Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

V6 Hair boost Donny Roelvink

Donny Roelvink is bekend als model, acteur en influencer. Hij was onder meer te zien in Temptation Island VIPS, Expeditie Robinson en Special Forces VIPS. Online is Donny actief op Instagram en YouTube. Nog niet zo lang geleden was Donny betrokken bij een ongeluk, waardoor een stuk van zijn baard niet meer naar verwachting groeide. Als bekende Nederlander en influencer hecht Donny veel waarde aan een verzorgd uiterlijk en daar hoort een verzorgde baard bij. Om de baardgroei te stimuleren was Donny kortgeleden bij GlobalHair voor een V6 hair boost.

Baardgroei stimuleren

Op zijn YouTube kanaal geeft Donny zijn volgers bijna dagelijks een kijkje in zijn sportieve en vooral drukke leven. Het auto-ongeluk heeft schaafwonden in zijn gezicht achtergelaten, waaronder in de baard. Donny is goed herstelt van het ongeluk, maar op de aangetaste huid in de baard groeide het haar niet voldoende terug. Om weer van een volle baard te genieten heeft Donny gekozen voor een V6 hair boost behandeling. Zonder ingrijpende operatie krijgen de haarzakjes voedzame bestanddelen, waardoor de haargroei gestimuleerd wordt.

Baard met kale plekken

Een volle, verzorgde baard is een symbool van mannelijkheid. Helaas groeit haar niet altijd zoals u dat zou willen. Onvoldoende haargroei heeft verschillende oorzaken. Misschien bent u genetisch niet gezegend met volle baardgroei, of heeft u net zoals Donny Roelvink uw baardgroei zien veranderen door een ongeluk en/of een medische ingreep. Kale plekken in een verder verzorgde baard roepen vragen op en beïnvloeden uw zelfvertrouwen. Wanneer u niet direct aan een chirurgische ingreep denkt, is een V6 hair boost een minimaal-invasieve manier om de baardgroei te stimuleren en verdichten.

Een van de bekendste manieren om haargroei te verbeteren is met een haartransplantatie. Onze specialisten in Nederland en Turkije passen jaarlijks honderden haarimplantaties toe. Wist u dat baardtransplantaties populair zijn bij mannen die door erfelijkheid of ongelukken onvoldoende baardgroei hebben? De prijs voor een baardtransplantatie is € 4950. Zonder kostenvergoeding is dat een stevige prijs. Als alternatief is een V6 hair boost behandeling voordeliger. Een losse behandeling kost € 185, terwijl u voor een kuur bestaande uit acht sessies € 1500 betaalt. Bent u niet zeker of een baardtransplantatie de juiste oplossing is? Praat met een van onze specialisten over beide methodes en ontvang een behandelvoorstel op maat.

Werkzame ingrediënten, actieve bestanddelen

V6 hair boost is een speciaal samengestelde vloeistof bestaande uit vitamines, mineralen, plantenextracten, aminozuren, eiwitten en geneesmiddelen. Een specialist gebruikt een mesogun om deze ingrediënten in de baard te injecteren. Het bijzondere van deze methode is dat de actieve bestanddelen direct op de juiste plaats, bij de haarzakjes, terechtkomen. De haarzakjes krijgen de nodige voedingsstoffen die de haargroei een stimulans geven. Het verbeteren van de doorbloeding heeft hier ook een positief effect op. V6 hair boost is bij sommige mensen een ideale aanvulling op een haartransplantatie, maar kan ook als een volledig op zichzelf staande behandeling gebeuren.

De behandeling gebeurt met een mesogun. Dit is een apparaat met korte naalden die de huid van de baard oppervlakkig binnendringen. Een behandeling duurt niet lang, 10 tot 30 minuten, en door de snelheid van het injecteren voelt u geen pijn. Wanneer u, net als Donny baardgroei heeft, valt de V6 hair boost nauwelijks op. Lichte zwellingen vallen niet op en eventuele blauwe plekjes zijn door de aanwezige haargroei niet zichtbaar. Als u dat wilt, mag u de dagelijkse werkzaamheden meteen hervatten. V6 hair boost heeft niet direct resultaat. Omdat een behandeling de beste resultaten biedt als u een kuur laat toepassen, zijn gemiddeld 4 tot 6 nodig om verbetering te zien. Dit is sterk afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen en uw lichamelijke herstelvermogen.

Baardgroei betaalbaar herstellen

Als de baardgroei tegenvalt en u een oplossing zoekt om de haargroei te verbeteren, is een baardtransplantatie een mogelijkheid. Resultaten zijn permanent, maar de kosten zijn hoog. Mesotherapie en/of een V6 hair boost behandeling is een betaalbaar alternatief. Zonder lange behandeldagen en zonder chirurgische ingreep krijgt de baardgroei een stimulans om haar te produceren. Waar een haartransplantatie blijvende resultaten heeft, heeft u bij een V6 hair boost regelmatige na- of onderhoudsbehandelingen nodig. De frequentie hiervan verschilt per persoon. Afhankelijk van uw levensstijl, voedingspatroon en gezondheid adviseren specialisten jaarlijks 1 à 2 nabehandelingen.

Voor het begin van de behandeling, heeft u een uitgebreid gesprek met onze consulenten. We stellen vragen over uw gezondheid en besteden aandacht aan allergieën waar u mee bekend bent. Door het in kaart brengen van uw actuele gezondheid, is het mogelijk om de beste ingrediënten te selecteren die de baardgroei stimuleren. Het is een behandeling op maat die bovendien veilig is met een klein risico op bijwerkingen. Bijwerkingen beperken zich tot tijdelijke zwellingen en blauwe plekjes. Op de injectieplaatsen kan korte tijd een geïrriteerd gevoel ontstaan. De kans op allergische reacties is klein, maar niet helemaal uit te sluiten.

V6 hair boost kuur

Om een mooi resultaat te behalen is een V6 hair boost kuur een aanbeveling. De eerste sessies volgen elkaar snel op. Naarmate de kuur vordert, neemt deze tussenliggende tijd toe. Hoe een kuur er precies uitziet, bespreekt u tijdens het consult in de kliniek. Omdat het niet nodig is om vrijaf te nemen van uw werk, zijn de sessies flexibel te plannen.

Bent u benieuwd of een V6 hair boost behandeling ook bij u het gewenste resultaat heeft? Wilt u de baardgroei verdichten of het uiterlijk van uw baard verbeteren? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij GlobalHair in Barendrecht. We laten u graag onze moderne kliniek zien en nemen de verschillende technieken met u door. Ontdek hoe de resultaten van eerdere behandelingen zijn en stel de vragen die u over mesotherapie heeft. Niet alleen Donny Roelvink is u voorgegaan. De V6 hair boost is een geweldige behandeling, zowel losstaand als in combinatie met een haartransplantatie. Bekende en minder bekende mensen zijn tevreden met de bereikte resultaten. Een afspraak maakt u telefonisch of via WhatsApp op +31633388757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4