facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Onzichtbare haartransplantatie

Wanneer u zich stoort aan haarverlies dat uw inhammen dieper maakt of uw haardos dunner, kunt op zoek gaan naar een passende oplossing. Haargroeimiddelen, laser therapie, mesotherapie, micro haar pigmentatie of een onzichtbare haartransplantatie. De keuze voor een behandeling bij haaruitval kan tegenwoordig afgestemd worden op de oorzaak van het haarverlies en de wensen die u heeft ten aanzien van een oplossing.

Onzichtbare FUE haartransplantatie

GlobalHair biedt u de mogelijkheid om een onzichtbare haartransplantatie te ondergaan. Een haarsparende FUE haarimplantatie wordt tegenwoordig door meer en meer mensen geprefereerd. Waar bij een standaard haartransplantatie uw haar volledig wordt geschoren, hoeft u zich daar bij een haarsparende haarimplantatie geen zorgen over te maken. Alleen het donorgebied wordt gemillimeterd. Is uw omliggende haar lang genoeg? Dan valt dit na de ingreep over het donorgebied heen en hoeft niemand te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Zowel mannen en vrouwen die in goede gezondheid verkeren en die beschikken over voldoende kwalitatief donormateriaal komen doorgaans voor een onzichtbare haartransplantatie in aanmerking. Om behandeling mogelijk te maken wil een haarchirurg graag weten wat de oorzaak is van het haarverlies. Dit kunt u door een huisarts of dermatoloog laten vaststellen. Erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica, kan met een haarimplantatie vaak goed behandeld worden. Het spreekt voor zich dat u bij GlobalHair verzekerd bent van kwaliteit en ervaring. Onze haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en de kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken.

Bitmap

Voor- en nadelen onzichtbare haartransplantatie

Een onzichtbare, of haarsparende, haartransplantatie heeft met name bij vrouwen die een ingreep overwegen de voorkeur. Het is ook nogal wat om bij een behandeling tegen haaruitval het haar te moeten millimeteren. De ingreep zelf wordt net zoals bij een standaard FUE haartransplantatie uitgevoerd. Dat betekent dat zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden plaatselijk verdoofd worden. Uit het donorgebied worden de haarzakjes een voor een geoogst met een micro motor en een fijne, holle naald. De haarchirurg werkt samen met een team ervaren assistenten, zodat op een behandeldag meer grafts geoogst en getransplanteerd kunnen worden. Het team werkt samen als een goed geoliede machine en dat is later terug te zien in de natuurlijke resultaten. Na het oogsten worden de grafts gecontroleerd en eveneens stuk voor stuk in de transplantatiegebieden geplaatst. De behandeling is langdurig, tussen de 6 en 9 uur, waarbij u tussendoor de gelegenheid heeft om uw benen te strekken en tussen de middag te lunchen.Voordelen onzichtbare haartransplantatie: • Alleen het donorgebied wordt geschoren. • De FUE methode laat geen zichtbare littekens achter. Van snijden en/of hechten is bij een haarsparende FUE haartransplantatie geen sprake. • De ingreep staat bekend om het vlotte herstel. Van complicaties of bijwerkingen is zelden sprake.Nadelen onzichtbare haartransplantatie: • Als u kiest voor een haarsparende haartransplantatie dan moet u weten dat er tijdens een behandeldag minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden dan bij een standaard ingreep het geval is. • Niet iedereen komt in aanmerking voor de ingreep.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haarsparende haartransplantatie kosten

