben ik geschikt voor laserontharing? Wat is de beste kliniek? Hoeveel ervaring heeft een specialist? Als u zich richt op laserontharing, vergelijk dan de mogelijkheden. De behandeling wordt door een groot aantal klinieken aangeboden. Zoek een behandelaar die bij u past en die ervaring heeft met laserontharing. U zoekt een langdurige oplossing voor het verwijderen van lichaamsbeharing, tegelijkertijd wilt u niet te veel betalen voor de behandeling. Online vindt u meerdere vergelijkingssites waar cosmetische behandelingen en ontharingsmethodes vergeleken kunnen worden. Lees ook reviews van anderen die laserontharing hebben laten toepassen. Lees hoe iemand het traject heeft ervaren en hoelang het duurde voordat de haargroei zichtbaar minder werd. Een goede voorbereiding is vaak van invloed op het resultaat dat wordt bereikt.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1