De FUT haartransplantatie techniek is jarenlang toonaangevend geweest. Met de ontwikkeling en komst van de modernere FUE methode, verdwijnt de FUT techniek langzaam maar zeker naar de achtergrond. Dat neemt niet weg dat de FUT haartransplantatie Turkije nog steeds wordt aangeboden en toegepast. Door de beide behandeltechnieken met elkaar te vergelijken krijgt u een beter beeld van wat mogelijk is en welke haartransplantatie techniek het beste bij u past.

Wat is een FUT haartransplantatie Turkije?

Follicle Unit Transplant, FUT, is de techniek waarbij een reepje huid uit uw haarkrans wordt verwijderd. Dit reepje wordt vervolgens tot individuele grafts versneden. De grafts worden gecontroleerd en een voor een in de kalende gebieden geplaatst. Het is een ingrijpende haartransplantatie methode, waarbij er in de huid gesneden en gehecht wordt. Na een FUT haartransplantatie blijft het bekende en kenmerkende haartransplantatie litteken achter in het donorgebied. Het litteken is gelijk het grootste nadeel van de FUT techniek. Zeker bij een korte haardracht is het haartransplantatie litteken duidelijk zichtbaar. Met de komst van de FUE haartransplantatie wordt de FUT techniek door een steeds kleiner wordend aantal haarklinieken aangeboden. Slechts in enkele gevallen zal de FUT methode geadviseerd worden. In vergelijking met de FUE methode duurt het herstel na een FUT haartransplantatie Turkije ook langer. Uw hoofdhuid moet herstellen van de ingreep en het is niet ondenkbaar dat u na een week tot 10 dagen terug moet naar de behandelend arts om de hechtingen te laten verwijderen.

Wel of geen FUT haartransplantatie Turkije

Een ander opvallend aspect van de FUT haarimplantatie techniek, is het feit dat de behandeling in de regel goedkoper wordt aangeboden dan de FUE haartransplantatie. Het oogsten van de haarzakjes gaat vrij vlot, omdat er een reepje huid wordt verwijderd, en het terugplaatsen op nagenoeg dezelfde wijze verloopt. Wanneer u weet dat GlobalHair u de laagste prijsgarantie geeft voor een FUE haartransplantatie in Turkije, is het maar net de vraag of u kiest voor een opvallend litteken. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair werken met de FUE micro motor, waarmee de haarzakjes individueel uit het donorgebied worden geoogst. Deze werkwijze voorkomt dat de huid en/of onderliggende weefselstructuren onnodig beschadigd worden. Het terugplaatsen gebeurt door middel van het boren van kleine kanaaltjes in de transplantatiegebieden, hier worden vervolgens de haarzakjes in geplaatst. De voordelen van de FUE methode ten opzichte van de FUT techniek:

  • Geen zichtbare littekens.
  • Vlot herstel.
  • Veilige ingreep, met een zeer kleine kans op bijwerkingen.

Betaalbaar alternatief voor FUT haartransplantatie

Waarom zou u kiezen voor een haartransplantatie waarna een ontsierend litteken achterblijft? Alleen omdat de ingreep goedkoper zou worden aangeboden? GlobalHair hanteert een all-in tarief voor een FUE haartransplantatie van € 2.249. Dit is nog altijd goedkoper dan Nederlandse haarklinieken die de FUT techniek aanbieden. U bent bij GlobalHair niet alleen in ervaren handen, u kunt bovendien rekenen op een hoge constante kwaliteit en een hoge succesgraad. Het litteken is niet het enige nadeel van de FUT haartransplantatie Turkije. Door de grote wond is er een grotere kans op bijwerkingen en complicaties dan bij een FUE haarimplantatie. Diverse omstandigheden kunnen infecties en wondontstekingen tot gevolg hebben, wat op zich weer kan leiden tot een slecht genezende wond. Mannen en vrouwen die een FUE ingreep laten toepassen, zien dat de huid binnen 7 tot 10 dagen is genezen. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 zijn mensen die bij GlobalHair een FUE haartransplantatie hebben laten toepassen, bovendien zeer tevreden over het verloop van de behandeling en het bereikte resultaat.

Vergelijk en ervaar haartransplantatie technieken

Weet u niet zeker of u een FUT of FUE haartransplantatie wilt laten toepassen? Win dan informatie in over beide technieken. Er zijn niet veel haarklinieken die de FUT techniek aanbevelen en toepassen. Haartransplantatie specialisten geven zelf ook vaker de voorkeur aan de FUE methode. Bekijk en lees ervaringsverhalen van anderen die een FUT haarimplantatie hebben laten toepassen. Even zoeken levert verschillende FUT haartransplantatie foto’s en video’s op. De foto’s die door anderen, geen haarklinieken, worden geplaatst laten de ontwikkeling van het resultaat zien. Ook ziet u hoe de operatiewond zich nadien herstelt. Bent u daarnaast benieuwd of een FUE haartransplantatie bij GlobalHair iets voor u is? Maak dan een afspraak voor een gratis, vrijblijvend intakegesprek. Het gesprek vindt, net zoals de nazorg en controles, plaats in de vestiging in Leiden. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@globalhair.nl, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Bellen of WhatsAppen kan via +316 44 36 36 22.