Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haar tattoo dames of micro haar pigmentatie vrouwen

  Vrouwen praten niet graag openlijk over haaruitval of een dunner wordende haardos. Het is een onderwerp dat nog te vaak in de taboesfeer ligt en wat veel onzekerheden met zich meeneemt. Een bijkomend schaamtegevoel zorgt ervoor dat veel vrouwen niet of onvoldoende gebruik maken van beschikbare behandelingen zoals micro haar pigmentatie. Tricopigmentatie, zoals micro haar pigmentatie ook wordt genoemd, is een niet chirurgische ingreep waarbij met behulp van innovatieve apparatuur gekleurd semi-permanent in de bovenste huidlaag wordt ingebracht. De techniek lijkt wel wat op een echte tatoeage vandaar dat de naam haar tattoo ook geregeld wordt gebruikt. Door de kleur van het pigment zoveel mogelijk af te stemmen op uw eigen stoppelkleur, wordt een natuurlijk resultaat bereikt. Het pigment geeft de illusie van natuurlijke stoppeltjes weer. Dit heeft als voordeel dat kale plekken prima gecamoufleerd worden en dat een dunne haardos optisch voller lijkt. De behandeling geeft meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat vrouwen met haarverlies weer met een glimlach naar hun spiegelbeeld kijken.

  Verschil micro haar pigmentatie vrouwen en mannen

  Een MHP behandeling verschilt niet tot nauwelijks tussen mannen en vrouwen. Waar mannen al eerder een volledige kale schedel laten behandelen, is het bij vrouwen meer het opvullen van kalende plekjes en diffuse, verspreide, haaruitval. Voorafgaand aan de behandeling vindt een uitgebreid intakegesprek plaats bij een gespecialiseerde MHP kliniek. Uw hoofdhuid en haaruitval worden aandachtig bekeken, waarna een ervaren MHP specialist de mogelijkheden met u bespreekt. Gekeken wordt hoe de haaruitval op optimale wijze met micro haar pigmentatie gecamoufleerd kan worden. De mogelijkheden zijn vaak uitgebreider dan bekend en kunnen bovendien volledig op uw persoonlijke situatie toegespitst worden. Iedere behandeling is uniek, waarbij zowel mannen als vrouwen eigen wensen en verwachtingen hebben op het gebied van kleur, resultaat en behandelzone. Deskundige micro haar pigmentatie specialisten maken gebruik van hypoallergene pigmenten, waardoor er van risico’s en/of bijwerkingen zelden tot nooit sprake is. Bent u bekend met allergieën of heeft u een zeer gevoelige huid? Vraag dan om eerst een proefstukje te laten zetten, voordat u tot een volledige behandeling overgaat. Eventuele allergische reacties kunnen dan uitgesloten worden.

  Tricopigmentatie vrouwen in binnen- en buitenland

  Niet alleen Nederlandse MHP specialisten behandelen vrouwen met haaruitval, ook in het buitenland is een groot aantal klinieken actief. Het loont de moeite om de mogelijkheden en kosten met elkaar te vergelijken. Daarbij let u niet alleen op het goedkoopste tarief, maar zeker ook de MHP ervaringen van anderen zijn interessant. Hoe heeft een lotgenote de behandeling ervaren? Zijn de resultaten in overeenstemming met de verwachting vooraf? Heeft een MHP specialist ervaring met het toepassen van de behandeling bij vrouwen? Het zijn voorbeelden van vragen die u zich van tevoren kunt stellen en waar u online een antwoord op vindt. Online vindt u niet alleen ervaringsverhalen, maar ook MHP foto’s en tricopigmentatie video’s van behandelingen in binnen- en buitenland. Welke keuze u ook maakt, zorg ervoor dat u alle voor- en nadelen op een rijtje heeft en dat u weet wat u ongeveer kunt verwachten. Bezoekt u verschillende MHP klinieken? Vraag om aantoonbare resultaten die door de betreffende kliniek zijn gerealiseerd. Professionele en ervaren MHP specialisten zijn, met recht, trots op de resultaten die ze in het verleden hebben bereikt en zullen deze ook graag aan u laten zien. Ga ook op uw eigen gevoel af en staar uzelf niet volledig blind op de mening van anderen. Heeft u geen goed gevoel bij een bepaalde MHP specialist of MHP kliniek? Kijk dan rustig verder en neem geen overhaaste, verkeerde beslissing.

  Kale plekken camoufleren

  Het patroon van vrouwelijke haaruitval is anders dan bij mannen. Uw haar wordt over het hele hoofd dunner, maar de haarlijn blijft intact. Ondanks dat er matige haaruitval op de kruin is, leidt dit zelden tot vergevorderde haaruitval en/of volledige kaalheid. MHP-specialisten behandelen elke haar- en huidskleur. De kleur van het gebruikte pigment is af te stemmen op uw eigen kleur, waardoor het een prima techniek is om kale plekken te camoufleren en haaruitval optisch te verbeteren.

  Oorzaak haaruitval bij vrouwen

  Haarverlies bij vrouwen komt vaker voor dan u denkt. Gemiddeld krijgt een op de drie vrouwen op een bepaald moment in het leven hiermee te maken. Verrassend genoeg is de oorzaak vaak terug te wijzen naar erfelijke factoren en heeft het haaruitval een herkenbaar patroon. Om zeker te zijn van de oorzaak, laat u deze vaststellen door een arts. Zowel een huisarts als dermatoloog kunnen de oorzaak van haarverlies goed en vlot diagnosticeren. Erfelijke haaruitval heeft een kenmerkend patroon, in combinatie met uw familiale bekendheid met haarverlies zijn aanvullende onderzoeken niet nodig. Eventueel stelt de arts een bloedonderzoek voor om eventuele andere oorzaken of onderliggende aandoeningen uit te sluiten.

  Niet-chirurgische haar tattoo vrouwen

  Micro haar pigmentatie is een eenvoudige, non-invasieve oplossing om haaruitval bij vrouwen te behandelen. Haaruitval is vervelend en een haar tattoo geeft u uw zelfvertrouwen terug. Het is een techniek die semipermanente resultaten biedt. Ervaren MHP-specialisten staan bekend om de natuurlijke effecten. In tegenstelling tot het gebruik van een haargroeimiddel, zoals Minoxidil ziet u direct na een eerste sessie verbetering. Een haar tattoo stimuleert weliswaar geen nieuwe haargroei, het pigment heeft het uiterlijk van haarstoppels en versmelt zich naadloos met uw natuurlijke haar. Een volledige MHP-behandeling bestaat uit drie afzonderlijke sessies, met een tussenpose van meerdere weken.

  Aanbrengen haar tattoo

  In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een haar tattoo niet hetzelfde als een tatoeage. Bij een eerste kennismaking met de techniek, ontstaat het idee dat de gebruikte apparatuur identiek is bij beide behandelingen. Dat is niet helemaal waar. De apparatuur die MHP-specialisten gebruiken is fijner dan die van een tatoeëerder. De naalden zijn korter en het gebruikte pigment is niet hetzelfde als tatoeage-inkt. Het pigment van een haar tattoo wordt in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd en heeft als doel te camoufleren zonder op te vallen. De kleuren vervagen met de tijd en verkleuren niet blauw of groen. Daar tegenover staat de tatoeage die u om andere redenen laat zetten. Meestal is een tatoeage opvallend aanwezig. De inkt zit in de diepere huidlagen en afhankelijk van de kwaliteit ontstaan soms blauwe of groene verkleuringen.

  Behandeling op maat

  Een haar tattoo is een unieke behandeling die een oplossing biedt aan verschillende oorzaken van haaruitval. Als u voor een consult bij een MHP-specialist komt, kijkt deze naar de mate van haaruitval en de hoofdzones die voor behandeling in aanmerking komen. Beginnende haaruitval is minder ingrijpend dan vergevorderd haarverlies. De kosten verschillen per persoon, waarbij het uitgangspunt doorgaans de omvang van de haar tattoo is. GlobalHair heeft tarieven die liggen tussen € 690 en € 2395. Elke behandeling bestaat uit drie sessies. In veel gevallen is de derde sessie een touch-up.

  Nabehandeling of touch-up

  Het gebruik van semipermanent pigment zorgt voor langdurige resultaten. Toch vervaagt het pigment met de tijd en dit gaat sneller door onder andere onbeschermde blootstelling aan uv-stralen en uw levensstijl. Na verloop van tijd kan een touch-up nodig zijn. De kosten voor een touch-up zijn lager, al neemt dat niet weg dat u te maken heeft met terugkerende kosten. Een nabehandeling stelt u in staat de haarlijn bij te laten werken en/of de kleur aan te passen. Uw ‘haar’ blijft zo passen bij uw leeftijd en uitstraling. De meeste mensen laten eens in de achttien tot vierentwintig maanden een touch-up toepassen. Deze tijd varieert en hangt onder andere af van de manier waarop u de hoofdhuid verzorgt.

  Consult GlobalHair

  De consulenten van GlobalHair vertellen u graag meer over een eventuele haartransplantatie en maken de vergelijking met micro haar pigmentatie. Wij bieden de tricopigmentatie behandeling zelf niet aan, maar kunnen uw wel informeren over de verschillen met een FUE haartransplantatie. Indien gewenst krijgt u een behandeladvies voor een haartransplantatie. Zo kunt u de beide behandelingen objectief met elkaar vergelijken. Een afspraak maken voor een consult? Bel met +316 44 36 36 22. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over de micro haar pigmentatie bij vrouwen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1