Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

V6 Hair boost behandeling Niels van der Zanden Temptation Island bij GlobalHair

Na zijn succesvolle deelname aan Temptation Island is Niels van der Zanden actief als DJ. De populariteit van de DJ en influencer blijft stijgen. Fans en volgers herkennen de persoonlijkheid van Niels, en daar hoort een zekere uitstraling bij. Deze uitstraling beperkt zich niet tot het gezicht en de lichaamshouding ook de haargroei is daar nauw aan verbonden. Haarverzorging is belangrijk en onderdeel van het uiterlijk van de haardos. Om de haargroei een oppepper te geven was Niels van der Zanden korte tijd geleden bij GlobalHair voor een V6 Hair boost behandeling.

V6 behandeling voor haarverzorging

De mesotherapie techniek omvat het injecteren van vitamines, eiwitten, mineralen, plantenextracten en voedingssupplementen in de bovenste hoofdhuidlaag. De verhouding, hoeveelheden en soorten van de injectievloeistof verschilt persoon. Dit geldt ook voor de mate van beschadiging en haarverlies. De injecties die bij de behandeling gebruikt worden zijn klein. De behandeling richt zich op een specifiek deel van het lichaam. Mesotherapie helpt bij het herstellen van uw haardos en andere haarproblemen, zoals:

 • Behandeling van droog haar.
 • Verminderen van haaruitval.
 • Versterken van de haarzakjes.
 • Sterke, gezonde haargroei.
 • Behandeling van roos.

Net zoals Niels van der Zanden komt u eerst bij GlobalHair voor een adviesgesprek. Samen met de specialist bespreekt u het behandeltraject, waarna uw haar en hoofdhuid worden onderzocht. Om allergische reacties uit te sluiten, wordt hier uitgebreid over gesproken. Dit voorkomt dat uw hoofdhuid geïrriteerd raakt door de werkzame bestanddelen. Mesotherapie kent geen speciale voorbereiding.

Voor- en nadelen V6 behandeling

Een V6 hair boost behandeling is volkomen veilig. In principe komt iedereen ervoor in aanmerking. Het gebruik van mesotherapie verschilt van persoon tot persoon en resultaten zijn afhankelijk van de ingrediënten.

Voordelen van een V6 mesotherapie behandeling:

 • Een behandelsessie duurt 10 tot 30 minuten.
 • Relatief voordelige behandeling om haarverlies te verminderen en haargroei te stimuleren.
 • De behandeling heeft geen verdoving nodig. Na afloop van de sessie kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.
 • Door de snelheid waarin de injecties gegeven worden, voelt u geen pijn.
 • Mesotherapie stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en versterkt de haarzakjes.

Nadelen die daar tegenover staan:

 • Kaalheid kan niet behandeld worden.
 • De resultaten van mesotherapie zijn onvoldoende wetenschappelijk bewezen.
 • Jaarlijks zijn vervolgbehandelingen nodig.
 • Effectiviteit verschilt van persoon tot persoon.

Veilige behandeling, kleine kans op bijwerkingen

Bekendheden, zoals Niels van der Zanden die regelmatig in de schijnwerpers staan, zien er graag goed uit. Niet alleen geeft een verzorgde uitstraling meer zelfvertrouwen, het is daarnaast onderdeel van het totaalplaatje. Mesotherapie verbetert de haargroei zonder dat het zichtbaar is dat u een cosmetische behandeling heeft laten toepassen. Het is een veilige behandeltechniek, waarbij de kans op risico’s klein is. Een enkele keer is er sprake van:

 • Pijn of irritatie op de injectieplaatsen.
 • Huidinfecties.
 • Blauwe plekken en roodheid op de injectieplaatsen.
 • Allergische reactie.
 • Zwellingen.

De bijwerkingen zijn tijdelijk en kunnen behandeld worden met ontstekingsremmers en/of antibiotica. Neem bij klachten na een mesotherapie sessie altijd contact op met de haarkliniek.

Als u kijkt naar het resultaat van de V6 Hair boost behandeling bij Niels van der Zanden, ziet u een verbetering van de haargroei. De haargroei ziet er sterker en gezonder uit. Net zoals andere behandeltechnieken is het resultaat niet direct na het beëindigen van een sessie zichtbaar. Mesotherapie bij haaruitval laat na 4 tot 6 behandelingen verbetering zien. Laat u mesotherapie preventief toepassen? Na een paar weken zie u gezonde haargroei. Resultaten verschillen en hangen onder meer af van de geselecteerde bestanddelen. Op Haarweb.nl, leest u hoe anderen mesotherapie ervaren hebben en of het resultaat aan de eerdere verwachting voldoet.

Betaalbare cosmetische behandeling

Mesotherapie bij haaruitval of een V6 Hair boost behandelingen vallen onder de noemer cosmetische behandeling. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten hiervan niet. In vergelijking met een haartransplantatie is de V6 behandeling relatief goedkoop. U kunt kiezen voor een losse behandeling, maar ook complete kuren worden aangeboden. GlobalHair rekent € 185 voor een losse sessie en € 1.200 voor een kuur bestaande uit 8 sessies.

Uniek behandelplan V6 Hair boost

Het verminderen van haaruitval, het stimuleren van de doorbloeding in de hoofdhuid en het versterken van de haargroei. Het zijn een paar mogelijkheden die mesotherapie te bieden heeft. De behandeling is minimaal invasief en na een behandelsessie van 10 tot 30 minuten kunt u uw normale activiteiten doen. Downtime is er niet. De unieke combinatie van bestanddelen is afgestemd op de behoefte die uw hoofdhuid en haargroei hebben. Heeft u eerder mesotherapie ondergaan en wilt u een nabehandeling laten toepassen? Neem contact op met GlobalHair. Onze specialisten helpen u graag verder.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4