Beste haartransplantatie methode

Bent u benieuwd naar de beste haartransplantatie methode? Onderscheid maken tussen de verschillende behandeltechnieken is soms lastig, omdat er naast verschillen ook meerdere overeenkomsten zijn. Met de toenemende populariteit van de behandeling is ook de interessante naar nieuwe, moderne behandeltechnieken toegenomen. Om een weloverwogen keuze te maken is het belangrijk om de diverse haartransplantatie methodes met elkaar te vergelijken.

FUT- of FUE haartransplantatie

De twee meest bekende haartransplantatie technieken zijn de FUT en FUE methode. Waar tot voor kort de FUT techniek het meest werd toegepast, stappen meer en meer behandelaars over op de moderne FUE methode. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen de beide technieken en hoe kunt u aan de hand hiervan bepalen wat de beste haartransplantatie methode is?• FUT haartransplantatie. De FUT techniek vindt plaats met een plaatselijke verdoving. Tijdens de ingreep wordt een reepje huid uit het donorgebied weggenomen. Dat betekent dat de haarchirurg moet snijden en hechten, waardoor de FUT techniek altijd een litteken achterlaat op de achterzijde van uw hoofd. Het is een methode die steeds verder naar de achtergrond verdwijnt. • FUE haartransplantatie. Innovatieve ontwikkelingen en verbetering van de bestaande apparatuur heeft geleid tot de moderne FUE techniek, waarbij er van snijden en hechten niet langer sprake is. Met behulp van een micro motor worden de haarzakjes een voor een uit uw haarkrans geoogst. Na een controle worden de grafts teruggeplaatst in de met u besproken transplantatiegebieden. Het is een intensieve ingreep met een gemiddelde behandelduur van 6 tot 9 uur. Het herstel verloopt vlot en na een 7 tot 10 dagen is het niet meer zichtbaar dat u een behandeling toe heeft laten passen.De FUE techniek wordt door velen als de beste haartransplantatie methode van dit moment gezien. Feit is wel dat een FUT behandeling meestal goedkoper is qua kosten. Met een afnemend aantal haarklinieken dat deze methode toepast, is het de vraag of de lagere kosten opwegen tegen een vlotter herstel en de afwezigheid van een litteken bij de FUE haartransplantatie.

Haartransplantatie zonder scheren

Wat wellicht een andere interessante haartransplantatie techniek voor u kan zijn is de haartransplantatie zonder scheren. Een haarsparende haarimplantatie wordt voornamelijk bij vrouwen toegepast. De methode maakt het mogelijk om zonder het volledige haar te scheren, toch een FUE haartransplantatie toe te passen. De haarchirurg scheert hiervoor alleen een stukje van het donorgebied, waar de haarzakjes uit geoogst worden. Het verschil met een standaard FUE haarimplantatie is, dat er tijdens een dagbehandeling minder haarzakjes behandeld kunnen worden.

Wat is voor u de beste haartransplantatie methode?

De keuze voor de meest geschikte haartransplantatie techniek is niet eenvoudig. Waar let u op bij het vergelijken van de mogelijkheden? Waar gaat uw voorkeur naar uit? Welke resultaten verwacht u van een haartransplantatie? GlobalHair biedt de FUE haartransplantatie aan. Deze methode wordt met succes door onze haarchirurgen toegepast en laat geen littekens achter. Het is bovendien een uiterst veilige behandeling met een geringe kans op bijwerkingen of complicaties. Door uzelf vooraf goed te laten informeren en voorlichten over de behandeling en de herstelperiode weet u wat u kunt verwachten. Bekijk ook zeker een aantal haartransplantatie video’s en/of haartransplantatie voor en na foto’s. Een goede voorbereiding is ook in geval van een FUE haartransplantatie onderdeel van het uiteindelijke succes. Onze haartransplantatie kliniek in Turkije is voorzien van alle gemakken en u kunt rekening op deskundige begeleiding gedurende het haartransplantatie proces. GlobalHair biedt betaalbare haartransplantatie tarieven, waarbij de behandeling wordt toegepast door ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Geen wisselende prijzen, maar gewoon een vast all-in tarief waarbij ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Bij GlobalHair betaalt u € 2.949 voor een FUE haartransplantatie waarbij tot 4.500 grafts getransplanteerd worden.

