Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Veilige laserontharing Wassenaar

  De meeste mensen hebben wat lichaamsbeharing waar ze zich aan storen of waar ze last van hebben. Helaas kan het veel tijd en moeite kosten om het regelmatig te onderhouden. Het kan ook pijnlijk en bewerkelijk zijn. Gelukkig kan laserontharing de pijn en het gedoe van epileren, harsen, waxen en scheren wegnemen. Laserontharing is een veel toegepaste cosmetische procedure die wordt uitgevoerd met geavanceerde laserapparatuur. Specialisten en klinieken bieden op maat samengestelde laserontharing behandelingen aan voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar langetermijnresultaten. Vrijwel iedereen met ongewenste lichaamsbeharing kan baat hebben bij laserontharing. Hoewel er een grote verscheidenheid aan laserbehandelingen beschikbaar is, reageren mensen met donker haar en een lichte huid het best op de behandeling. Dit komt doordat het haar meer pigment heeft om laserenergie op te nemen. Om deze reden kan haar dat erg licht of wit is, niet goed reageren. Voor het beste resultaat mag u het gebied zes weken voor de behandelsessie niet epileren, waxen of harsen en bovendien beperkt u blootstelling aan de zon vanaf 2 weken voor de behandeling. Laserontharing of laserhaarreductie is door de Amerikaanse FDA goedgekeurd voor het verwijderen van ongewenst lichaamshaar. Laserontharing maakt gebruik van gerichte lichtenergie om individuele haarzakjes te vernietigen. Het pigment in de haarschacht absorbeert het licht en het haarzakje raakt beschadigd. Dit gebeurt meestal in de loop van het behandeltraject. Laserontharing Wassenaar kan worden gebruikt om ongewenst haar op het lichaam te verwijderen, de meest voorkomende gebieden zijn:

  • Gezicht, en dan voornamelijk bij vrouwen die te maken hebben met mannelijke haargroei
  • Bovenlip
  • Oksels
  • Nek
  • Borst
  • Rug
  • Armen en benen
  • Bikinilijn

  Een ervaren specialist stelt een behandelplan op maat samen, dat is afgestemd op onder meer uw haarkleur en huidtype.

  Non-invasieve behandeling

  Het is gebruikelijk om uzelf 48 tot 24 uur voor de behandelsessie te scheren. Laser ontharen gebeurt gewoonlijk zonder verdoving. De behandelde huid wordt vaak al tijdens de behandeling gekoeld, dit koelen gaat na de sessie verder. Het is een niet-invasieve en nauwelijks pijnlijke behandelmethode. Het gevoel dat u ervaart kan vergeleken worden met het loslaten van een strakgespannen elastiekje op de huid. De duur van een behandelsessie is afhankelijk van de grootte van het behandelingsgebied en de mate waarin de overbeharing aanwezig is. Na de behandeling kunt u wat milde zwellingen, roodheid en ongemakken ervaren. U kunt dit vergelijken met een lichte zonverbranding. De verschijnselen kunnen worden behandeld met een ice-pack en/of een verkoelende crème. In de loop van de weken die volgen valt het behandelde haar uit. Hoewel sommige haren zullen blijven groeien, zal het haar fijner en minder dik zijn. Herhaalde behandelingen zullen er toe leiden dat het haar steeds makkelijker verwijdert kan worden en ook steeds langer wegblijft. Zorg ervoor dat u uw huid na een laserbehandeling altijd goed beschermd met een hoge SPF factor. Doe u dit niet of onvoldoende, dan neemt de kans op het ontstaan van blaren en infecties toe.

  Kosten laserontharing

  In vergelijking met alternatieve ontharingsmethodes zoals harsen, waxen, scheren en epileren is laser ontharen relatief duur. Wanneer u echter kijkt naar de kosten op langere termijn, kan het zijn dat laserbehandelingen nauwelijks duurder zijn dan andere ontharingsmethodes. Mensen vergeten vaak dat na het scheren of harsen de haren teruggroeien. Het zijn dan ook methodes die vaak herhaald worden en waarbij u ongemerkt hoge kosten maakt. Telt u al deze kosten over de jaren heen bij elkaar op, dan is laserontharing nog helemaal niet zo duur. Afhankelijk van de specialist waar de behandeling plaatsvindt en het gebied dat wordt behandeld, liggen de kosten voor een behandelsessie tussen € 75 en € 500. U kunt de kosten tijdens iedere behandelsessie afzonderlijk betalen. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Kijk of laserbehandelingen vergoed worden. Met name laserontharing behandelingen bij overmatige haargroei in het gezicht en/of de halsstreek worden door verschillende zorgverzekeraars vanuit een aanvullend zorgpakket gedeeltelijk vergoed. Het vergelijken van de kosten en de behandelmogelijkheden kan op verschillende gebieden voordeel opleveren. Verdiep uzelf daarom altijd eerst in de behandeling die u overweegt, en maak pas een definitieve keuze voor een behandeling als u weet wat u precies kunt verwachten en wat de kosten zijn. Dit voorkomt dat u tijdens het behandeltraject te maken krijgt met onverwachte, bijkomende kosten of andere onaangename verrassingen.

  Consult laserontharing Wassenaar

  Ongewenste lichaamsbeharing kan een grote invloed hebben op uw zelfvertrouwen. U doet er alles aan om de haren te camoufleren en het gebeurt regelmatig dat mensen bedekkende kleding dragen om geen ongemakkelijke vragen te moeten beantwoorden. Laserontharing is een uitstekende optie om de ongewenste haren permanent te laten verwijderen. Het is echter ook een behandeling die een gedegen voorbereiding vereist. Met de toegenomen populariteit van deze ontharingsmethode is ook het aantal klinieken en behandelaars gestegen. Overtuig uzelf ervan dat u voor een specialist kiest die over aantoonbare ervaring beschikt. Hoe veilig laser ontharen ook is, u wilt de kans op brandwonden en oogletsel graag zo beperkt mogelijk houden. Ervaren specialisten lichten vooraf de behandeling uitgebreid toe en maken een inschatting van het aantal benodigde behandelsessies. Bij de meeste specialisten kan de eerste behandelsessie aanvullend op het consult plaatsvinden. Voelt u tijdens het gesprek dat u zich niet prettig voelt bij de behandelaar? Er is geen enkele verplichting om de behandeling door te zetten. Vergelijk uw persoonlijke ervaringen met elkaar en laat uzelf voorlichten door meerdere behandelaars. U kunt tijdens een consult bij een kliniek aangeven dat u zich voorbereid op een eventuele behandeling, maar dat u niet direct een eerste behandelsessie wilt ondergaan. Ervaren specialisten hebben hiervoor begrip en zullen u op geen enkele manier dwingen tot het nemen van een beslissing.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1