Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Hoe werkt laser tattoo verwijderen Leidschendam?

  Om te begrijpen hoe de lasertechniek werkt om een storende tatoeage uit het verleden te vervagen, moet u weten wat een tatoeage eigenlijk is en hoe de inkt een blijvende afbeelding op uw huid achterlaat. Tatoeages maken al duizenden jaren deel uit van onze cultuur en alhoewel de methoden zijn veranderd, is de essentie van tatoeëren grotendeels hetzelfde gebleven: pigment permanent in de huid implanteren.

  Stift in plaats van pistool

  Mensen hebben dikwijls een bepaald beeld bij een tattoo-artiest en de apparatuur die deze gebruikt. Hedendaagse tatoeage apparatuur lijkt meer op een stift dan een inktpistool. De gekleurde inkt blijft door uw natuurlijke immuunrespons op zijn plaats. Eigentijdse tatoeage studio’s werken met duurzame pigmenten en de kans dat de kleuren vervagen, blauw of groen verkleuren, zijn de laatste jaren fors verkleind.

  Laser breekt het pigment af

  Laserbehandelingen werken door het pigment af te breken. Dit zonder de andere huid te beschadigen. Terwijl de laser over de tatoeage gaat, dringt de energie in de huid door en deelt het pigment in kleine deeltjes. Uw lichaam verwijdert deze deeltjes op natuurlijke wijze.

  Veilig en effectief

  Een van de redenen waarom het gebruik van een laser de veiligste methode is bij het verwijderen van tattoos in Leidschendam en omgeving, is dat er alleen een geconcentreerde lichtstraal wordt gebruikt die effect heeft op de inktdeeltjes die in de huid zitten. Er is geen enkel effect op uw huid zelf. Vooral als u een tattoo laat verwijderen door ervaren specialisten hoeft u zich over nare bijwerkingen zoals brandwonden en/of littekens geen zorgen te maken. Hoewel het laserproces onzichtbaar is voor het blote oog, ziet u hoe de tatoeage bij elke behandelsessie verder vervaagt.

  Een tatoeage succesvol laten verwijderen

  Zoals bij elke andere cosmetische behandeling, hangt de effectiviteit van het gebruik van een laser bij het verwijderen van een tattoo af van uw individuele omstandigheden. Met het juiste behandelschema kunnen tatoeages van alle kleuren en afmetingen met een laser behandeld worden. Voor bepaalde kleuren of meer verdichte tatoeages zijn soms meerdere sessies nodig. Al vanaf de eerste sessie ziet u resultaat.

  Verschillende pigmenten en kleuren

  Omdat de laser in feite een sterk geconcentreerde lichtstraal is, heeft deze impact op de pigmenten en kleuren. Pigmenten die helder van kleur zijn, hebben de neiging het licht te reflecteren waardoor de behandeling minder effectief is. Dit betekent niet dat een laser niet geschikt is voor het verwijderen van sterk gekleurde tatoeages, maar het betekent wel dat de behandelduur langer is voordat de tattoo helemaal is verdwenen.

  Donkere kleuren verdwijnen snel

  Waar pigmenten met heldere kleuren het laserlicht weerkaatsen, is het omgekeerde ook waar: donkere kleuren absorberen meer van het laserlicht en dus ook meer energie. De inktdeeltjes worden sneller afgebroken en de tattoo vervaagd op effectieve manier.

  Behandelsessies op maat

  Er is geen standaard behandelpakket voor het verwijderen van een tatoeage. Elke tattoo begint al na de eerste behandelsessie tekenen van vervaging te vertonen. Uw nu ongewenste tatoeage is niet op magische wijze verschenen en zal ook niet bij toverslag verdwijnen. Een tattoo verwijderen is een proces waarbij meerdere behandelingen nodig zijn. De lasertechniek is de veiligste, minst ingrijpende en meest effectieve manier om van uw tattoo af te komen. De gemiddelde behandelduur bedraagt 1 tot 2,5 jaar met sessies die om de 8 tot 12 weken plaatsvinden.

  Is het verwijderen van een tatoeage de juiste keuze?

  Laserbehandelingen zijn na jarenlang gebruik, bewezen veilig en effectief. Er is geen reden meer om met een ongewenste tattoo te blijven zitten. Stop met het camoufleren van de tatoeage. Iedereen doet in zijn of haar leven wel iets waar achteraf spijt over ontstaat. Als die fout een storende tattoo is, biedt tatoeage verwijdering gelukkig uitkomst. Bent u het zat om elke keer te huiveren bij het zien van die vervelende tatoeage uit een vorig leven? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij GlobalHair in Leiden. Onze specialisten laten u voorbeelden zien van eerder verwijderde tatoeages en beantwoorden de vragen die u heeft. Neem telefonisch contact op via 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan