Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie Turkije of Nederland

  Haartransplantaties behoren wereldwijd tot de meest populaire cosmetische behandelingen van dit moment. De behandeling, die regelmatig door bekende personen onder de aandacht wordt gebracht, wordt zowel door Nederlandse als buitenlandse haarklinieken aangeboden en toegepast. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval en onderzoekt u de behandelmogelijkheden? Dan komt u vroeg of laat bij een haartransplantatie terecht. Via websites van haarklinieken en gespecialiseerde behandelcentra worden de eerste vragen die u heeft beantwoord en daarmee is uw interesse getrokken. Bent u geschikt voor een haartransplantatie? Wat zijn de kosten? Hoe verloopt het behandelproces? Waarom zijn behandelingen in het buitenland populair? Online vindt u naast informatie ook antwoorden op vragen als de kostprijs en het aantal beschikbare haarklinieken. Waar u geen antwoord op vindt, is de vraag welke haarkliniek het beste bij u past. Als voorbereiding op een haarimplantatie is het belangrijk om persoonlijk kennis te maken met een aantal haarklinieken en behandelend specialisten. U ervaart dan zelf hoe u wordt behandeld en of een haarkliniek aan uw verwachtingspatroon voldoet. Ontbreekt het vertrouwen? Kijk dan op uw gemak verder. U komt vanzelf bij een kliniek en behandelaar waar u zich wel begrepen voelt.

  Goedkope FUE haartransplantatie Turkije

  Wat als een van de eerste dingen opvalt bij het vergelijken van haartransplantatie mogelijkheden, is het feit dat de behandeling in Turkije goedkoper is dan in Nederland. Dit heeft, in tegenstelling tot wat helaas nog vaak wordt gedacht, niets te maken met een gebrek aan kwaliteit of tegenvallende resultaten. Turkse haarklinieken kunnen een betaalbaar tarief aanbieden, omdat ze te maken hebben met lagere kosten. Zowel de algemene kliniekkosten als de loonkosten voor artsen en overige medewerkers zijn lager dan in Nederland. Dit lagere kostenplaatje maakt dat de kostprijs voor een ingreep ook lager is. Dat u niet hoeft in te boeten op kwaliteit van de zorg bewijst GlobalHair. De haarkliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en de FUE haartransplantaties worden uitgevoerd door ervaren haarchirurgen die beschikken over een ISHRS registratie. Bovendien mocht de kliniek zowel in 2017-2018 als 2018-2019 de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’, in ontvangst nemen.

  All-in FUE haartransplantatie Turkije

  De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek toe met behulp van de FUE micro motor. Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes behandeld. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast, waarbij u tussen het oogsten en terugplaatsen tijd heeft om uw benen te strekken en een lichte lunch te gebruiken. GlobalHair heeft vestigingen in Leiden en Istanbul, zodat u alleen voor de FUE haartransplantatie zelf naar Turkije reist. Het consult en de nazorg vinden plaats in Leiden. Waar Nederlandse haarklinieken tarieven berekenen aan de hand van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd, heeft GlobalHair voor een all-in tarief gekozen. Bij het tarief van € 2.949 zijn naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. U verblijft in Istanbul in een comfortabel hotel. De dag na de haartransplantatie controleert de haarchirurg de getransplanteerde gebieden. Nadat u bent geïnformeerd over het verloop van het herstel kunt u de haarkliniek verlaten en de terugreis naar huis aanvangen. Uiteraard is het mogelijk om iemand mee te nemen naar Istanbul. Mensen voelen zich meer op hun gemak als er een bekende in de buurt is.

  Voorbereiding en nazorg FUE haartransplantatie

  Een haartransplantatie is een ingreep waar u zich goed op voorbereidt. De consulenten van GlobalHair informeren u uitgebreid over het verloop van de behandelprocedure. Stapsgewijs wordt de ingreep met u doorgenomen en wordt verteld hoe de resultaten zich na de ingreep ontwikkelen. Het is immers niet zo dat u na de ingreep een mooie, volle haardos heeft en dat de kalende plekken tot het verleden behoren. Twee tot drie weken na de FUE haartransplantatie, valt het getransplanteerde haar uit. Nieuwe haargroei wordt na gemiddeld drie maanden zichtbaar. Onder andere rapper Jebroer heeft gekozen voor een haartransplantatie bij GlobalHair. Het tijdsbestek waarin de haargroei zich ontwikkeld verschilt van persoon tot persoon, maakt u zichzelf dan ook geen zorgen als dit bij u langer duurt dan drie maanden. Het eindresultaat wordt na 9 tot 12 maanden samen met u bekeken en beoordeelt. Wilt u weten of een FUE haartransplantatie in Turkije bij u het gewenste resultaat heeft? Maak dan een afspraak voor een consult. Bellen of WhatsAppen kan via +316 44 36 36 22. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel interessante informatie over de FUE haartransplantatie.

  FUE Haartransplantatie Turkije FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een FUE haartransplantatie Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1