Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Betaalbare micro haar pigmentatie kosten

  Tricopigmentatie kosten verschillen per aanbieder, waarbij doorgaans wordt uitgegaan van een of meerdere hoofdzones die behandeld worden. Iedere situatie is uniek. Dat wil zeggen dat niet iedereen alle hoofdzones laat behandelen, soms volstaan ook een of twee zones. Hoeveel zones u laat behandelen, kunt u zelf globaal inschatten door te kijken waar het haar dunner is geworden of waar zich kale plekken bevinden. Daarnaast zijn er diverse factoren waar u aandacht aan besteed bij het vergelijken van MHP kosten:• Hoe compleet is de prijs die wordt genoemd. Zijn de kosten voor eventuele nazorg inbegrepen? • Hoeveel behandelsessies worden toegepast voor het genoemde bedrag? • Hoeveel hoofdzones worden er behandeld?Om teleurstellingen en mogelijk hoge of extra kosten te voorkomen is het van belang dat u vooraf goed weet wat u kunt verwachten. Kies voor een ervaren MHP specialist en een MHP kliniek waarvan u zichzelf kunt overtuigen van bewezen resultaten. Vaak heeft u tijdens een intakegesprek bij een kliniek al een bepaald gevoel. De meeste MHP klinieken doen u een pakketaanbieding, waarbij gemiddeld drie behandelsessies zijn inbegrepen. U zult zien dat dit goedkoper is dan wanneer u kiest voor losse behandelsessies. Uiteraard kunt u zelf afspraken maken met een behandelend MHP specialist.

  Berekenen tricopigmentatie kosten

  Een eerste inzicht in de kosten krijgt u door te kijken bij de prijsoverzichten van de MHP klinieken die over een website beschikken. Hier ziet u zowel de kosten voor een losse behandelsessie, behandelpakketten als de kosten per hoofdzone. Aan de hand hiervan kunt u globaal berekenen wat een micro haar pigmentatie behandeling kost. Wilt u exact weten wat de micro haar pigmentatie kosten zijn? Neem dan contact op met de betreffende aanbieder. U zult uitgenodigd worden voor een intakegesprek. Tijdens zo’n gesprek wordt uw hoofdhuid aandachtig bekeken en kan een ervaren MHP specialist aangeven hoeveel hoofdzones u kunt laten behandelen. U kunt uw wensen en verwachtingen kenbaar maken. Professionele MHP specialisten stemmen een persoonlijk behandelplan samen dat een overzichtelijke prijsopgave bevat. U weet dan precies wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Kies voor een natuurlijk resultaat altijd voor behandeling bij een ervaren MHP specialist.

  Uiteenlopende tricopigmentatie kosten

  Nederland kent diverse bekende MHP aanbieders en ervaren MHP specialisten. De kosten lopen uiteen en variëren tussen € 590 voor een hoofdzone tot € 3.000 voor alle hoofdzones. Ook het aantal behandelsessies dat bij een prijs is inbegrepen varieert. De professionele MHP klinieken bieden doorgaans 3 behandelsessies aan binnen een pakket. Meestal is na een twee behandelsessie al een mooi resultaat bereikt. De derde sessie dient meer als touch-up. Al kan het uiteraard ook gebeuren dat u meerdere behandelsessies nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Vaak is micro haar pigmentatie een betaalbaar alternatief voor onder meer een haartransplantatie.

  Geschiktheid en mogelijkheden MHP

  Micro haar pigmentatie kan bij een grote groep mannen en vrouwen toegepast worden als behandeling tegen haaruitval. Het is een niet chirurgische ingreep die zonder algehele of plaatselijke verdoving wordt toegepast. Gekleurde semi-permanente pigmenten worden met een fijne, korte naald in de bovenste huidlaag aangebracht, waar ze lijken op natuurlijke haarstoppels. Ook als u niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie of een andere behandeling kan MHP uitkomst bieden. Uw geschiktheid wordt bekeken en bepaald door een MHP specialist. Bent u eerder niet geschikt bevonden voor bijvoorbeeld een FUE haartransplantatie, neem dan eventuele (medische) documentatie mee naar het intakegesprek bij de MHP kliniek. Aan de hand hiervan kan een deskundige beslissing genomen worden.

  Micro haar pigmentatie vs. Haartransplantatie kosten

  Tricopigmentatie en een haartransplantatie zijn twee totaal verschillende behandelingen. Beiden gericht op het oplossen van haarverlies en toch compleet anders. Waar een haartransplantatie blijvende resultaten biedt, is dat bij micro haar pigmentatie niet het geval. Bij een haartransplantatie krijgt u nieuwe haargroei en ook dat is bij tricopigmentatie niet zo. Een haartransplantatie is doorgaans ook duurder dan micro haar pigmentatie. Wilt u meer informatie over de verschillen van beide ingrepen? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over de micro haar pigmentatie kosten.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp