Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Tricopigmentatie, direct resultaat bij haaruitval

  Micro haar pigmentatie is een innovatieve behandeling tegen haaruitval, waarbij door middel van gekleurd pigment het effect van natuurlijke haarstoppels wordt gecreëerd. Dit wordt gedaan met geavanceerde apparatuur en korte, fijne naalden. Tricopigmentatie biedt uiteenlopende mogelijkheden en oplossingen:• Micro haar pigmentatie wordt geregeld toegepast als alternatief voor een haartransplantatie. Is uw haaruitval te ver gevorderd of is er sprake van volledige kaalheid? Ook dan kan scalppigmentatie overwogen worden. • Tricopigmentatie vult een dunner geworden haardos optisch op. Het pigment zorgt ervoor dat de hoofdhuid minder zichtbaar wordt, waardoor het lijkt alsof uw haardos voller is. • Littekens kunnen met behulp van tricopigmentatie gecamoufleerd en verborgen worden. • Kale plekken als gevolg van Alopecia areata kunnen eveneens behandeld worden. Voor een mooi resultaat is het van belang dat de Alopecia onder controle is.Afhankelijk van de mate waarin het haarverlies is verlopen kunnen een of meerdere hoofdzones behandeld worden. Hoeveel zones u in uw situatie laat behandelen, kunt u bespreken met een ervaren MHP specialist. De behandeling heeft een aantal interessante voordelen:• Niet chirurgisch. Er wordt niet gewerkt met plaatselijke verdovingen, en er wordt niet gesneden en/of gehecht. • De behandeling wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Gevoelige mensen kunnen voorafgaand aan de behandeling de huid insmeren met een verdovende crème. • Direct na de eerste behandelsessie zijn er zichtbare resultaten en wordt uw haarverlies gecamoufleerd. • De resultaten zijn natuurgetrouw. Het aangebrachte pigment is niet van echte haarstoppeltjes te onderscheiden. • Betaalbaar alternatief voor dure behandelingen zoals een haartransplantatie.

  Camoufleren van haaruitval

  Haaruitval en kaalheid hebben meerdere oorzaken en kunnen zowel tijdelijk als blijvend zijn. Stress, medicijngebruik, medische behandelingen, ziektes, littekens, vitamine gebrek en/of roken veroorzaken geregeld tijdelijk haarverlies. Daarnaast krijgen zowel mannen als vrouwen te maken met blijvend haarverlies als gevolg van erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. Tijdige behandeling is vaak gewenst om het haarverlies te verminderen en erger te voorkomen. Diverse behandelmethodes zijn tegenwoordig beschikbaar. Van het gebruik van een haargroeimiddel tot laser therapie en van het dragen van een haarwerk tot een tricopigmentatie behandeling. Micro haar pigmentatie wordt steeds vaker als behandeling overwogen. Het is een relatief eenvoudige ingreep, waarbij van een lange herstelperiode geen sprake is. Al direct na afloop van de eerste behandelsessie kijkt u met een toegenomen gevoel van zelfvertrouwen naar uw spiegelbeeld.

  Verloop micro haar pigmentatie

  Net zoals bij iedere andere cosmetische behandeling vindt er eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek bij een MHP kliniek plaats. Tijdens dit gesprek wordt gevraagd naar uw wensen en verwachtingen van de ingreep. Kies voor een ervaren MHP specialist, dan bent u verzekerd van een goed resultaat. De behandelend specialist bekijkt uw hoofdhuid en de mate van het haarverlies nauwkeurig. Meestal wordt de oorzaak van het haarverlies besproken. Neem daarom, indien van toepassing, medische rapportages mee naar het gesprek. Vertelt wordt welke apparatuur wordt gebruikt en welke hoofdzones u kunt laten behandelen. De meeste MHP klinieken zullen u een prijsopgave overhandigen tijdens het intakegesprek.

  Tricopigmentatie prijs

  De kosten voor een MHP behandeling zijn gebaseerd op de hoofdzones die behandeld worden. Prijzen beginnen bij ongeveer € 550 voor een zone en lopen op tot ruim € 3.000 voor meerdere zones. Let altijd goed op hoeveel behandelsessies bij een prijs zijn inbegrepen. U moet er rekening mee houden dat er 2 tot 3 behandelsessies nodig zijn voor een optimaal resultaat. Vaak zijn complete behandelpakketten dan ook voordeliger dan wanneer u kiest voor losse behandelsessies. Ervaren MHP specialisten kunnen u hierop wijzen. Vergelijken van de tarieven loont de moeite. Zeker als u weet dat de behandeling ook steeds vaker in het buitenland wordt aangeboden, kan dat interessante verschillen opleveren.

  consult tricopigmentatie of haartransplantatie

  Behandelingen tegen haaruitval zijn populair. Zowel mannen als vrouwen verdiepen zich vooraf in de mogelijkheden en vergelijken de diverse methoden met elkaar. Voelt u zich onzeker door overmatig haarverlies en wilt u weten of een haartransplantatie of toch tricopigmentatie meer geschikt is als behandeling? Neem dan contact op met de ervaren consulenten van GlobalHair. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende behandelmethodes en geven u advies over uw geschiktheid voor een eventuele haartransplantatie. GlobalHair is gevestigd in Leiden. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over tricopigmentatie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan