Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Samenstelling tattoo laseren kosten

  De kosten om een tattoo op professionele en effectieve manier te laten verwijderen variëren. Verschillende factoren zijn medebepalend voor de prijs die u betaalt. Factoren die de grootste invloed uitoefenen zijn de kleur- en inktkwaliteit, de leeftijd van de tatoeage, de grootte en de locatie.

  Kleur- en inktkwaliteit

  Opvallend is dat tatoeages waarbij blauwe of groene inkt is gebruikt, het moeilijkste te verwijderen zijn. Laserapparatuur heeft golflengten die niet zo effectief zijn op groene en blauwe inkt. Naast de kleur is ook de kwaliteit van de gebruikte inkt van invloed op het verwijderingsproces. Het duurt langer om dure, professionele tattoos te verwijderen dan tatoeages waarbij inkt van een mindere kwaliteit is gebruikt. Dit komt omdat goedkope tattoos meestal niet zo diep in de huidlagen zijn aangebracht, waardoor de inkt sneller wordt afgebroken.

  Leeftijd van de tattoo

  Niet alleen de kwaliteit van de tatoeage inkt, maar ook de leeftijd van de tattoo is van invloed op het aantal lasersessies dat nodig is voor de verwijdering. Nieuwe, verse tattoos zijn moeilijker te verwijderen dan tatoeages die u jaren geleden heeft laten zetten. Inkt die langere tijd in de huidlagen aanwezig is, is gevoeliger voor de warmte en energie die tijdens een lasersessie in de huid doordringen, waardoor het makkelijker en sneller afbreekt.

  Grootte van de tattoo

  Een deel van de prijs hangt af van de grootte van de tatoeage. Tattoos van elke afmeting zijn behandelbaar, maar de tijd en het aantal sessies dat nodig is neemt toe met de grootte van de tatoeage. Prijzen per sessie liggen tussen € 50 voor tatoeages kleiner dan 5 cm2 en € 200 voor tatoeages met afmetingen tussen 50 en 100 cm2.

  Tattoo locatie

  Tatoeages bevinden zich op verschillende plaatsen en deze locatie is van invloed op het aantal sessies dat nodig is om de tattoo te verwijderen. Hoe dichter een tattoo bij het hart is gezet, hoe beter de lasersessie werkt en hoe eerder de inkt wordt afgebroken. Plaatsen als de enkels en vingers hebben meer behandelingen nodig om hetzelfde effect te zien.

  Verloop tattoo verwijderen

  Het verwijderen van een tatoeage met laserapparatuur is niet geheel pijnloos. Net zoals dat het laten zetten van de tattoo niet volledig zonder pijn verloopt, kunt u pijn ervaren bij het verwijderen. De mate van het gevoel is sterk persoonsgebonden en afhankelijk van de locatie van de tattoo. Uw handen en voeten hebben meer zenuwuiteinden en zijn gevoeliger dan bijvoorbeeld de rug. Ook het verwijderen van tatoeages die dicht bij een bot zitten of op plaatsen met heel weinig vet is gevoeliger. Opvallend is dat mensen die een tattoo hebben laten weg laseren achteraf zeggen dat het pijngevoel na een paar lasersessies afneemt.

  Ingebouwde koeling

  Laserapparatuur gebruikt voor het verwijderen van tatoeages is tegenwoordig dikwijls voorzien van ingebouwde koeling. Dat betekent dat tijdens het laserproces de huid tegelijk gekoeld wordt, waardoor mogelijke pijnreacties beperkt blijven. Afhankelijk van de grootte van de tattoo, duurt een behandelsessie niet langer dan een paar minuten. De afgebroken inktdeeltjes verlaten op natuurlijke manier het lichaam. Om ongemakken na de sessie te vermijden, krijgt u nazorginstructies:

  • Laat korstjes met rust.
  • Drink veel water.
  • Vermijd blootstelling van de behandelde huid aan de zon.
  • Breng vitamine E zalf aan om de beschadigde huidcellen te herstellen.

  Informatie en advies tattoo verwijderen

  Heeft u jaren geleden een tattoo laten zetten, waar u nu niet langer achterstaat of waar u zichzelf niet meer in kunt vinden? Laat de tatoeage professioneel verwijderen. Al na de eerste lasersessie ziet u hoe de tattoo vervaagd, tot deze uiteindelijk is verdwenen. Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten laten u voorbeelden zien van eerder verwijderde tattoos. Na het bekijken van uw tattoo, krijgt u een behandelplan. U spreekt met de consulent over het aantal sessies dat nodig is om de behandeling af te ronden en de kosten die daar mee gemoeid zijn. Een afspraak maakt u door telefonisch of via WhatsApp contact op te nemen met 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan