Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ziek gevoel na tattoo verwijderen Leiderdorp

  Ziekte na of bij het verwijderen van tatoeages heeft verschillende factoren, zoals de samenstelling van de gebruikte tatoeage inkt, de hoeveelheid die gebruikt en uw actuele gezondheidstoestand:

  Samenstelling tatoeage inkt

  Tatoeage inkt bestaat uit chemicaliën, metalen en metaaloxiden. Deze stoffen zijn gevaarlijk als ze in uw bloed terechtkomen. In de huid zijn ze niet giftig, maar eens in de bloedstroom zijn ze een bedreiging voor uw gezondheid. De laserapparatuur verbrijzelt het tattoo-pigment, zodat uw lichaam deze ‘stukjes’ af kan voeren. Dit afvoeren gebeurt geleidelijk en de stoffen blijven een paar dagen tot meerdere weken in uw bloed aanwezig. De inktfragmenten veroorzaken een wisselwerking met uw normale lichaamsfuncties. Dit is een van de redenen waarom mensen zich soms niet lekker en ziek voelen na een lasersessie.

  Hoeveelheid inkt verwijderen

  Verwijdert een specialist tijdens een lasersessie meer inktdeeltjes dan dat uw lichaam makkelijk verwerkt, dan ontstaat soms een misselijk gevoel. Na elke sessie heeft uw lichaam minimaal 6 weken nodig om de losgekomen inktdeeltjes te verwijderen. De pauze is nodig voor lichamelijk herstel. Niet iedereen is hiervan op de hoogte en in sommige gevallen vinden sessies sneller achtereen plaats. Heeft u tussen de behandelsessies last van lichamelijke klachten? Meldt dit bij de laserspecialist, in overleg wordt meer tijd tussen de behandelmomenten gelaten.

  Actuele gezondheidstoestand

  Een gezond afweersysteem is nodig om de giftige eigenschappen van de inktdeeltjes te bestrijden en uit uw lichaam te spoelen. Overgevoeligheid voor de stoffen van de inktdeeltjes zorgen ervoor dat u zich ziek voelt na een lasersessie, vooral als uw gezondheid niet zo goed is bent u vatbaarder voor algehele misère.

  Infectie

  Na een laserbehandeling is de behandelde huid gevoelig en vatbaar voor ontstekingen. Behandelt u de huid niet goed dan neemt de kans op infecties toe. Ontstekingen en infecties maken u ziek en hebben dikwijls antibiotica nodig om te genezen. Specialisten geven u advies over het schoon maken en schoon houden van de huid. Volg de instructies die u krijgt op, zo voorkomt u ziekte.

  Veilig een tatoeage laten verwijderen

  De samenstelling van de metaaldeeltjes en chemicaliën in tatoeage inkt is zo, dat het risico op bijwerkingen en interacties klein is. De toxische effecten zijn beperkt, maar in zeldzame gevallen ervaren mensen een ziek en zwak gevoel. Dit varieert van uw afweersysteem en uw genetische samenstelling tot het gewoon hebben van pech. Honderden mensen delen hun ervaringen met het verwijderen van tattoos in Leiderdorp en omgeving, waar bepaalde klachten vaker naar voren komen dan andere.

  • Vermoeidheid, misselijkheid en verlies van eetlust.
  • Hoofdpijn, gewrichtspijn en angstgevoelens.
  • Slaperigheid en depressiviteit.

  Niet iedereen krijgt hiermee te maken. Als u echter iets voelt of klachten ontwikkeld, is het belangrijk om hier melding van te maken.

  Gezond eten en bewegen

  Laserbehandelingen zijn intensief. Een sessie duurt gemiddeld 10 tot 45 minuten, afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Naderhand is nazorg voor de beschadigde huid nodig. Het verzorgen en beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden, verkleint het risico op infecties en littekens. Regelmatig bewegen en gezond eten zorgen ervoor dat uw lichaam in goede conditie is en de effecten van een behandelsessie zonder problemen opvangt en verwerkt. Besteed tijdens sporten aandacht aan uw huid en let op dat u met name de behandelde huid behoed tegen stoten en vallen. Voelt u zich moe? Neem de tijd om te rusten. Volg uw gevoel en luister naar uw lichaam.

  Succesvol een tattoo verwijderen in Leiderdorp en omgeving

  Het laten verwijderen van een tatoeage met moderne laserapparatuur, is nauwelijks pijnlijk te noemen. Wanneer u de verzorgingstips opvolgt, herstelt de huid vlot en zonder bijwerkingen van een sessie. Wilt u meer weten over de kosten en het aantal sessies dat nodig is om een tattoo te verwijderen? Neem telefonisch of via WhatsApp 06 3338 8757, contact op met GlobalHair. Onze specialisten beantwoorden uw vragen en laten zien welke resultaten u van een laserbehandeling mag verwachten. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. Binnen afzienbare tijd van een teleurstellende tattoo af? Doe het samen met de specialisten van GlobalHair in Leiden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp