Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Tattoo laseren Leiderdorp

Zoekt u advies over een tattoo laseren Leiderdorp? Laserapparatuur verwijdert tatoeages door de pigmentkleuren af te breken. Zwarte inkt absorbeert licht van alle lasergolflengtes, waardoor het de makkelijkst te behandelen kleur is. Andere kleuren hebben alleen succes door geselecteerde lasers afgestemd op de pigmentkleur. Voor aanvang van lasertherapie plant u een consult met een laserspecialist. Deze beoordeelt de tatoeage en geeft advies over het proces van een tattoo laseren Leiderdorp.

Verwijderingstechniek tattoo laseren Leiderdorp

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van de leeftijd, grootte en kleur van de tatoeage. Ook uw huidskleur en de diepte van het tatoeagepigment is van invloed op de techniek die specialisten toepassen bij het verwijderen van de tattoo. De inkt die bij het zetten van de tatoeage in de diepere huidlagen terecht komt, is permanent. Een tatoeage herinnert u aan een speciale gebeurtenis, een bijzonder iemand of is gewoon het gevolg van een opwelling. Hoe dan ook, het gebeurt dat u uw bijzondere tatoeage liever kwijt dan rijk bent. De enige manier om een tatoeage te laten verwijderen is door lasertherapie.

Tatoeages verwijderen

Moderne laserapparatuur is effectief in het verwijderen van de meeste tatoeages, maar niet alle tatoeages kunnen volledig verwijderd worden. Factoren zoals locatie, kleur, dichtheid van de inkt en de leeftijd van de tatoeage zijn van invloed op het succes van de laserbehandeling. Oudere tatoeages zijn vaak de beste ‘kandidaten’ voor verwijdering. Inktdeeltjes verzwakken na verloop van tijd, waardoor ze makkelijker afbreekbaar zijn. Verrassend genoeg is zwarte inkt doorgaans het gemakkelijkst te verwijderen, omdat het meer licht absorbeert dan andere tatoeagekleuren.

Huidtype van invloed op succes

Huidtype is ook een factor bij het laseren van een tattoo in Leiderdorp. Omdat donkere huidtypes meer melanine bevatten, worden bepaalde kleuren inkt niet bereikt. Zwarte inkt is veilig te behandelen bij alle huidtypes; er moeten extra voorzorgsmaatregelen genomen worden bij mensen met meer natuurlijk pigment in de huid. Dit om eventuele huidbeschadigingen te voorkomen. Specialisten die rekening houden met alle verschillende aspecten van laseren bereiken succesvolle resultaten.

Voorafgaand aan de eerste lasersessie praat u met de specialist over de tatoeage en de reden waarom u deze wilt laten verwijderen. De specialist licht de techniek toe en geeft aan wat u van de behandeling aan mogelijke resultaten mag verwachten. De geschatte behandeltijd, de ruimte tussen de sessies en de nazorg van het behandelde gebied worden uitgebreid toegelicht. Het laten verwijderen van een tatoeage is niet pijnvrij. Een lasersessie is gevoelig, de warmte die vrijkomt zorgt voor het afbreken van de inktdeeltjes. Hoewel dit pijnlijk is, duurt het gevoel niet langer dan een paar seconden. Het gebruik van een pijnstiller of een verdovende crème is mogelijk. De laserapparatuur koelt tegelijk de huid, waardoor de pijn beperkt is. Naarmate de huid geneest is het mogelijk om zwellingen, gevoeligheid en een milde tot matige pijn te voelen. Het gevoel is vergelijkbaar met zonnebrand. Goede nazorg kan deze en andere ongemakken verminderen.

Alternatieve methoden voor het verwijderen van tattoos

Als u een tatoeage moeten laten verwijderen voor een nieuwe baan, houd er dan rekening mee dat het laserproces tijd kost. U heeft meerdere sessies nodig om de inkt volledig te verwijderen, afhankelijk van de dichtheid en de locatie van de inkt. Specialisten adviseren een minimum van 4 tot 8 weken tussen de sessies om uw lichaam de tijd te gegeven om de afgebroken inktdeeltjes te verwijderen. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, heeft de grootte van een tatoeage niets te maken met duur van het verwijderingsproces. Zelfs de kleinste tatoeages nemen veel tijd in beslag om te verwijderen. De duur is volledig afhankelijk van de diepte en dichtheid van de inkt. Alternatieve behandelmethodes zijn er helaas niet.

Specialist met ervaring van het laseren van tatoeages

Ervaring, technologie, eerlijkheid en persoonlijke aandacht zijn belangrijke aspecten bij het verwijderen van tatoeages. Het zeker zijn van een mooi resultaat is nodig bij het kiezen van een specialist. Het laseren van een tatoeage vraagt een ervaren hand en iemand die weet hoe de behandeling de beste resultaten biedt. Maak kennis met de specialisten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een gratis consult bespreken onze specialisten de laserbehandeling met u. Als vanzelfsprekend is er tijd om vragen te stellen en voorbeelden te bekijken van eerdere laserbehandelingen. Het verwijderen van een tatoeage is succesvol, maar het is een behandeling die meer sessies nodig heeft voordat de inkt volledig weg is. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 06 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4