Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

FUE haartransplantatie Turkije

Haal verlies en kaal worden zijn moeilijk te accepteren. Behandelingen met haargroeimiddelen hebben niet altijd het gewenste resultaat en resultaten die bereikt worden zijn tijdelijk. Een FUE haartransplantatie Turkije is een uitstekende oplossing voor mannen en vrouwen. In Leiden en Istanbul verwelkomen de consulenten en haarchirurgen u voor een succesvolle FUE haartransplantatie.

FUE haartransplantatie Turkije of Nederland

Haartransplantaties behoren wereldwijd tot de meest populaire cosmetische behandelingen van dit moment. De behandeling, die regelmatig door bekende personen onder de aandacht wordt gebracht, wordt zowel door Nederlandse als buitenlandse haarklinieken aangeboden en toegepast. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval en onderzoekt u de behandelmogelijkheden? Dan komt u vroeg of laat bij een haartransplantatie terecht. Via websites van haarklinieken en gespecialiseerde behandelcentra worden de eerste vragen die u heeft beantwoord en daarmee is uw interesse getrokken. Bent u geschikt voor een haartransplantatie? Wat zijn de kosten? Hoe verloopt het behandelproces? Waarom zijn behandelingen in het buitenland populair? Online vindt u naast informatie ook antwoorden op vragen als de kostprijs en het aantal beschikbare haarklinieken. Waar u geen antwoord op vindt, is de vraag welke haarkliniek het beste bij u past. Als voorbereiding op een haarimplantatie is het belangrijk om persoonlijk kennis te maken met een aantal haarklinieken en behandelend specialisten. U ervaart dan zelf hoe u wordt behandeld en of een haarkliniek aan uw verwachtingspatroon voldoet. Ontbreekt het vertrouwen? Kijk dan op uw gemak verder. U komt vanzelf bij een kliniek en behandelaar waar u zich wel begrepen voelt.

Goedkope FUE haartransplantatie Turkije

Wat als een van de eerste dingen opvalt bij het vergelijken van haartransplantatie mogelijkheden, is het feit dat de behandeling in Turkije goedkoper is dan in Nederland. Dit heeft, in tegenstelling tot wat helaas nog vaak wordt gedacht, niets te maken met een gebrek aan kwaliteit of tegenvallende resultaten. Turkse haarklinieken kunnen een betaalbaar tarief aanbieden, omdat ze te maken hebben met lagere kosten. Zowel de algemene kliniekkosten als de loonkosten voor artsen en overige medewerkers zijn lager dan in Nederland. Dit lagere kostenplaatje maakt dat de kostprijs voor een ingreep ook lager is. Dat u niet hoeft in te boeten op kwaliteit van de zorg bewijst GlobalHair. De haarkliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en de FUE haartransplantaties worden uitgevoerd door ervaren haarchirurgen die beschikken over een ISHRS registratie. Bovendien mocht de kliniek zowel in 2017-2018 als 2018-2019 de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’, in ontvangst nemen.

All-in FUE haartransplantatie Turkije

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE techniek toe met behulp van de FUE micro motor. Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes behandeld. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast, waarbij u tussen het oogsten en terugplaatsen tijd heeft om uw benen te strekken en een lichte lunch te gebruiken. GlobalHair heeft vestigingen in Leiden en Istanbul, zodat u alleen voor de FUE haartransplantatie zelf naar Turkije reist. Het consult en de nazorg vinden plaats in Leiden. Waar Nederlandse haarklinieken tarieven berekenen aan de hand van het aantal grafts dat wordt getransplanteerd, heeft GlobalHair voor een all-in tarief gekozen. Bij het tarief van € 2.949 zijn naast de haartransplantatie ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. U verblijft in Istanbul in een comfortabel hotel. De dag na de haartransplantatie controleert de haarchirurg de getransplanteerde gebieden. Nadat u bent geïnformeerd over het verloop van het herstel kunt u de haarkliniek verlaten en de terugreis naar huis aanvangen. Uiteraard is het mogelijk om iemand mee te nemen naar Istanbul. Mensen voelen zich meer op hun gemak als er een bekende in de buurt is.

Voorbereiding en nazorg FUE haartransplantatie

Een haartransplantatie is een ingreep waar u zich goed op voorbereidt. De consulenten van GlobalHair informeren u uitgebreid over het verloop van de behandelprocedure. Stapsgewijs wordt de ingreep met u doorgenomen en wordt verteld hoe de resultaten zich na de ingreep ontwikkelen. Het is immers niet zo dat u na de ingreep een mooie, volle haardos heeft en dat de kalende plekken tot het verleden behoren. Twee tot drie weken na de FUE haartransplantatie, valt het getransplanteerde haar uit. Nieuwe haargroei wordt na gemiddeld drie maanden zichtbaar. Onder andere rapper Jebroer heeft gekozen voor een haartransplantatie bij GlobalHair. Het tijdsbestek waarin de haargroei zich ontwikkeld verschilt van persoon tot persoon, maakt u zichzelf dan ook geen zorgen als dit bij u langer duurt dan drie maanden. Het eindresultaat wordt na 9 tot 12 maanden samen met u bekeken en beoordeelt. Wilt u weten of een FUE haartransplantatie in Turkije bij u het gewenste resultaat heeft? Maak dan een afspraak voor een consult. Bellen of WhatsAppen kan via +316 44 36 36 22. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel interessante informatie over de FUE haartransplantatie.

FUE Haartransplantatie Turkije FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een FUE haartransplantatie Turkije. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De meest genoemde reden om voor een FUE haartransplantatie naar Turkije te reizen is het tarief. Het prijsverschil met een haartransplantatie in Nederland is ruim 50%. De kwaliteit van de zorg is van hoog niveau en de resultaten die bereikt zijn goed.

Bij een FUE haartransplantatie worden de grafts met behulp van een holle naald één voor één uit het donorgebied geoogst. De haarchirurgen van GlobalHair maken gebruik van een micro FUE motor, die een extra kleine, holle naald heeft. Het herstel verloopt voorspoedig en achteraf zijn nauwelijks littekens zichtbaar.

De ingreep wordt door onze ISHRS geregistreerde haarchirurgen dagelijks toegepast. De artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek en het terugplaatsen van de haarzakjes in de juiste, natuurlijke groeirichting. Door tijdens de ingreep samen te werken met professionele haartransplantatie assistenten kunnen tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden.

Dit is afhankelijk van uw verwachting van de ingreep en de mate van haarverlies. De meeste mensen bereiken met een haartransplantatie een uitstekend resultaat. Tijdens een intakegesprek kan een ervaren haarchirurg uw situatie nauwkeurig beoordelen en een behandeladvies geven. Een enkele keer komt het voor dat met een twee haartransplantatie de haardichtheid verder wordt verdicht.

Zware lichamelijke arbeid, stoffige ruimten en intensief zweten dienen zo’n twee weken vermeden te worden. Hervat uw werkzaamheden in overleg met de behandelend specialist.

De eerste weken worden zowel sporten als andere fysieke inspanningen afgeraden. Daarna kunt u rustig bewegen zoals wandelen of fietsen, maar contactsporten doet u tot 6 weken na de FUE haartransplantatie beter niet. Hetzelfde geldt voor zwemmen in zout of chloor water en het bezoeken van een sauna.

Als gevolg van het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes is uw huid rood en licht gezwollen. Bij de ontvangstgebieden wordt korstvorming zichtbaar. Wees voorzichtig met het aanraken van de huid en voorkom dat u de korstjes openkrabt, waardoor de kans op infecties en zichtbare littekens toeneemt. De behandelde huid herstelt zich binnen 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie.

Het eindresultaat is na 9 tot 12 maanden zichtbaar. Samen met de haartransplantatie specialist wordt het bereikte resultaat bekeken en beoordeelt.

Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven levenslang nieuwe haren produceren. De grafts die afkomstig zijn uit het donorgebied hebben een andere samenstelling dan de haren die zijn uitgevallen en ze zijn ongevoelig voor het DHT-hormoon. Deze unieke kenmerken blijven na de transplantatie behouden. De resultaten zijn permanent.

Turkije, en dan met name Istanbul, is de absolute nummer 1 haartransplantatie bestemming. Jaarlijks reizen tienduizenden mensen naar Turkse haarklinieken om een haartransplantatie toe te laten passen. Door vooraf kennis te maken met een kliniek weet u wat u kunt verwachten. De haarchirurgen van GlobalHair zijn vakbekwaam en ISHRS geregistreerd.

Turkse haarklinieken kunnen de ingreep goedkoper aanbieden en uitvoeren dan de Nederlandse haarklinieken, omdat de maandlasten lager zijn. Arbeidsloon en de kosten voor vaste maandlasten zijn goedkoper in Turkije.

GlobalHair heeft een vast all-in tarief van € 2.949. Dit tarief omhelst de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes, 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, PRP behandeling, controles en nazorg in Nederland. De enige bijkomende kosten zijn het vliegticket en persoonlijke uitgaven zoals eten en drinken.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4