De meeste haarklinieken berekenen de kosten voor een haartransplantatie aan de hand van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. Tarieven lopen flink uiteen. Steeds vaker kiezen mensen voor een haartransplantatie in het buitenland. Het is nu eenmaal een bekend gegeven dat de tarieven, met name in Turkije, fors goedkoper zijn. Verschillen van 50% tot 65% zijn daarbij geen uitzondering. Vergelijk de mogelijkheden en kosten, u kunt hiermee vaak al uw eerste voordeel doen. De luxe haarkliniek van GlobalHair bevindt zich in hartje Istanbul en is voorzien van alle moderne gemakken. Het ontbreekt u gedurende uw verblijf in de kliniek aan niets, bovendien bent u in vakbekwame en uiterst ervaren handen. GlobalHair rekent een vast all-in tarief voor een haartransplantatie van € 2.949, bij dit bedrag zijn tevens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Als u dit tarief vergelijkt met een gelijkwaardige behandeling bij een Nederlandse haarkliniek dan zult u zien dat GlobalHair uiterst betaalbare haartransplantaties aanbiedt.

consult onzichtbare FUE haartransplantatie

Overweegt u een behandeling tegen haaruitval en wilt u weten of een haarsparende haartransplantatie mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. U kunt hiervoor terecht bij de vestiging in Leiden waar de ervaren consulenten u uitgebreid informeren over het haartransplantatie proces. Het consult is een mooie gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen. Neem eventuele medische achtergrond informatie mee naar het consult en maak, indien van toepassing, een overzicht van de medicijnen welke u gebruikt. Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? Vul het contactformulier of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de FUE haartransplantatie behandeling.

Onzichtbare haartransplantatie FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over onzichtbare haartransplantatie. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een onzichtbare haartransplantatie wordt ook haarsparende haartransplantatie genoemd. In tegenstelling tot een standaard FUE behandeling hoeft niet al het haar voor de ingreep geschoren te worden. Door alleen een stukje van de haarkrans te millimeteren vallen de overige haren, mits lang genoeg, hier achteraf overheen.

Met name vrouwen maken gebruik van de haarsparende haartransplantatie. Een enkele keer wordt de ingreep bij een man toegepast. Een haartransplantatie kan pas worden toegepast nadat uw geschiktheid is bekeken en bevestigd door een specialist.

De ingreep wordt toegepast met behulp van de FUE techniek. Na het plaatselijk verdoven van het donorgebied wordt het benodigde aantal haarzakjes, maximaal 4.500, geoogst en gecontroleerd. Vervolgens worden de transplantatiegebieden verdoofd en boort de haarchirurg minuscule kanaaltjes waar de haarzakjes in geplaatst worden. Afhankelijk van de omvang van de haartransplantatie duurt de ingreep 6 tot 9 uur.

Nee, alhoewel het niet zichtbaar is dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen is het resultaat ook niet direct zichtbaar. Een aantal weken na de ingreep valt het getransplanteerde haar uit. Haargroei wordt na drie tot vier maanden zichtbaar en pas na ruim een jaar is het resultaat definitief.

De ingreep wordt door GlobalHair aangeboden voor € 2.949. Wanneer u dit vergelijkt met Nederlandse haarklinieken dan ziet u dat u fors op de kosten bespaard door naar Turkije te gaan.

GlobalHair werkt met een all-in tarief. Naast de ingreep zijn er 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling bij het tarief inbegrepen. De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor het vliegticket en eventuele kosten voor eten en drinken ter plaatse.

Nee, FUE haartransplantaties laten geen zichtbare littekens achter.

De ingreep is veilig en wordt dagelijks met succes toegepast. Aan de andere kant is het een chirurgische operatie waar een zeker risico aan vastzit. Mogelijke bijwerkingen zijn allergische reacties, nabloedingen, zwellingen, bloeduitstortingen, slechte wondgenezing, infecties en een teleurstellend resultaat. Ernstige complicaties doen zich nauwelijks voor.

U bespreekt de herstelperiode met de haarchirurg. Afhankelijk van uw beroep en/of de werkzaamheden die u verricht kan geadviseerd worden om gefaseerd terug aan het werk te gaan. Met name lichamelijk zware arbeid moet een aantal weken beperkt worden.

Contactsporten, intensieve work-outs, zwemmen in zout en chloor water doet u de eerste weken beter niet. Doe het een aantal weken rustig aan, zodat de haarzakjes kans krijgen vast te groeien en de huid optimaal kan herstellen. Na 6 weken kunt u weer alles doen zoals voorheen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.