Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Aandachtspunten bij shampoo tegen haaruitval

  De keuze voor een goede, effectieve shampoo is niet altijd even makelijk. Tegenwoordig zijn er tal van middelen verkrijgbaar die meer beloven dan dat ze daadwerkelijk te bieden hebben. In uw zoektocht naar een geschikte shampoo kunt u de volgende punten ter overweging meenemen:• Kies voor een natuurlijke shampoo, waarbij van schadelijke ingrediënten geen sprake is. De shampoo bevat geen parabenen, siliconen of sulfaten. Dit zijn agressieve bestanddelen die uw hoofdhuid uitdrogen en die uiteindelijk tot huidirritaties kunnen leiden. Intensief, langdurig en veelvuldig gebruik van ‘verkeerde ingrediënten’ kan het haarverlies beïnvloeden. • Kies voor een shampoo met ingrediënten die de haargroei stimuleren. Dit zijn onder andere cafeïne, niacinamide, ketoconazol, biotine, procyanidine of koper peptiden. Diverse ingrediënten kunnen een positieve invloed hebben op uw haargroei. Dit zijn dan met name de bestanddelen die het dihydrotestosteron hormoon afremmen. • Kies voor een shampoo die door specialisten wordt aangeraden. Het is makkelijk om dure shampoos en conditioners aan te schaffen. Het aanbod is vrijwel oneindig. De teleurstelling als het product niet blijkt te werken des te groter. Zorg voor het gebruik van een bekende shampoo, waarvan de werking is bewezen. Lees gebruikerservaringen van anderen, dit kan helpen met het bepalen van uw keuze.

  Medische shampoo tegen haaruitval

  Als u met haaruitval of hoofdhuidproblemen bij een huisarts of dermatoloog komt, kunt u een geneesmiddel voorgeschreven kregen. Afhankelijk van uw voorkeur kan een arts u ketoconazol shampoo voorschrijven. Ketoconazol is van oorsprong een schimmelwerend middel dat voornamelijk gebruikt wordt ter behandeling van huidschimmel infecties. Uit bijkomend (wetenschappelijk) onderzoek is gebleken dat deze medische shampoo ook een positieve invloed kan hebben op Alopecia androgenetica ook wel erfelijke kaalheid genoemd. De shampoo kan door mannen en vrouwen gebruikt worden. Bewezen is dat ketoconazol de invloed van het DHT hormoon afremt, waardoor het haarverlies afneemt. U dient de shampoo te blijven gebruiken om de bereikte resultaten te behouden. Regelmatig gebruik van ketoconazol shampoo maakt dat uw haargroei gestimuleerd wordt en dat uw hoofdhuid er gezonder uitziet. Aangezien ketoconazol shampoo een geneesmiddel is, is het belangrijk om de gebruiksvoorschriften na te lezen en niet meer van de shampoo te gebruiken dan dat wordt geadviseerd. Overweegt u het gebruik van ketoconazol shampoo? Overleg dan met uw huisarts. Haargroeistimulerende shampoos hebben immers niet bij iedereen het gewenste effect. Veel hangt af van de mate waarin uw haarverlies is gevorderd en welke shampoo u gebruikt.

  Effect shampoo tegen haaruitval

  Om haarverlies efficiënt te kunnen behandelen, dient u al in een vroeg stadium te beginnen met het gebruik van een shampoo die de haaruitval remt. Resultaten zijn ook niet direct zichtbaar, hier gaan een aantal weken overheen. Zet de haaruitval onverminderd door? Overweeg dan om over te stappen op een andere shampoo of een andere behandeling.Is er sprake van een beginnend haarverlies, dan is de shampoo een goede behandeling tegen haaruitval. De shampoo kan de haaruitval remmen en vaak zelfs stoppen en enige hergroei geven. Haarverlies dat al enige tijd aan de gang is, wordt met het gebruik van een shampoo doorgaans niet verbeterd. Goede voorlichting is van belang. Weet u niet of een shampoo tegen haaruitval in uw situatie uitkomst of verbetering biedt? Uw huisarts is meestal het eerste aanspreekpunt in zo’n situatie. In overleg met deze kan verwijzing naar een dermatoloog verstrekt worden. Een huisarts kan echter ook advies geven voor een bepaalde shampoo of andere behandeling tegen haaruitval. Er is immers meer wat u kunt doen om haaruitval te verminderen en/of tegen te gaan. De behandelmogelijkheden zijn gevarieerd.

  Consult haartransplantatie

  Zeker bij erfelijke kaalheid kan een FUE haartransplantatie blijvende resultaten bieden. Heeft u al enige tijd last van aanhoudende haaruitval en zoekt u een geschikte oplossing naast een shampoo? Laat u dan vrijblijvend voorlichten over een haartransplantatie bij GlobalHair. Onze consulenten vertellen u tijdens een consult alles over de behandelprocedure en de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan