Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Cosmetische laserontharing Warmond

  Laserontharing is een cosmetische procedure waarbij laserlicht wordt gebruikt om ongewenst haar te verwijderen. De haarzakjes bevinden zich vlak onder het huidoppervlak, waar ze verantwoordelijk zijn voor het produceren van haar. Als de haarzakjes vernietigd worden, wordt de haarproductie uitgeschakeld. Laserontharing is het meest effectief voor mensen met donkere haarkleuren op lichte huidtinten, maar kan met succes worden gebruikt op alle huidtypes. Zelfs als sommige haren niet worden verwijderd, kan het haar licht van kleur worden waardoor de zichtbaarheid op uw huid vermindert. Een gedeelte van het haar in het behandelgebied, kan binnen een paar dagen na de eerste behandelsessie uitvallen. Over het algemeen is laserontharing een vrij langdurig proces. De duur van een behandeling bij kleinere gebieden zoals de bovenlip is slechts enkele minuten. Grotere oppervlaktes zoals de rug of borst nemen één à twee uur in beslag. Ondanks het hoge slagingspercentage van laserontharing, is er een gedeelte van de behandelde haarzakjes die onvoldoende door de laser bereikt worden, waardoor nieuwe haargroei mogelijk is. Om het beste resultaat te krijgen zijn 3 tot 10 behandelsessies nodig.

  Voordelen laserontharing

  Laserontharing kan worden toegepast om ongewenst haar in het gezicht, op de kin, de oksels, de armen, de benen, de borst en rug en de bikinilijn te verwijderen. Voordelen van laserontharing zijn:• Beste ontharingsmethode. Ondanks dat u het haar niet volledig permanent kwijtraakt, wordt de haargroei drastisch verminderd tot het punt dat u helemaal kunt stoppen met scheren. • Kan op het hele lichaam worden toegepast. Behandeling kan zich richten op vrijwel alle plaatsen met ongewenst haar. Een uitzondering hierop zijn de ogen en het omliggende gebied. • Uitstekende resultaten. Hoewel laserontharing op elk lichaamsdeel kan werken, is het vooral effectief op de bovenlip, kin en oksels. Met name als het haar donker is en de huid licht. • Niet pijnlijk. Als het op pijnniveau aankomt, valt laserontharing ergens tussen pijnloos scheren en het pijnlijk laten harsen. De specialist koelt de huid tijdens of direct na de behandelsessie, waardoor het gevoel wordt beperkt. • Precisie. Moderne lasers kunnen selectief op donkere, grove haren gericht zijn terwijl de omliggende huid onbeschadigd blijft. • Snelheid. Elke puls van de laser duurt een fractie van een seconde en kan veel haren tegelijkertijd behandelen. Kleine gebieden, zoals de bovenlip, kunnen in enkele minuten worden behandeld. De meeste mensen hebben goede resultaten na gemiddeld 4 tot 6 sessies. • De kostenfactor. Als u de kosten ziet van het regelmatig kopen van scheermesjes en waxen, lopen ook deze hoog op. U kunt laserontharing zien als een investering in uw eigen welzijn en zelfvertrouwen.

  Nadelen laserontharing

  Hoe goed de resultaten van laserontharing ook zijn, het is een cosmetische procedure waar naast voordelen ook nadelen aan zitten: • Lang behandeltraject. Een volledige laserontharing behandeling bestaat uit 3 tot 10 afzonderlijke behandelsessies met tussenposes van 4 tot 6 weken. • Sessies mogen niet overgeslagen worden. Om het beste resultaat te bereiken moet u consequent zijn en geen sessie overslaan of uitstellen. • Minder actief bij een donkere huidskleur. Laserontharing werkt het beste op een lichte huid met donker haar, omdat het contrast tussen de huidskleur en de haarkleur ervoor zorgt dat de laser de doelgebieden gemakkelijk kan oppikken. • Brandwonden. Laserbehandelingen die uitgevoerd worden door onervaren behandelaars kunnen brandwonden en littekens veroorzaken. Zorg ervoor dat de procedure wordt uitgevoerd door een goede opgeleide, ervaren specialist. • Kleine kans op risico’s. Er is altijd een risico op brandwonden. Andere mogelijke bijwerkingen zijn blaarvorming, verkleuring, roodheid en wellingen. Het is ook mogelijk dat het haar teruggroeit en u mogelijk jaarlijkse nabehandelingen nodig hebt om de haargroei te remmen. • Risico op pigmentatie. In het behandelgebied bestaat de kans op toe- of afname van het pigment in de huid, waardoor verkleuring ontstaan. Bescherm uw huid met een hoge SPF factor voor- en na de behandelsessie. • Verminderde effectiviteit bij hormonale onbalans. Dit kan zich onder meer voordoen bij hirsutisme, als gevolg van PCOS of een andere hormonale onbalans. Soms zijn naast of als alternatief voor lasertherapie aanvullende medicijnen nodig om deze hormonale onbalans te herstellen.Hoewel laserontharing niet helemaal zonder nadelen of risico’s is, is het een zeer effectieve ontharingsmethode. Zeker wanneer u de behandeling ondergaat bij een ervaren specialist.

  Veiligheid en risico’s van laserontharing

  Zoals elke cosmetische behandeling heeft laserontharing enkele risico’s. De risico’s en bijwerkingen hangen af van het huidtype, de haarkleur, het behandelplan en het feit of u de instructies van de specialist voor en na de behandeling opvolgt. De meeste voorkomende bijwerkingen van laserontharing zijn:• Huidirritatie. Er kan tijdelijke roodheid of ongemak optreden direct na de procedure. Alle tekenen en verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen een paar uur tot een dag na de behandeling. • Pigment verandering. Laserontharing kan de huid in het behandelgebied donkerder of lichter maken. Deze wijzigingen kunnen tijdelijk of blijvend zijn. • Veranderingen in de huidstructuur. In zeldzame gevallen kan laserontharing blaarvorming, korstvorming of andere veranderingen in de huidstructuur veroorzaken. Een dag of twee na de behandelsessie kan uw huid eruitzien en aanvoelen alsof het verbrand is door de zon. Verkoelende crèmes en ice-packs kunnen helpen. • Vergrijzing van behandelt haar. • Toename van de haargroei. Overmatige haargroei kan optreden rond behandelde gebieden, vooral op een donkere huid. • Oogletsel. Laserontharing wordt niet aanbevolen voor oogleden, wenkbrauwen of omliggende gebieden vanwege de mogelijkheid op ernstig oogletsel. Uw ogen worden bedekt met een beschermende bril.

  Meer informatie laserontharing

  Als u meer wilt weten over laserontharing of benieuwd bent naar de kosten van de behandeling, dan maakt u een afspraak voor een adviesgesprek bij een specialist. Uw huidtype en haarkleur worden aandachtig bekeken, zodat een behandelplan kan worden gemaakt. De kosten van de behandeling hangen af van het aantal behandelsessies en de oppervlakte van het te behandelen gebied. De eerste behandelsessie kan meestal direct na het adviesgesprek plaatsvinden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1