Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Behandelplan tattoo laseren Oegstgeest

  Het laten verwijderen van een tatoeage is een individuele behandeling. Sommige tatoeages worden in drie behandelingen verwijderd, terwijl andere tattoos meer dan tien behandelsessies nodig hebben. De duur van een behandelplan is afhankelijk van meerdere factoren:

  Plaats en kleur

  De plaats van de tatoeage is van invloed op het verwijderingsproces. Het afbreken van de inkt gaat sneller in gebieden waar het bloed sterker stroomt. Als gevolg hiervan vervagen tatoeages die zich dichter bij uw hart bevinden sneller, dan tatoeages op uw handen of voeten. De kleuren die in een tatoeage gebruikt zijn, hebben ook invloed op de duur van een laserbehandeling. Zo reageert zwarte inkt goed op de behandeling, terwijl blauwe inkt moeilijker te verwijderen is. De moeilijkste kleuren om te verwijderen zijn geel, roze en wit. Verbeteringen in de lasertechnologie zijn effectiever waardoor het mogelijk is om de meeste tattoos succesvol te behandelen.

  Leeftijd, maat en artiest

  Na verloop van jaren gaan tatoeages soms vervagen. Uw lichaam heeft zelf een deel van de inkt afgebroken en verwijderd, waardoor laseren sneller succes geeft. Een nieuwe, heldere tattoo is dikwijls moeilijker te behandelen. Het behandelplan is langer als het een grote tatoeage betreft. Een professionele tattoo artiest gebruikt meestal meer inkt. Als gevolg daarvan zijn meer laserbehandelingen nodig.

  Gelaagde tatoeage

  Een andere moeilijkheid bij het verwijderen van een tattoo zijn de verschillende lagen. Enkelvoudige tatoeages hebben minder behandelingen nodig. Gelaagde tattoos ontstaan wanneer u een bestaande tattoo laat wijzigen of bedekken met een andere tatoeage. Een gelaagde tatoeage beslaat misschien een groter deel van de huid en bevat dichte, donkerdere inkt. Om dit succesvol te verwijderen, zijn extra sessies nodig.

  Laserbehandeling plannen

  Tussen elke behandelsessie zitten meerdere weken. Deze tijd is nodig om de tatoeage zo goed mogelijk op de laserbehandeling te laten reageren. Tijdens het eerste consult krijgt u details over de sessies en het verwachte behandelschema.

  Tatoeage verwijderen met lasertherapie

  Laserbehandeling is een succesvolle manier om een ongewenste tatoeage te laten verwijderen. De eerste behandelsessie is spannend, maar u merkt naarmate de behandelingen vorderen dat u op ontspannen manier in de behandelstoel plaatsneemt. Ziet u op tegen de lasersessie? Eventueel kan de huid eerste plaatselijk verdoofd worden, zodat u nauwelijks iets merkt van het laseren. De laser is voorzien van een ingebouwd koelsysteem, zodat de huid tegelijk behandeld en gekoeld wordt. De huid herstelt binnen een paar dagen van de lasersessie. Het is niet nodig om vrij te nemen van uw werk. U kunt snel terugkeren naar uw trainingsroutine. Wel houdt u een paar nazorgregels in gedachten, waarbij het belangrijk is om uw huid de eerste tijd niet onbeschermd bloot te stellen aan de zon. Al na de eerste sessie ziet u de tattoo vervagen. Naarmate de behandeling vlot, blijft de intensiteit van de tattoo afnemen.

  Veilig alternatief voor gevaarlijke thuisbehandelingen

  Thuisbehandelingen die beloven ongewenste tatoeages te verwijderen, zijn niet altijd even succesvol. Dikwijls hebben deze producten een risico op bijwerkingen. Crèmes, peelings en andere huidverzorgingsproducten lijken goedkoop, maar zijn in regel niet erg effectief. Deze behandelingen bevatten niet de veiligheidsmaatregelen die specialisten gebruiken bij het professioneel verwijderen van tattoos. Behandeling door een ervaren specialist geeft betere resultaten en beschermt uw huid tegen brandplekken en blaren. Het is mogelijk om de laserenergie aan te passen aan uw unieke behoefte.

  Informatie laserbehandeling

  De lasertechniek is op maat instelbaar en werkt op veel huidtypes en tatoeageontwerpen. Tijdens een eerste consult analyseert een specialist uw huid en bekijkt u samen de ongewenste tattoo. U krijgt informatie over de risico’s en bijwerkingen die een laserbehandeling bevat. Vertel de specialist over eventuele gezondheidsproblemen en een mogelijke zwangerschap of het geven van borstvoeding. Op basis van de informatie beslist de specialist of u in aanmerking komt voor een laserbehandeling. Blijf niet levenslang zitten met een tatoeage die niet langer bij uw persoonlijke stijl past. Met een laserbehandeling is het mogelijk de tatoeage op veilige en efficiënte manier te verwijderen. Neem voor meer informatie vandaag nog contact met ons op via 06 3338 8757 en maak een afspraak voor een eerste consult.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp