Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Onzichtbare FUE haartransplantatie

  GlobalHair biedt u de mogelijkheid om een onzichtbare haartransplantatie te ondergaan. Een haarsparende FUE haarimplantatie wordt tegenwoordig door meer en meer mensen geprefereerd. Waar bij een standaard haartransplantatie uw haar volledig wordt geschoren, hoeft u zich daar bij een haarsparende haarimplantatie geen zorgen over te maken. Alleen het donorgebied wordt gemillimeterd. Is uw omliggende haar lang genoeg? Dan valt dit na de ingreep over het donorgebied heen en hoeft niemand te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Zowel mannen en vrouwen die in goede gezondheid verkeren en die beschikken over voldoende kwalitatief donormateriaal komen doorgaans voor een onzichtbare haartransplantatie in aanmerking. Om behandeling mogelijk te maken wil een haarchirurg graag weten wat de oorzaak is van het haarverlies. Dit kunt u door een huisarts of dermatoloog laten vaststellen. Erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica, kan met een haarimplantatie vaak goed behandeld worden. Het spreekt voor zich dat u bij GlobalHair verzekerd bent van kwaliteit en ervaring. Onze haarchirurgen zijn ISHRS gecertificeerd en de kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken.

  Voor- en nadelen onzichtbare haartransplantatie

  Een onzichtbare, of haarsparende, haartransplantatie heeft met name bij vrouwen die een ingreep overwegen de voorkeur. Het is ook nogal wat om bij een behandeling tegen haaruitval het haar te moeten millimeteren. De ingreep zelf wordt net zoals bij een standaard FUE haartransplantatie uitgevoerd. Dat betekent dat zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden plaatselijk verdoofd worden. Uit het donorgebied worden de haarzakjes een voor een geoogst met een micro motor en een fijne, holle naald. De haarchirurg werkt samen met een team ervaren assistenten, zodat op een behandeldag meer grafts geoogst en getransplanteerd kunnen worden. Het team werkt samen als een goed geoliede machine en dat is later terug te zien in de natuurlijke resultaten. Na het oogsten worden de grafts gecontroleerd en eveneens stuk voor stuk in de transplantatiegebieden geplaatst. De behandeling is langdurig, tussen de 6 en 9 uur, waarbij u tussendoor de gelegenheid heeft om uw benen te strekken en tussen de middag te lunchen.Voordelen onzichtbare haartransplantatie: • Alleen het donorgebied wordt geschoren. • De FUE methode laat geen zichtbare littekens achter. Van snijden en/of hechten is bij een haarsparende FUE haartransplantatie geen sprake. • De ingreep staat bekend om het vlotte herstel. Van complicaties of bijwerkingen is zelden sprake.Nadelen onzichtbare haartransplantatie: • Als u kiest voor een haarsparende haartransplantatie dan moet u weten dat er tijdens een behandeldag minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden dan bij een standaard ingreep het geval is. • Niet iedereen komt in aanmerking voor de ingreep.

  Haarsparende haartransplantatie kosten

  De meeste haarklinieken berekenen de kosten voor een haartransplantatie aan de hand van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. Tarieven lopen flink uiteen. Steeds vaker kiezen mensen voor een haartransplantatie in het buitenland. Het is nu eenmaal een bekend gegeven dat de tarieven, met name in Turkije, fors goedkoper zijn. Verschillen van 50% tot 65% zijn daarbij geen uitzondering. Vergelijk de mogelijkheden en kosten, u kunt hiermee vaak al uw eerste voordeel doen. De luxe haarkliniek van GlobalHair bevindt zich in hartje Istanbul en is voorzien van alle moderne gemakken. Het ontbreekt u gedurende uw verblijf in de kliniek aan niets, bovendien bent u in vakbekwame en uiterst ervaren handen. GlobalHair rekent een vast all-in tarief voor een haartransplantatie van € 2.949, bij dit bedrag zijn tevens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Als u dit tarief vergelijkt met een gelijkwaardige behandeling bij een Nederlandse haarkliniek dan zult u zien dat GlobalHair uiterst betaalbare haartransplantaties aanbiedt.

  consult onzichtbare FUE haartransplantatie

  Overweegt u een behandeling tegen haaruitval en wilt u weten of een haarsparende haartransplantatie mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. U kunt hiervoor terecht bij de vestiging in Leiden waar de ervaren consulenten u uitgebreid informeren over het haartransplantatie proces. Het consult is een mooie gelegenheid om de vragen die u heeft te stellen. Neem eventuele medische achtergrond informatie mee naar het consult en maak, indien van toepassing, een overzicht van de medicijnen welke u gebruikt. Direct een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? Vul het contactformulier of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de FUE haartransplantatie behandeling.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp