Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom tattoo verwijderen Oegstgeest?

  Veelvoorkomende oorzaken van zogenaamde tatoeagespijt zijn:

  • Het laten zetten van een tattoo op te jonge leeftijd.
  • De tatoeage past niet langer bij uw persoonlijkheid en/of uw huidige levensstijl.
  • De tatoeage bevat de naam van een ex-geliefde.
  • De tatoeage ziet er niet professioneel uit.
  • Het nut van de tatoeage ontbreekt.

  Daarnaast gebeurt er dat u later spijt krijgt van een tatoeage die erop de plaatjes of foto’s beter uitzag dan in realiteit. Ook zijn er mensen die een tatoeage laten zetten op betreurenswaardige plekken, zoals de bovenrug, de bovenarmen, de heupen, het gezicht en de billen. De opwinding en voldoening van het laten zetten van een tatoeage verdwijnt bij sommige mensen, terwijl anderen al de volgende dag spijt krijgen.

  Tatoeagespijt voorkomen

  Bij het nemen van een beslissing bestaat er een kans op spijt. Deze kans is te verkleinen door grondig over uw keuze na te denken en met enkele praktische tips:

  • Locatie. Tatoeages op handen, vingers of andere opvallende plaatsen, verouderen niet in de mooie zin van het woord. Denk goed na over de plaats van de tatoeage.
  • Wees voorzichtig met het laten tatoeëren van een naam. Vooral de naam van een geliefde is jaren later soms een pijnlijke herinnering.
  • Denk na over de vorm. Trendy tatoeages zijn leuk, maar als de trend voorbij is blijft u zitten met een tattoo waarvan u misschien denkt dat het beter was geweest een andere keuze te maken.
  • Neem de tijd om na te denken over een tattoo. Laat geen ‘impuls’ tattoo zetten, dit zijn de meest betreurde tatoeages.

  Neem niet direct een beslissing

  Het is niet vreemd om direct na het zetten van een tatoeage spijt te hebben. U bent gewend om uw lichaam op een bepaalde manier te zien en de nieuwe tattoo verandert dit beeld. Neem de tijd om te wennen. Het kan even duren voordat u met een tevreden gevoel naar de tatoeage kijkt. Gaat de spijt niet over? Dan zijn er opties om de tattoo te laten verwijderen of te verbergen.

  Tattoo verwijderen met laserbehandeling

  Heeft u spijt van uw tatoeage? Laserbehandelingen zijn een effectieve manier om ongewenste tatoeages aan te pakken. Of u nu zoekt naar een cover-up of het verwijderen van de tattoo, met moderne behandeltechnieken is het mogelijk. Het laten verwijderen van een tatoeage is een proces dat tijd in beslag neemt. Het is niet zo dat u na een behandelsessie van de tattoo af bent. De inkt wordt door de laser geleidelijk afgebroken en afgevoerd. Hoeveel sessies nodig zijn, hangt af van de gebruikte kleuren, de omvang van de tattoo en de locatie. Doordat de huid tegelijk gekoeld wordt, is een behandeling goed te verdragen al is het niet volledig pijnloos. De tijd die tussen de lasersessies zit bedraagt een paar weken, zodat uw lichaam de afgebroken inktdeeltjes zo goed als mogelijk af kan voeren. Een volledige behandeling neemt meerdere maanden in beslag.

  Veilig een tatoeage laten verwijderen

  Het laten verwijderen van een tatoeage is een veilige behandeling als dit door een specialist gebeurt. Ervaren behandelaars weten hoe ze de techniek het beste toepassen en de kans op bijwerkingen klein houden. Gevolgen van een laserbehandeling zijn zwellingen, blaren en brandplekken op de behandelde huid. De huid is in de uren na een lasersessie extra gevoelig en moet goed beschermd worden tegen invloeden en factoren van buitenaf, zoals het zonlicht. De beste resultaten krijgt u door de nazorginstructies op te volgen en het behandeltraject volledig te doorlopen.

  Informatie tattoo verwijderen in Oegstgeest en omgeving

  Spijt hebben van een tatoeage is vervelend, maar u hoeft niet met een ongewenste tattoo te blijven zitten. Specialisten kunnen de tattoo verbergen met een cover-up, waardoor de eerste tatoeage niet langer zichtbaar is. Maar u kunt ook voor volledige verwijdering met lasertechniek kiezen. Wilt u meer weten over het laten weg laseren van een tattoo in de omgeving van Oegstgeest? Maak een afspraak met de specialisten van GlobalHair in Leiden. Zowel telefonisch als via WhatsApp bereikt u ons op 06 3338 8757. Het eerste consult is gratis.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1