Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Verwijderingstechniek tattoo laseren Leiderdorp

  Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van de leeftijd, grootte en kleur van de tatoeage. Ook uw huidskleur en de diepte van het tatoeagepigment is van invloed op de techniek die specialisten toepassen bij het verwijderen van de tattoo. De inkt die bij het zetten van de tatoeage in de diepere huidlagen terecht komt, is permanent. Een tatoeage herinnert u aan een speciale gebeurtenis, een bijzonder iemand of is gewoon het gevolg van een opwelling. Hoe dan ook, het gebeurt dat u uw bijzondere tatoeage liever kwijt dan rijk bent. De enige manier om een tatoeage te laten verwijderen is door lasertherapie.

  Tatoeages verwijderen

  Moderne laserapparatuur is effectief in het verwijderen van de meeste tatoeages, maar niet alle tatoeages kunnen volledig verwijderd worden. Factoren zoals locatie, kleur, dichtheid van de inkt en de leeftijd van de tatoeage zijn van invloed op het succes van de laserbehandeling. Oudere tatoeages zijn vaak de beste ‘kandidaten’ voor verwijdering. Inktdeeltjes verzwakken na verloop van tijd, waardoor ze makkelijker afbreekbaar zijn. Verrassend genoeg is zwarte inkt doorgaans het gemakkelijkst te verwijderen, omdat het meer licht absorbeert dan andere tatoeagekleuren.

  Huidtype van invloed op succes

  Huidtype is ook een factor bij het laseren van een tattoo in Leiderdorp. Omdat donkere huidtypes meer melanine bevatten, worden bepaalde kleuren inkt niet bereikt. Zwarte inkt is veilig te behandelen bij alle huidtypes; er moeten extra voorzorgsmaatregelen genomen worden bij mensen met meer natuurlijk pigment in de huid. Dit om eventuele huidbeschadigingen te voorkomen. Specialisten die rekening houden met alle verschillende aspecten van laseren bereiken succesvolle resultaten.

  Alternatieve methoden voor het verwijderen van tattoos

  Als u een tatoeage moeten laten verwijderen voor een nieuwe baan, houd er dan rekening mee dat het laserproces tijd kost. U heeft meerdere sessies nodig om de inkt volledig te verwijderen, afhankelijk van de dichtheid en de locatie van de inkt. Specialisten adviseren een minimum van 4 tot 8 weken tussen de sessies om uw lichaam de tijd te gegeven om de afgebroken inktdeeltjes te verwijderen. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, heeft de grootte van een tatoeage niets te maken met duur van het verwijderingsproces. Zelfs de kleinste tatoeages nemen veel tijd in beslag om te verwijderen. De duur is volledig afhankelijk van de diepte en dichtheid van de inkt. Alternatieve behandelmethodes zijn er helaas niet.

  Specialist met ervaring van het laseren van tatoeages

  Ervaring, technologie, eerlijkheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke aspecten bij het verwijderen van tatoeages. Het zeker zijn van een mooi resultaat is nodig bij het kiezen van een specialist. Het laseren van een tatoeage vraagt een ervaren hand en iemand die weet hoe de behandeling de beste resultaten biedt. Maak kennis met de specialisten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een gratis consult bespreken onze specialisten de laserbehandeling met u. Als vanzelfsprekend is er tijd om vragen te stellen en voorbeelden te bekijken van eerdere laserbehandelingen. Het verwijderen van een tatoeage is succesvol, maar het is een behandeling die meer sessies nodig heeft voordat de inkt volledig weg is. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp