Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Werkwijze laserontharing Zevenhuizen

  Laserontharing is erop gericht om de dichtheid van het behaarde gebied sterk te verminderen en/of ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Langdurig of permanent verwijderen van ongewenste haargroei wordt beïnvloed door:

  • De kleur en dikte van de te behandelen haren.
  • De kleur van uw huid.
  • Het type en de kwaliteit van de gebruikte laserapparatuur.
  • De ervaring van degene die de laser bedient.

  Lichte haarkleuren, waar van nature weinig pigment aanwezig is, zoals grijs en wit haar, kunnen niet optimaal behandeld worden. Een specialist kan in dat geval een alternatieve ontharingsmethode, zoals elektrolyse, voorstellen. Het aantal behandelingen dat iemand nodig heeft is afhankelijk van uw haar- en huidskleur, de gevoeligheid voor de zon en de kans op een kleurtje.

  • De bleke of witte huid verbrandt makkelijk en wordt zelden bruin. Mensen met donker haar kunnen permanente ontharing bereiken met 4 tot 6 behandelsessies die om de 4 tot 6 weken plaatsvinden. Mensen met blond haar zullen over het algemeen alleen permanente ontharing bereiken na 6 tot 12 behandelingen. Dit komt omdat er weinig pigment in blond haar zit.
  • De lichtbruine of licht getinte huid kan verbranden en wordt langzaam bruin. Ook hier kunnen mensen met donker haar binnen 6 tot 10 behandelingen permanente ontharing bereiken. Heeft u licht haar? Dan kunnen aanvullende behandelingen nodig zijn om een optimaal resultaat te bereiken.
  • Matig bruine tot donkerbruine huid. Dit huidtype verbrandt zelden tot nooit en wordt donkerder naarmate de huid wordt blootgesteld aan de zon. Mensen met donker haar kunnen na 6 tot 10 behandelingen een sterke reductie zien in de haargroei. Heeft u een donkere huid, maar een relatief lichte haarkleur? De kans dat de behandeling het gewenste effect heeft is dan klein. De frequentie van nabehandelingen moeten lang genoeg uit elkaar liggen om nieuwe haargroei het niveau van de huidoppervlakte te laten bereiken.

  Risico’s en complicaties vermijden

  Tijdens de behandelsessie draagt u een laserbril, om oogletsel te voorkomen. De eerste sessies kunt u wat pijn of ongemak ervaren. Dit komt voornamelijk doordat niet al haar in het te behandelen gebied voor de ingreep is verwijderd. Haren die tijdens het scheren worden gemist, absorberen laserenergie en verwarmen het huidoppervlak. Naarmate de behandelsessies elkaar opvolgen neemt het gevoel af. Na de laserbehandeling voelt het behandelde gebied nog enige tijd warm aan. Ook kunnen tot 24 uur na de sessie roodheid en zwellingen zichtbaar zijn. Ernstigere bijwerkingen zijn blaren, te veel of te weinig huidpigmentatie en/of blijvend zichtbare littekens. Deze laatst genoemde bijwerkingen komen meestal voor bij mensen die in de periode voor de laserbehandeling door de zon verbrand zijn en waarbij de laserinstellingen vervolgens niet zijn aangepast. Deze bijwerkingen doen zich in uitzonderlijke gevallen ook voor bij mensen die medicijnen gebruiken die de reactie van de huid op het zonlicht beïnvloed.

  Wat is het verschil met een thuis laserapparaat?

  Laserontharing behandelingen zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Fabrikanten van zowel medische als cosmetische apparatuur hebben deze kans optimaal benut door het ontwikkelen van laserapparatuur voor thuisgebruik. De kwaliteit tussen de verschillende merken en apparaten onderling verschilt enorm. Het merendeel van deze apparatuur heeft niet hetzelfde niveau zoals laserapparatuur dat bij een kliniek of specialist heeft. Wetenschappelijk onderzoek ontbreekt en het is moeilijk om te zeggen hoe veilig en effectief thuislaserapparatuur heeft. De intensiteit van de apparatuur is vele malen lager dan de apparatuur die professionals gebruiken. Als u het gebruik van een thuislaserapparaat overweegt, volg dan de instructies nauwgezet op. Hiermee voorkomt u ongewenste risico’s zoals oogletsel. Kijkt u naar de prijs van laserapparatuur die vrij verkrijgbaar is, dan kunt u al snel het idee krijgen dat een thuisbehandeling aanmerkelijk goedkoper is dan behandeling bij een ervaren specialist. Waar veel mensen naar vergeten te kijken, is het resultaat dat wordt bereikt. Met een laserapparaat van pakweg € 200 tot € 450 worden minder goede resultaten bereikt. De gemiddelde prijs voor een laserontharing sessie bij een specialist ligt tussen €75 en € 500. Wanneer u dan weet dan gemiddeld 3 tot 10 behandelsessies nodig zijn voor een optimaal resultaat, dan is de vergelijking snel gemaakt. Het is onrealistisch om van thuisapparatuur te verwachten dat ze dezelfde resultaten mogelijk maken als een professionele behandelaar. Let bij het zelfstandig gebruik van laserapparatuur altijd op dat u uw ogen voldoende beschermd en dat de behandelde huid achteraf wordt verzorgd met een verkoelende crème of een ice-pack.

  Vergoedingsmogelijkheden laserontharing Zevenhuizen

  Laserontharing wordt als cosmetische behandeling gezien en niet vanuit de basisverzekering vergoed. Enkele aanvullende zorgverzekeringen bieden beperkte vergoedingsmogelijkheden voor laserbehandelingen. Met name wanneer u overmatige haargroei op plaatsen als het gezicht of de hals wilt laten verwijderen kunt u een aanvraag voor vergoeding indienen. De meeste verzekeraars hebben de voorwaarden waar u aan dient te voldoen vermeld in de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering. Een van de voorwaarden kan zijn dat u de behandeling laat toepassen bij een door de zorgverzekeraar gecontracteerde zorgverlener of behandelaar. Kiest u voor een andere behandelaar? Het vergoedingsbedrag kan daardoor lager uitvallen. Heeft u geen recht op een vergoeding? Het is vaak mogelijk om iedere behandelsessie apart te betalen. Zo hoeft u niet in een keer een substantieel bedrag te betalen en kan de behandeling toegepast worden. Een ervaren specialist kan tijdens een consult vrij nauwkeurig inschatten hoeveel sessies u nodig heeft voor een optimaal resultaat. U weet vooraf waar u op financieel vlak aan toe bent. Eventuele nabehandelingen behoren niet tot het behandeltraject en worden pas in een latere fase, en indien nodig, aangeboden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan