Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Scalp pigmentatie behandeling

  Vaak wordt micro haar pigmentatie voor een tatoeage aangezien. In tegenstelling tot wat het uiterlijk doet vermoeden is tricopigmentatie geen tatoeage. De apparatuur die MHP specialisten gebruiken, is speciaal ontwikkeld om scalp pigmentatie mogelijk te maken en is voorzien van een ultra fijne naald. Met dit apparatuur wordt hypoallergeen, gekleurd pigment in de bovenste huidlaag geïnjecteerd. Vooraf is met u besproken op welke plaatsen dit gebeurt. Veelal wordt gewerkt met semi-permanente pigmenten die na verloop van tijd vervagen. MHP klinieken adviseren onderhoudsbehandelingen, zodat het bereikte effect behouden blijft. Dit tijdelijke effect hoeft niet direct als nadeel beschouwd te worden, het biedt een mogelijkheid om uw haarlijn aan te passen en eventueel de gebruikte kleur te heroverwegen. Zo heeft u altijd een look die past bij uw uiterlijk en leeftijd. Resultaten die met micro haar pigmentatie worden bereikt, zijn goed. De meeste mensen die een behandeling hebben ondergaan zijn tevreden met het eindresultaat.

  Micro haar pigmentatie ervaringen

  De behandeling is breed inzetbaar en kan ook toegepast als u om meerdere redenen niet in aanmerking komt voor een behandeling zoals een haartransplantatie of het gebruik van een haargroeimiddel. Kale plekken als gevolg van Alopecia areata kunnen eveneens met succes behandeld worden. De ervaringen met tricopigmentatie zijn goed aan zowel de kant van de uitvoerend specialisten als van degenen die een behandeling hebben laten toepassen. U vindt ervaringsverhalen van scalp pigmentatie online bij diverse websites. Vanzelfsprekend geven MHP klinieken ervaringen weer, maar ook verschillende haarfora en persoonlijke blogs en vlogs geven u een kijkje in hetgeen anderen vinden van de behandeling. Let wel op! Iedereen ervaart een MHP behandeling op zijn of haar eigen manier. Wat de een als teleurstellend ervaart, kan voor iemand anders juist uitstekend zijn.

  De veiligheid van scalp pigmentatie

  Micro haar pigmentatie is een niet-invasieve cosmetische behandeling die bij mannen en vrouwen toegepast wordt. Voor een goed resultaat en hoogwaardige kwaliteit kiest u voor een ervaren MHP specialist die de behandeling toepast in een daartoe ingerichte en geschikte omgeving. Tricopigmentatie is een veilige behandeling met een uiterst kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. Het is normaal dat de behandelde huid na afloop rood en eventueel licht gezwollen is. Dit trekt in de uren en dagen na de MHP behandeling vanzelf weg. Bent u gevoelig en bekend met allergieën? Laat dan vooraf een proefstukje zetten. Daarmee kan worden uitgesloten dat u allergisch bent voor het hypoallergene pigment dat wordt gebruikt. Volgt u de tips en adviezen van de MHP specialist op? Dan geniet u des te langer van het effect dat wordt bereikt. Het duurt gemiddeld 1,5 tot 5 jaar voordat de aangebrachte pigmenten zijn verdwenen. Dit proces wordt versneld door onder andere het onbeschermd blootstellen van de hoofdhuid aan de zon en/of de zonnebank. Ook de manier waarop u de hoofdhuid en het haar verzorgt zijn hierbij van invloed. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over de scalp pigmentatie behandeling.

  Kosten en mogelijkheden tricopigmentatie

  Het aantal aanbieders van micro haar pigmentatie is de voorbije jaren toegenomen. U kunt voor een kwalitatief hoogwaardige in binnen- en buitenland terecht. Het vergelijken van de kosten die berekend worden, kan interessante voordelen opleveren. Waar moet u bij het vergelijken aandacht aan besteden? Het aantal hoofdzones dat behandeld wordt en het aantal behandelsessies dat bij een prijsopgave is inbegrepen. Kiezen voor een zogenaamd behandelpakket is doorgaans goedkoper dan het betalen van losse behandelsessies. De meeste haarklinieken bieden een pakket aan waar drie sessies bij zijn inbegrepen. Meestal zijn twee behandelingen voldoende om het gewenste effect te bereiken, de derde behandeling wordt dan meer als touch-up gezien. Toch komt het een enkele keer voor dat iemand meer behandelingen nodig heeft. Daarna kunt u zelf beslissen of u de bereikte effecten wenst te behouden. Nabehandelingen zijn daarvoor noodzakelijk. Uiteraard kunt u na een MHP behandeling later alsnog een andere behandeling tegen haaruitval overwegen. Afhankelijk van de oorzaak van het haarverlies, de aanwezigheid van donormateriaal en uw gezondheid zijn er diverse mogelijkheden. Al met al zijn er behoorlijk wat factoren waar u aandacht aan dient te besteden, voordat u een beslissing neemt voor de gewenste behandeling. Ervaren MHP specialisten, maar ook haarchirurgen, kunnen u hierin adviseren.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp