Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUT- of FUE haartransplantatie

  De twee meest bekende haartransplantatie technieken zijn de FUT en FUE methode. Waar tot voor kort de FUT techniek het meest werd toegepast, stappen meer en meer behandelaars over op de moderne FUE methode. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen de beide technieken en hoe kunt u aan de hand hiervan bepalen wat de beste haartransplantatie methode is?• FUT haartransplantatie. De FUT techniek vindt plaats met een plaatselijke verdoving. Tijdens de ingreep wordt een reepje huid uit het donorgebied weggenomen. Dat betekent dat de haarchirurg moet snijden en hechten, waardoor de FUT techniek altijd een litteken achterlaat op de achterzijde van uw hoofd. Het is een methode die steeds verder naar de achtergrond verdwijnt. • FUE haartransplantatie. Innovatieve ontwikkelingen en verbetering van de bestaande apparatuur heeft geleid tot de moderne FUE techniek, waarbij er van snijden en hechten niet langer sprake is. Met behulp van een micro motor worden de haarzakjes een voor een uit uw haarkrans geoogst. Na een controle worden de grafts teruggeplaatst in de met u besproken transplantatiegebieden. Het is een intensieve ingreep met een gemiddelde behandelduur van 6 tot 9 uur. Het herstel verloopt vlot en na een 7 tot 10 dagen is het niet meer zichtbaar dat u een behandeling toe heeft laten passen.De FUE techniek wordt door velen als de beste haartransplantatie methode van dit moment gezien. Feit is wel dat een FUT behandeling meestal goedkoper is qua kosten. Met een afnemend aantal haarklinieken dat deze methode toepast, is het de vraag of de lagere kosten opwegen tegen een vlotter herstel en de afwezigheid van een litteken bij de FUE haartransplantatie.

  Haartransplantatie zonder scheren

  Wat wellicht een andere interessante haartransplantatie techniek voor u kan zijn is de haartransplantatie zonder scheren. Een haarsparende haarimplantatie wordt voornamelijk bij vrouwen toegepast. De methode maakt het mogelijk om zonder het volledige haar te scheren, toch een FUE haartransplantatie toe te passen. De haarchirurg scheert hiervoor alleen een stukje van het donorgebied, waar de haarzakjes uit geoogst worden. Het verschil met een standaard FUE haarimplantatie is, dat er tijdens een dagbehandeling minder haarzakjes behandeld kunnen worden.

  Wat is voor u de beste haartransplantatie methode?

  De keuze voor de meest geschikte haartransplantatie techniek is niet eenvoudig. Waar let u op bij het vergelijken van de mogelijkheden? Waar gaat uw voorkeur naar uit? Welke resultaten verwacht u van een haartransplantatie? GlobalHair biedt de FUE haartransplantatie aan. Deze methode wordt met succes door onze haarchirurgen toegepast en laat geen littekens achter. Het is bovendien een uiterst veilige behandeling met een geringe kans op bijwerkingen of complicaties. Door uzelf vooraf goed te laten informeren en voorlichten over de behandeling en de herstelperiode weet u wat u kunt verwachten. Bekijk ook zeker een aantal haartransplantatie video’s en/of haartransplantatie voor en na foto’s. Een goede voorbereiding is ook in geval van een FUE haartransplantatie onderdeel van het uiteindelijke succes. Onze haartransplantatie kliniek in Turkije is voorzien van alle gemakken en u kunt rekening op deskundige begeleiding gedurende het haartransplantatie proces. GlobalHair biedt betaalbare haartransplantatie tarieven, waarbij de behandeling wordt toegepast door ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Geen wisselende prijzen, maar gewoon een vast all-in tarief waarbij ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Bij GlobalHair betaalt u € 2.949 voor een FUE haartransplantatie waarbij tot 4.500 grafts getransplanteerd worden.

  Consult haartransplantatie technieken

  Bent u de benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft op haartransplantatie gebied? Maak dan eens een afspraak voor een consult. Tijdens dit gesprek wordt de FUE haartransplantatie techniek nader toegelicht en kunt u voorbeelden zien van resultaten die in het verleden door onze haarchirurgen zijn bereikt. Wat kunt u verwachten van een consult? Vrijblijvend advies en een persoonlijk behandelplan. Uiteraard wordt uw haaruitval bekeken en wordt er uitgebreide aandacht besteed aan uw gezondheid en eventuele medische behandelingen die u in het verleden heeft doorgemaakt. U heeft alle gelegenheid om vragen te stellen. Het staat u als vanzelfsprekend vrij om een vertrouwd iemand mee te nemen naar het consult dat in Leiden plaatsvindt. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 of mail naar contact@globalhair.nl.

  Beste haartransplantatie methode FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de beste haartransplantatie methode. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Welke haartransplantatie methodes worden toegepast?

  Wat is het verschil tussen de technieken?

  Klopt het dat een FUT haartransplantatie goedkoper is?

  Kan ik zelf de haartransplantatie methode kiezen?

  Wat is een haarsparende FUE haartransplantatie?

  Welke technieken biedt de resultaten?

  Hoe weet ik of een haartransplantatie specialist ervaring heeft met een bepaalde techniek?

  Worden de kosten van de beste haartransplantatie methode vergoed?