Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Diverse oorzaken van haaruitval

  Haaruitval is vervelend. Niemand ziet zijn of haar haardos graag dunner worden en het ontstaan van kale plekken is al helemaal naar. Toch komt tijdelijke haaruitval geregeld voor. Behandelingen zijn niet altijd even eenvoudig, vaak laten artsen het natuurlijke haargroeiproces op zijn beloop. Regelmatige oorzaken van haarverlies dat tijdelijk is, zijn onder meer: • Medische behandelingen. Het bekendste voorbeeld hiervan is chemotherapie, maar ook als gevolg van andere medische toepassingen kan tijdelijk haarverlies optreden. Eens de behandeling voorbij is, zal de haargroei zichzelf herstellen. • Haarziekten- en huidaandoeningen. Psoriasis, Alopecia areata en huidinfecties kunnen allemaal haarverlies veroorzaken. • Hormonale schommelingen. Het doormaken van een zwangerschap, maar ook de overgang kunnen tijdelijke haaruitval tot gevolg hebben. • Stress. Langdurige stress kan uiteindelijk tot haaruitval leiden. Eens de stressfactor wordt weggenomen en u uzelf ontspanning en rust gunt, kan het haarverlies verminderen en de haargroei herstellen. • Vitaminen- en mineralentekort. Vermoedt u dat u te maken heeft met overmatig haarverlies? Aarzel dan niet en neem contact op met een huisarts of behandelend specialist. Vaak is de oorzaak eenvoudig aan te tonen en kan een behandelplan voorgesteld worden. Op de website van onze samenwerkingspartner de Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over de oorzaken van haaruitval.

  Haaruitval behandelen

  Erger voorkomen, haaruitval verminderen en de haargroei bevorderen. Het zijn verwachtingen en wensen die u heeft op het moment dat u een geschikte behandeling tegen haaruitval zoekt. De voorbije jaren zijn de bestaande behandelmogelijkheden verbeterd en zijn er nieuwe behandelmethodes bijgekomen. Wat de beste behandeling is voor de haaruitval waar u last van heeft, hangt af van de oorzaak die is vastgesteld. Een arts kunt u attent maken op beschikbare behandelingen en de methodes die in uw situatie een oplossing kunnen bieden. Wat dat betreft is tijdelijk haarverlies moeilijk te behandelen. Het haargroeiproces heeft tijd nodig om zich te herstellen en hier gaan meerdere maanden overheen. Onrealistisch is het om te verwachten dat wanneer een ijzertekort is aangevuld of een stressfactor is weggenomen u binnen een paar weken weer een volle haardos heeft. De haargroei kan gestimuleerd worden door afwisselend en verantwoord te eten en regelmatig te bewegen. Ook het gebruik van een haargroeimiddel kan overwogen worden. Dit heeft echter geen invloed op de snelheid waarin de haargroei zich herstelt en hervat. Tijdelijk haarverlies kan gecamoufleerd worden door een haarwerk te dragen en/of door het haar en de kale plekken optisch te laten verdichten met tricopigmentatie. Mannen en vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica kunnen meerdere behandelingen overwegen. Beginnend haarverlies kan goed behandeld worden met een bewezen haargroeimiddel. Ook haargroei stimulerende behandelingen als mesotherapie en laser licht therapie zijn geregeld succesvol. Zoekt u echter een blijvende oplossing, waarbij nieuwe haargroei weer mogelijk is? Dan is een haartransplantatie de aangewezen behandelmethode. Om voor deze ingreep in aanmerking te komen, dient u over genoeg donormateriaal te beschikken. Dit is meestal haar dat afkomstig is uit uw haarkrans. FUE haartransplantaties worden in binnen- en buitenland aangeboden en behoren wereldwijd tot meest uitgevoerde cosmetische ingrepen.

  Haartransplantatie consult

  Is erfelijke kaalheid de oorzaak van uw haarverlies? Behandeling is mogelijk en ligt bij GlobalHair binnen handbereik. Maak een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp