Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie en V6 Hair boost Rosanna

  Rosanna maakt geen geheim van de cosmetische ingrepen die ze laat toepassen. Volgers op social media kanalen van de influencer, hebben kunnen zien hoe Rosanna onder andere haar billen en borsten heeft laten vergroten. Uiterlijk en uitstraling zijn belangrijk. Om een gezonde, volle haardos te hebben en houden heeft Rosanna eerst een V6 hair boost en later een haartransplantatie bij GlobalHair laten doen. Deelnemen aan reality shows heeft het zelfvertrouwen van Rosanna vergroot. In combinatie met de cosmetische behandelingen doet Rosanna er veel aan om haar bekende, jeugdige, frisse uitstraling te verbeteren.

  Haarverlies omkeren

  Lichamelijke veroudering is helaas niet te stoppen. De huid verliest elasticiteit en de haargroei is minder vol dan eerder. Al in een vroege fase van dunner wordend haar, is een haartransplantatie een oplossing met uitstekende resultaten. Het verplaatsen van gezonde grafts naar andere plaatsen op het hoofd, geeft het haar een verzorgde uitstraling. Erfelijke haaruitval, alopecia androgenetica is omkeerbaar en na de ingreep ontstaat nieuwe haargroei op plaatsen waar het haar is uitgevallen. Een haartransplantatie geeft blijvende resultaten.

  FUE-methode

  Rosanna heeft, in overleg met de haarchirurg, gekozen voor een haarsparende FUE-haartransplantatie. Uit het geschoren donorgebied zijn gezonde haarzakjes geëxtraheerd om in de transplantatie gebieden te implanteren. Omdat Rosanna prachtige lange lokken heeft, valt het geschoren gedeelte niet op. De langere haren camoufleren dit prima. De ingreep is pijnloos, de behandelgebieden zijn plaatselijk verdoofd. De techniek is verfijnd, zodat incisies en hechtingen niet nodig zijn. Littekens zijn niet te verwachten en de hoofdhuid herstelt meestal zonder complicaties. Vanaf zes weken later doet u weer alle werkzaamheden en lichamelijke inspanningen zoals voor de haartransplantatie.

  Natuurlijke haargroei

  Helaas heeft u niet direct na de operatie een volle, gezonde haardos. Het duurt drie tot zes maanden, voordat de getransplanteerde grafts nieuwe haren laten groeien. Nieuwe haargroei ziet er in het begin donsachtig en wat pluizerig uit. Naarmate de haren groeien, verstevigt de structuur. Resultaten zijn natuurlijk en de haren zijn naar wens te stylen en verzorgen. Een haartransplantatie traject duurt ruim een jaar.

  Stimulerende V6 hair boost behandeling

  De V6 hair boost is een behandelmethode om de haargroei een boost te geven. Onze specialisten injecteren een unieke samenstelling van werkzame ingrediënten in de hoofdhuid. Deze stoffen bestaan uit vitamines, mineralen, plantenextracten en geneesmiddelen die de haarzakjes voeden, de doorbloeding verbeteren en de haargroei stimuleren. Een behandeling staat op zich, maar kan ook in combinatie met een haartransplantatie gebeuren.

  V6 hair boost Niels van der Zanden

  Niels heeft gekozen voor een V6 hair boost, om zijn haargroei te verbeteren. De behandeling bestaat uit acht sessies, die elk niet langer dan 30 minuten duren. Het minimaal invasieve karakter van deze vorm van mesotherapie, heeft geen downtime nodig. Net zoals Niels, hervat u meteen na een sessie uw dagelijkse routine. Nazorgadvies bestaat vooral uit het droog houden van de hoofdhuid en het haar de eerste dag na de behandeling. Online ziet u hoe Niels de behandeling heeft ervaren en hoe een V6 hair boost sessie verloopt. Onze specialisten werken met een mesogun met korte injectienaalden die de huid oppervlakkig aanprikken. Door de snelheid van het apparaat, voelt u geen echte pijn. Het gevoel is eerder irritant, maar van korte duur.

  Veilige techniek met minimale risico’s

  Voor de behandeling neemt u met de specialist verschillende aandachtspunten door, zoals uw gezondheid en medische geschiedenis. De arts vraagt naar medicijngebruik en uw bekendheid met allergieën. Alleen op deze manier is de V6 hair boost veilig toe te passen en is de kans op risico’s klein. Stoffen waarvoor u allergisch bent, worden niet gebruikt en het enige waar u mee te maken kan krijgen zijn tijdelijke zwellingen, blauwe plekjes en gevoeligheid op de injectieplaatsen.

  Eerdere V6 hair boost Rosanna

  Voordat Rosanna de FUE-haartransplantatie heeft laten doen, is ze bij ons geweest voor een V6 hair boost. De manier of volgorde waarop beide haaruitvalbehandelingen gebeuren is persoonlijk. Misschien bent u, net als Rosanna, nog niet toe aan een haartransplantatie of wilt u de getransplanteerde haarzakjes op verantwoorde manier een boost geven. De V6 hair boost is een behandeltechniek op zich. Bovendien is er de mogelijkheid om een losse behandeling te laten doen, of om voor een kuur van acht sessies te kiezen.

  Samenstelling en kosten V6 hair boost

  Het doel van een V6 hair boost behandeling is het stimuleren en verstevigen van de haargroei, het verminderen van haaruitval en het verbeteren van de doorbloeding. De arts stelt een combinatie van vitamines, mineralen, plantenextracten, aminozuren en antioxidanten samen, en injecteert deze in de hoofdhuid. Combinaties van 50 of meer ingrediënten zijn geen uitzondering. Een losse sessie kost € 185, terwijl u voor een kuur van acht sessies € 1200 betaalt. De behandeling is een uitstekende techniek om de haargroei te verbeteren en/of als aanvulling op een haartransplantatie.

  Persoonlijk behandeladvies

  Zoekt u, net als Rosanna en Niels, naar een mogelijkheid om de haargroei te verbeteren of haarverlies te verminderen? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair. We bieden u verschillende behandelmogelijkheden en beschikken over moderne haarklinieken in Istanbul en Barendrecht. Onze consulenten laten zien hoe haaruitval te behandelen is en welke resultaten onze haarchirurgen eerder hebben bereikt. Bekijk haartransplantatie voor en na foto’s en bespreek met de consulent welke haarimplantatie techniek het beste bij u past. Heeft u actuele informatie over uw gezondheid? Neem deze mee naar het consult, dit kan van invloed zijn op de behandelmogelijkheden. Vul het contactformulier in en stuur, indien wenselijk, foto’s mee van uw hoofdbeharing. Neemt u liever telefonisch contact op? We zijn bereikbaar op +31633388757, ook voor een WhatsApp gesprek gebruikt u dit telefoonnummer.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp