Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Wimpertransplantatie

Wimpers horen, net zoals wenkbrauwen, bij uw gezichtsuitdrukking en nog meer in het bijzonder bij uw oogopslag. Mooie, volle wimpers spreken tot verbeelding, al zijn ze helaas lang niet bij iedereen zo vanzelfsprekend. Wimpers kunnen gedeeltelijk of volledig verdwijnen als gevolg van medische ingrepen, ziektes, brandwonden, uittrekken en/of ongelukken. Ontbrekende wimpers hebben niet alleen invloed op uw uitstraling en zelfvertrouwen. Uw ogen worden door de wimpers beschermd tegen stof en andere invloeden van buitenaf. Met een wimpertransplantatie kunnen te korte en ontbrekende wimpers behandeld worden.

Wimper implantaten

Wimpers die te kort zijn of ontbreken veroorzaken geregeld oogproblemen. Uw ogen zijn gevoelig en het ontbreken van de beschermende wimpers maakt ze extra kwetsbaar. Het uitvallen of ontbreken van de wimpers heeft meerdere oorzaken en redenen. Mannen en vrouwen die dit overkomt voelen zichzelf al snel ongemakkelijk en hebben minder zin om sociale contacten te onderhouden. Schaamte en onzekerheid spelen hierin een rol. Wist u dat het mogelijk is om wimpers te transplanteren? Zowel bij te korte, te dunne als bij gedeeltelijk of volledig ontbrekende wimperharen is het mogelijk om voor een wimpertransplantatie te kiezen. De meest voorkomende oorzaken voor het ontbreken en/of verlies van wimperharen: • Trichotillomanie, waarbij u zelf de haren uittrekt. • Uw wimperharen zijn uitgevallen als gevolg van een haarziekte zoals Alopecia areata of Alopecia androgenetica. • U heeft een medische behandeling ondergaan of gebruikt medicijnen die haarverlies als bijwerking kunnen hebben. • Uw wimpers zijn verloren gegaan als gevolg van een ongeval en/of brandwonden. • U heeft van nature dunne wimpers. Er zijn veel redenen en oorzaken die tot een wimperimplantatie kunnen leiden. Helaas komt niet iedereen voor de gewenste ingreep in aanmerking. Tijdens een consult wordt uw situatie besproken en worden uw wimpers nauwkeurig bekeken. Uw gezondheid en eventuele medische achtergrond worden uitvoerig besproken en beiden wegen mee in het advies van een haartransplantatie specialist.

Wimpertransplantatie in Nederland of Turkije

Wimpertransplantaties worden nauwkeurig uitgevoerd. Tegenwoordig wordt door de meeste haarklinieken de FUE techniek aangeboden. Ook bij een wimperimplantatie maakt een haarchirurg gebruik van uw eigen donormateriaal dat afkomstig is uit uw haarkrans. De haarzakjes worden geoogst met een holle naald en een voor een in het wimpergebied geplaatst. Het spreekt voor zich dat u kiest voor een haarchirurg die aantoonbare ervaring heeft met wimpertransplantaties. De haarzakjes worden in de natuurlijke groeirichting van uw wimperharen geplaatst. Een aantal zaken om rekening mee te houden bij een wimpertransplantatie: • Wimperharen hebben een andere, kortere, haargroeicyclus dan uw hoofdharen. De haren die getransplanteerd worden zullen langer doorgroeien dan dat ‘gewone’ wimperharen dat doen. U zult de getransplanteerde haren regelmatig bij moeten knippen. Overigens nemen de haren op termijn meer en meer de structuur aan van originele wimperharen. • De getransplanteerde haren zullen geknipt en soms gekruld moeten worden. • Afhankelijk van de oorzaak waarom de wimperharen verloren zijn gegaan of ontbreken kan de doorbloeding in het wimpergebied niet optimaal zijn. Tijdens het intakegesprek wordt besproken of u aan een behandeling genoeg heeft, of dat u mogelijk een vervolgbehandeling nodig heeft om het resultaat te optimaliseren. Wimpertransplantaties worden door haarklinieken in binnen- en buitenland aangeboden en toegepast. Vergelijk de behandelaars met elkaar en kijk dan met name naar de ervaring die specialisten hebben met het transplanteren van de wimpers. Dit is een intensieve ingreep die met aandacht en nauwkeurigheid dient te worden toegepast. De haarchirurgen van GlobalHair zijn ISHRS gecertificeerd en beschikken over ruime, aantoonbare, ervaring met het toepassen van de FUE techniek bij een wimpertransplantatie. De prijzen die GlobalHair berekent voor het transplanteren van wimpers liggen vele malen lager dan de gemiddelde wimpertransplantatie prijs in Nederland. De haarkliniek biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken. Bekijkt u de wimpertransplantatie als een eventuele behandeling bij haarverlies? Vraag dan tarieven op bij diverse aanbieders, u krijgt dan een duidelijk beeld van de beschikbare mogelijkheden.

Vrijblijvend consult FUE wimperimplantatie

Onvolledige of ontbrekende wimpers stemmen niet tot uitbundigheid. Overweegt u om wat voor reden dan ook een wimperimplantatie en bent u op zoek naar informatie over deze innovatieve behandeling? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij de consulenten van GlobalHair. Wij vertellen u hoe een behandeling verloopt en welke, blijvende, resultaten u kunt verwachten. Tijdens het consult wordt gekeken naar de reden voor het haarverlies en de beschikbaarheid van geschikt donormateriaal. U krijgt een persoonlijk behandeladvies en heeft gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak maken voor een consult? Vul het contactformulier in, stuur een mail naar contact@globalhair.nl of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4