Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Geef uw haargroei een boost

  Wanneer u de haargroei na een haartransplantatie wilt stimuleren, is een V6 hair boost een pijnloze oplossing. De behandeling verbetert de doorbloeding en stimuleert de haargroei door actieve bestanddelen direct bij de haarzakjes af te geven. Vitamines, mineralen, plantenextracten en andere ingrediënten die nodig zijn voor het verbeteren van de haargroei worden met een mesogun in uw hoofdhuid geïnjecteerd. De gebruikte naalden zijn kort en geven oppervlakkige injecties. Door het kortdurende contact met de huid, is er geen tijd om een pijnprikkel te voelen. Het vooraf verdoven van de hoofdhuid is niet nodig. De V6 hair boost is een veilige, niet-chirurgische manier om de haargroei te versterken.

  Positieve invloed na haartransplantatie

  DJ Moradzo heeft gekozen voor een V6 hair boost als aanvulling op een haartransplantatie, maar wist u dat een V6 hair boost ook als behandeling zelf toegepast wordt? De techniek biedt bij verschillende oorzaken van haaruitval een oplossing. De actieve bestanddelen voeden haarzakjes en versterken de haargroei. V6 hair boost is beschikbaar als losse behandeling of als kuur bestaande uit acht sessies. Omdat een sessie niet langer duurt dan twintig tot dertig minuten is een sessie in uw dagelijkse routine te plannen. Downtime is er niet. Meteen na een sessie hervat u uw werkzaamheden. De eerste uren let u op dat uw hoofdhuid en haar niet nat worden. Verbetering ontwikkelt zich geleidelijk. U ziet hoe de haargroei er sterker en gezonder uitziet.

  Veilige behandeltechniek

  V6 hair boost is een cosmetische behandeling met een klein risico op bijwerkingen. Geen enkele cosmetische of medische behandeling is vrij van risico’s. Kleine zwellingen en blauwe plekjes zijn soms zichtbaar op de injectieplaatsen. Een enkele keer ontstaat een geïrriteerd gevoel en/of (on)gevoeligheid van de huid in het behandelde gebied. Bijwerkingen zijn tijdelijk en nemen snel af. Om allergische reacties vooraf zoveel mogelijk uit te sluiten, vragen onze consulenten tijdens het consult naar uw bekendheid met allergieën.

  Persoonlijk adviesgesprek

  Wilt u uw haargroei verstevigen? Maak een afspraak voor een adviesgesprek. We laten u voorbeelden zien van eerdere V6 hair boost behandelingen en nemen de techniek met u door. Neem informatie over eventueel eerdere behandelingen, bij haarverlies, die u heeft ondergaan mee en geef aan welke verwachtingen u heeft. Als uw gezondheid dat toelaat, is de kans groot dat u in aanmerking komt voor de V6 hair boost. Een afspraak voor een gratis consult maakt u online, door het invullen van contactformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar (ook via WhatsApp) op +31633388757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp