Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat is een FUT haartransplantatie Turkije?

  Follicle Unit Transplant, FUT, is de techniek waarbij een reepje huid uit uw haarkrans wordt verwijderd. Dit reepje wordt vervolgens tot individuele grafts versneden. De grafts worden gecontroleerd en een voor een in de kalende gebieden geplaatst. Het is een ingrijpende haartransplantatie methode, waarbij er in de huid gesneden en gehecht wordt. Na een FUT haartransplantatie blijft het bekende en kenmerkende haartransplantatie litteken achter in het donorgebied. Het litteken is gelijk het grootste nadeel van de FUT techniek. Zeker bij een korte haardracht is het haartransplantatie litteken duidelijk zichtbaar. Met de komst van de FUE haartransplantatie wordt de FUT techniek door een steeds kleiner wordend aantal haarklinieken aangeboden. Slechts in enkele gevallen zal de FUT methode geadviseerd worden. In vergelijking met de FUE methode duurt het herstel na een FUT haartransplantatie Turkije ook langer. Uw hoofdhuid moet herstellen van de ingreep en het is niet ondenkbaar dat u na een week tot 10 dagen terug moet naar de behandelend arts om de hechtingen te laten verwijderen. Ook op de website van de Nederlandse Haarstichting staat veel informatie over FUT haartransplantatie.

  Wel of geen FUT haartransplantatie Turkije

  Een ander opvallend aspect van de FUT haarimplantatie techniek, is het feit dat de behandeling in de regel goedkoper wordt aangeboden dan de FUE haartransplantatie. Het oogsten van de haarzakjes gaat vrij vlot, omdat er een reepje huid wordt verwijderd, en het terugplaatsen op nagenoeg dezelfde wijze verloopt. Wanneer u weet dat GlobalHair u de laagste prijsgarantie geeft voor een FUE haartransplantatie in Turkije, is het maar net de vraag of u kiest voor een opvallend litteken. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair werken met de FUE micro motor, waarmee de haarzakjes individueel uit het donorgebied worden geoogst. Deze werkwijze voorkomt dat de huid en/of onderliggende weefselstructuren onnodig beschadigd worden. Het terugplaatsen gebeurt door middel van het boren van kleine kanaaltjes in de transplantatiegebieden, hier worden vervolgens de haarzakjes in geplaatst. De voordelen van de FUE methode ten opzichte van de FUT techniek:

  • Geen zichtbare littekens.
  • Vlot herstel.
  • Veilige ingreep, met een zeer kleine kans op bijwerkingen.

  Betaalbaar alternatief voor FUT haartransplantatie

  Waarom zou u kiezen voor een haartransplantatie waarna een ontsierend litteken achterblijft? Alleen omdat de ingreep goedkoper zou worden aangeboden? GlobalHair hanteert een all-in tarief voor een FUE haartransplantatie van € 2.949. Dit is nog altijd goedkoper dan Nederlandse haarklinieken die de FUT techniek aanbieden. U bent bij GlobalHair niet alleen in ervaren handen, u kunt bovendien rekenen op een hoge constante kwaliteit en een hoge succesgraad. Het litteken is niet het enige nadeel van de FUT haartransplantatie Turkije. Door de grote wond is er een grotere kans op bijwerkingen en complicaties dan bij een FUE haarimplantatie. Diverse omstandigheden kunnen infecties en wondontstekingen tot gevolg hebben, wat op zich weer kan leiden tot een slecht genezende wond. Mannen en vrouwen die een FUE ingreep laten toepassen, zien dat de huid binnen 7 tot 10 dagen is genezen. Met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 zijn mensen die bij GlobalHair een FUE haartransplantatie hebben laten toepassen, bovendien zeer tevreden over het verloop van de behandeling en het bereikte resultaat.

  Vergelijk en ervaar haartransplantatie technieken

  Weet u niet zeker of u een FUT of FUE haartransplantatie wilt laten toepassen? Win dan informatie in over beide technieken. Er zijn niet veel haarklinieken die de FUT techniek aanbevelen en toepassen. Haartransplantatie specialisten geven zelf ook vaker de voorkeur aan de FUE methode. Bekijk en lees ervaringsverhalen van anderen die een FUT haarimplantatie hebben laten toepassen. Even zoeken levert verschillende FUT haartransplantatie foto’s en video’s op. De foto’s die door anderen, geen haarklinieken, worden geplaatst laten de ontwikkeling van het resultaat zien. Ook ziet u hoe de operatiewond zich nadien herstelt. Bent u daarnaast benieuwd of een FUE haartransplantatie bij GlobalHair iets voor u is? Maak dan een afspraak voor een gratis, vrijblijvend intakegesprek. Het gesprek vindt, net zoals de nazorg en controles, plaats in de vestiging in Leiden. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl, u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Bellen of WhatsAppen kan via +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp