Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Mislukte of overbodige tattoo verwijderen Leiden

  De meeste mensen hebben wel eens iets gehoord over het verwijderen van tatoeages. Dikwijls zijn het verhalen over waanzinnige pijn en eens, maar nooit meer die zich als een lopend vuurtje verspreiden. Hoewel er zaken zijn die u beter overweegt voordat u in een onbezonnen moment een tattoo laat plaatsen, is het laten verwijderen dragelijk. Er zijn niet veel discussies of gespreken over de andere kant van de mooie plaatjes die uw huid opsieren. Toch zijn er diverse tips die u ter overweging meeneemt bij het wel of niet laten verwijderen van een tatoeage in Leiden en omgeving.

  Kies een ervaren specialist

  Het is niet de bedoeling dat u aan het verwijderen van een tattoo brandwonden en/of littekens op uw huid overhoudt. Kies daarom voor een ervaren specialist die werkt met moderne laserapparatuur en die goede recensies heeft. Kent u mensen die een tattoo naar tevredenheid hebben laten verwijderen? Vraag naar de naam van de behandelaar en ga zelf kijken hoe de behandelruimte en apparatuur eruit ziet.

  Tattoos verdwijnen niet zomaar

  Verwacht niet dat uw tatoeage na een behandelsessie is verdwenen. Afhankelijk van de omvang van de tattoo duurt het gemiddeld 1 tot 2,5 jaar voordat de tatoeage volledig onzichtbaar is. Specialisten plannen de laserbehandelingen telkens met een tussenpose van 8 tot 12 weken. Hierdoor krijgt uw lichaam de gelegenheid om zoveel mogelijk van de tatoeage af te breken en te genezen voor de volgende sessie.

  Dure behandeling

  Net zoals u voor het laten zetten van een tattoo betaald, kost ook het laten verwijderen ervan geld. De meeste behandelaars rekenen een bedrag per behandelsessie. De hoogte van dit bedrag hangt af van de grootte, de kleur en leeftijd van de tattoo.

  De noodzaak van zonnebrandcrème

  Bent u zeker dat u een tatoeage wilt laten verwijderen? Begin dan met het dagelijks gebruik van een zonnebrandcrème met zinkoxide. Een van de meest voorkomende redenen waarom een laserbehandeling niet doorgaat, is omdat de tatoeage onbeschermd aan het zonlicht is blootgesteld. Het gebruik van zinkoxide helpt bij het beschermen van de tatoeage, dit ongeacht het weer of seizoen.

  Milde tot matige pijn

  De ervaring van pijn is individueel en vooral als iemand u vertelt dat ze pijn hebben ervaren bij het laten verwijderen van een tattoo, bent u daar op ingesteld. De pijn bij het laseren van de tattoo is mild tot matig. Om de pijn te verzachten, gebruikt u een verdovende crème die u voor de behandelsessie aanbrengt. Afhankelijk van de apparatuur die een specialist gebruikt, zijn lasers van koeling voorzien. De koude lucht maakt een comfortabele behandeling mogelijk.

  Tatoeage bedekken of verwijderen?

  Een andere methode voor het verwijderen van een tatoeage wordt minder vaak besproken, zogenaamde semiverwijdering. Als u een tattoo niet volledig wilt laten verwijderen, is het mogelijk om deze te laten bedekken met een nieuwe tatoeage. De mogelijkheden hangen af van de gebruikte kleuren en de leeftijd van de bestaande tattoo.

  Blijvende littekens

  Wanneer u de inkt van de tattoo volledige wilt laten verwijderen, is het goed om te weten dat de huid na de behandelsessies mogelijk niet helemaal zonder littekens is. Hoewel de risico’s op brandwonden en littekens klein zijn als u bij een ervaren specialist onder behandeling bent, is dit niet helemaal uit te sluiten.

  Informatie tatoeage verwijdering Leiden

  Is het echt tijd om die tatoeage uit uw jeugd te verwijderen? Heeft u in een onbezonnen moment de naam van een geliefde op uw huid laten vereeuwigen en is uw relatie inmiddels verleden tijd? Het laten verwijderen van een tattoo is bij de meeste mensen goed mogelijk. De resultaten hangen af van de ervaring van de specialist, maar ook de omvang, kleur en leeftijd van de tattoo spelen mee. Neem de tijd om te ontdekken wat de behandeling inhoudt en wat het prijskaartje is dat aan het verwijderen van een tattoo hangt. Maak een afspraak voor een consult bij onze laserspecialisten. Tijdens een vrijblijvend consult heeft u gelegenheid om vragen te stellen, laten we u zien hoe de behandeling werkt en welke resultaten worden bereikt. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1