Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Micro haar pigmentatie of tricopigmentatie Barendrecht

  Tricopigmentatie is een bestaande methode voor het behandelen van haaruitval. De techniek is toepasbaar bij blijvend haarverlies, maar ook tijdelijke haaruitval, kale plekken en littekens zijn prima te behandelen. Door gekleurd pigment in de getroffen gebieden aan te brengen, ontstaat het idee van haarstoppels. Deze stoppels zijn nauwelijks van echte haarstoppels te onderscheiden. Een kale plek is niet langer zichtbaar, littekens vallen niet langer op en uw uitgedunde haardos ziet er voller uit. Omdat de behandeling niet-chirurgisch is, komen meer mensen voor de methode in aanmerking dan dat bij andere behandelingen het geval is. Alleen in geval van actieve hoofdhuid infecties of bepaalde (chronische) aandoeningen geven behandelaars een negatief behandeladvies.

  Minimaal invasief

  Tricopigmentatie is poliklinisch en bestaat uit twee à drie sessies. U bent telkens een aantal uren onder behandeling. De duur van een sessie is afhankelijk van het behandelgebied. Specialisten verdelen de hoofdhuid in meerdere zones. Het laten behandelen van een enkele zone gaat sneller dan wanneer alle zones behandeling nodig hebben. Voor het begin van de behandeling heeft u een gesprek met de specialist die het pigment zal aanbrengen. U bespreekt uw gezondheid, de verwachtingen die u heeft en de mogelijkheden die daar bij passen. Al meteen na de eerst sessie is verbetering zichtbaar. In de sessies die volgen, verfijnd de MHP-specialist het resultaat. Afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte pigment en uw levensstijl blijven de resultaten langere tijd mooi. Nabehandeling is op den duur nodig, hiervoor geldt een gemiddelde periode van achttien tot vierentwintig maanden.

  Micro haar pigmentatie voor mannen

  Erfelijke haaruitval is bij mannen de meest voorkomende oorzaak van haarverlies en kaalheid. Haarverlies geeft u een ouder uiterlijk en beïnvloedt op negatieve manier uw zelfvertrouwen. Haar valt op en is medebepalend voor uw uitstraling. Is het haarverlies vergevorderd of heeft u misschien onvoldoende donormateriaal voor een haartransplantatie? Een haar tattoo is een alternatieve techniek om het uiterlijk van uw haargroei te verbeteren. Het aanpassen of versterken van de haarlijn, maar ook het vullen van de inhammen en het camoufleren van een kalende kruin en volledig haarverlies zijn mogelijk. Het gekleurde pigment komt overeen met uw natuurlijke haarkleur en is vanaf afstand niet als ‘nep’ herkenbaar. Micro haar pigmentatie is niet-invasief en kent geen downtime. Werkzaamheden hoeft u niet te onderbreken en de kans op complicaties is klein.

  Haar tattoo voor vrouwen

  Haarverlies komt ook voor bij vrouwen. Hormonale schommelingen, stress, erfelijke gevoeligheid, een medische behandeling of een voedingstekort zijn bekende oorzaken van haarverlies bij vrouwen. Een gezonde, stralende haardos is een belangrijk kenmerk van het uiterlijk. Haaruitval draagt hier niet aan bij en zonder behandeling is sociale uitsluiting iets wat helaas nog altijd gebeurt. Gekleurd pigment verbetert het uiterlijk van uw haardos en geeft meteen een mooi resultaat. De techniek geeft uw zelfvertrouwen een boost en is niet pijnlijk.

  Duurzaam, hypoallergeen pigment

  MHP-specialisten werken met duurzame, hypoallergene pigmenten van hoogwaardige kwaliteit. Zonder het risico op blauwe of groene verkleuring, vervaagt het pigment met de tijd. Een haar tattoo is een behandelmethode op zich, maar is ook een uitstekende aanvulling op een haartransplantatie. Het pigment is semipermanent. Zo is het mogelijk om altijd uw haarlijn en de kleur van het pigment bij te laten werken. Specialisten gebruiken duurzame pigmenten die vrij zijn van metalen en die hypoallergeen zijn. Gevoelige mensen krijgen het advies en de mogelijkheid om voor een MHP-behandeling een proefstukje aan te laten brengen. Als een huidreactie uitblijft, is het veilig om de haar tattoo te laten aanbrengen.

  Onderzoek, voorbereiding en herstel

  Om de sessie zonder problemen toe te laten passen, is het belangrijk om te voorkomen dat uw hoofdhuid geïrriteerd raakt. Gebruik daarom vanaf een week voor de geplande afspraak geen peelings voor de hoofdhuid en voorkom dat de huid verbrand door de zon. U heeft tijdens het consult gesproken over eventueel medicijngebruik. Als de behandelaar een doseeradvies heeft gegeven, houdt u hier in de dagen rondom een sessie rekening mee. Na een sessie zijn uw gewone dagelijkse werkzaamheden mogelijk. U krijgt het advies de hoofdhuid een paar dagen niet te wassen of bloot te stellen aan uv-stralen. De eerste dagen is de behandelde huid licht gezwollen en zijn blauwe plekjes niet helemaal uit te sluiten. Dit is tijdelijk en van korte duur.

  Kosten tricopigmentatie

  Als u kijkt naar andere behandelmethodes bij haaruitval dan ziet u dat zorgverzekeraars de kosten bijna nooit vergoeden. Kosten vergelijken is vanzelfsprekend. Tricopigmentatie is niet de goedkoopste behandelmethode, maar wel voordeliger als een haartransplantatie. De behandeling heeft geen andere overeenkomst met een haarimplantatie anders dan haaruitval verbergen. Resultaten zijn alleen maar optisch, uw eigen haargroei wordt niet beïnvloed door de haar tattoo. In Nederland passen MHP- specialisten de behandeling toe vanaf € 590.

  Meer weten over behandelingen bij haaruitval

  Haaruitval is vervelend en niemand kijkt graag lijdzaam toe hoe de hoofdhuid meer en meer begint op te vallen. Zoekt u een oplossing voor erfelijk haarverlies en vergelijkt u verschillende behandelmethodes met elkaar? Kom gerust eens voor een adviesgesprek naar GlobalHair in Barendrecht. Onze consulenten laten u zien welke behandelmethodes er in de klinieken in Barendrecht en Istanbul aangeboden en toegepast worden. Stel de vragen die u heeft en bekijk foto’s van voor en na een haartransplantatie en een V6 Hair Boost. Een afspraak maakt u online of telefonisch via +31857500577.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Wat is dat, een baardtransplantatie?

  Hoe werkt een baardtransplantatie?

  Waarom heb ik onvoldoende baardgroei?

  Komt iedereen in aanmerking voor een baardtransplantatie?

  Hoe zie ik eruit na een baardtransplantatie?

  Is een baardtransplantatie pijnlijk?

  Zijn de resultaten direct zichtbaar?

  Zijn de resultaten van een baardtransplantatie blijvend?

  Kan het gebeuren dat ik niet geschikt ben voor een baardtransplantatie?

  Is het mogelijk om de baardtransplantatie onder volledige narcose te ondergaan?

  Hoe lang duurt een baardtransplantatie?

  WhatsApp