Consult haartransplantatie technieken

Bent u de benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft op haartransplantatie gebied? Maak dan eens een afspraak voor een consult. Tijdens dit gesprek wordt de FUE haartransplantatie techniek nader toegelicht en kunt u voorbeelden zien van resultaten die in het verleden door onze haarchirurgen zijn bereikt. Wat kunt u verwachten van een consult? Vrijblijvend advies en een persoonlijk behandelplan. Uiteraard wordt uw haaruitval bekeken en wordt er uitgebreide aandacht besteed aan uw gezondheid en eventuele medische behandelingen die u in het verleden heeft doorgemaakt. U heeft alle gelegenheid om vragen te stellen. Het staat u als vanzelfsprekend vrij om een vertrouwd iemand mee te nemen naar het consult dat in Leiden plaatsvindt. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 of mail naar contact@globalhair.nl.

Beste haartransplantatie methode FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de beste haartransplantatie methode. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De FUE en FUT techniek zijn de meest toegepaste haartransplantatie methodes. Tegenwoordig wordt ook regelmatig voor de haarsparende FUE techniek gekozen.

Bij een Follicle Unit Transplant ingreep wordt een reepje huid uit het donorgebied verwijderd, waarna dit tot individuele grafts wordt versneden. De huid wordt vervolgens gehecht, waardoor een litteken zichtbaar blijft. Bij de Follicle Unit Extraction methode worden de haarzakjes één voor één geoogst. De haarchirurg maakt hiervoor gebruik van een micro FUE motor. Deze techniek laat geen zichtbare littekens achter.

Ja, de FUT haartransplantatie kan goedkoper worden aangeboden en uitgevoerd dan een FUE haartransplantatie.

De FUE haartransplantatie methode is tegenwoordig de behandel standaard. Het merendeel van de behandelaars biedt enkel de FUE techniek aan. In enkele gevallen blijft de FUT methode de voorkeur hebben. Het herstel na een FUE haartransplantatie verloopt vlotter dan wanneer een FUT ingreep heeft plaatsgevonden. Bovendien is de kans op bijwerkingen en complicaties na een FUE haartransplantatie aanmerkelijk kleiner.

In principe wordt u voorafgaand aan een haartransplantatie gevraagd het haar te millimeteren. Met name voor vrouwen is dit reden om de ingreep niet als oplossing bij haarverlies te gebruiken. De haarsparende techniek wordt toegepast met alleen een kortgeschoren deel van het donorgebied. De omliggende haren worden niet geschoren en vallen na de ingreep over het korte gedeelte heen.

De resultaten van zowel een FUT als FUE haartransplantatie zijn blijvend. Na een FUT haartransplantatie blijft er in het donorgebied een kenmerkend litteken achter, dit is bij de FUE methode niet het geval. Het verschil tussen beide technieken zit niet zozeer als in de resultaten als in de manier waarop de ingreep wordt toegepast en hoe het herstel verloopt.

U kunt vragen naar de ervaring van iemand tijdens een consult of intakegesprek bij een haartransplantatie kliniek. Ook in reviews van anderen vindt u meer informatie over de ervaring van een kliniek of behandelend specialist.

Nee. De meeste haartransplantaties worden zonder medische indicatie uitgevoerd. De achtergrond is cosmetisch en deze ingrepen worden door zorgverzekeraars niet of nauwelijks vergoed. Het maakt daarbij niet uit welke techniek tijdens de ingreep wordt toegepast.

Ja, de FUE methode is een veilige behandeltechniek. De kans op bijwerkingen of complicaties is uiterst klein en de meeste mensen die de ingreep ondergaan herstellen vlot van de haartransplantatie. Een enkele keer krijgt iemand, vaak door het onvoldoende opvolgen van de instructies, te maken met slechte wondgenezing en/of infecties.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis