Meer dan 5000 behandelingen...

Haar op hoofd tatoeëren ervaringen

Bent u benieuwd naar haar op hoofd tatoeëren ervaringen? Een haar tattoo is een cosmetische behandeling, ontworpen om de zichtbaarheid van haarverlies te verbeteren. In tegenstelling tot andere haarverliesbehandelingen, ontstaat er bij micro haar pigmentatie geen nieuwe haargroei op de kale plekken. In plaats daarvan schept een haar tattoo de illusie van haargroei. Haar op hoofd tatoeëren ervaringen zijn zowel positief als teleurstellend. De manier waarop u zich voorbereidt, heeft invloed op uw eigen ervaring en het eindresultaat.

Informatie haar op hoofd tatoeëren ervaringen

Allereerst is het goed om te weten dat een haar tattoo geen echte tatoeage is. Beide technieken lijken op elkaar, maar verschillen op meerdere punten. Tatoeëerders gebruiken zwaardere naalden waarmee de inkt in de dieper gelegen huidlagen wordt geïnjecteerd. Het pigment dat specialisten gebruiken bij het aanbrengen van een haar tattoo komt in de bovenste hoofdhuidlaag. MHP-specialisten werken met dunne, korte naaldjes. Waar tatoeage-inkt soms blauw of groen verkleurd, vervaagt het pigment van een haar tattoo. Geen zorgen om een blauwe of groene haardracht. Als het pigment vervaagt, is een touch-up mogelijk. Mensen die opzien tegen het gebruik van naalden en die haarverlies laten behandelen, spreken achteraf dat de haar tattoo behandelsessie is meegevallen. Maar er zijn ook mensen die de techniek links laten liggen en uitkijken naar een andere oplossing voor haaruitval.

Speciale apparatuur

Het aanbrengen van een haar tattoo vereist vaardigheid, ervaring en gespecialiseerde apparatuur. Het is geen traditionele tatoeage en het behandeltraject is anders. Micro haar specialisten werken in hygiënische behandelruimtes en maken gebruik van duurzame, hypoallergene pigmenten. De kleuren zijn aanpasbaar, zodat ze naadloos opgaan in uw natuurlijke haar- en huidskleur. Een haar tattoo bestaat uit honderden tot duizenden kleine gekleurde stippen, die het uiterlijk van haarstoppels nabootsen. Als de specialist de behandeling heeft voltooid, ziet uw uitgedunde haardos er optisch voller uit en/of heeft u een kapsel dat kortgeschoren is. Micro haar pigmentatie camoufleert zowel een enkele kale plek als de hele hoofdhuid. Erfelijke kaalheid, tractie alopecia, littekens of alopecia areata zijn met een haar tattoo te verbergen.

Langdurige resultaten

De techniek biedt een oplossing voor verschillende vormen en oorzaken van haaruitval, maar dat betekent niet dat iedereen een geschikte kandidaat is. Wanneer u ervaringen leest, ziet u dat mensen om verschillende redenen voor een haar tattoo kiezen. Het is een niet-chirurgische methode die direct vanaf de eerste sessie resultaten laat zien. Daar staat tegenover dat het puur cosmetisch is: uw haar groeit niet terug, dit in tegenstelling tot een haartransplantatie. Overweegt u micro haar pigmentatie? Kies voor een vakbekwame, ervaren specialist. Micro haar pigmentatie is dankzij de moderne apparatuur en hoogwaardige kwaliteit van het pigment effectiever dan ooit. U maakt uw dunne haar voller en kale plekken zijn niet langer zichtbaar.

Bitmap

Aandacht voor nazorg

Direct na het injecteren van het pigment in de hoofdhuid, ontstaan rode stipjes en lichte zwellingen. Dit is tijdelijk. Eventuele korstjes drogen snel op en vallen vanzelf van de hoofdhuid. Zonder de hoofdhuid te verdoven is het eerste deel van de procedure misschien wat ongemakkelijk, maar minder gevoelig dan wanneer u een tatoeage laat zetten. Hoewel het een minder ingrijpende optie is dan een haartransplantatie, blijven kale delen van uw hoofdhuid kaal terwijl na een haartransplantatie nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt. Als u voor micro haar pigmentatie kiest, zijn er na een behandelsessie verschillende stappen die u volgt voor een goede hoofdhuidverzorging;

  • Maak de eerst 24 tot 48 uur de hoofdhuid niet nat.
  • Scheer uw hoofdhuid pas weer vanaf twee weken na een sessie.
  • Vermijd direct zonlicht en zwemmen gedurende tenminste een maand.
  • Bescherm de hoofdhuid met zonnebrandcrème.
  • Vermijd zware lichamelijke inspanningen.

Advies en tips

De MHP-specialist geeft u advies op maat om zo lang mogelijk van het resultaat plezier te hebben. De duurzame pigmenten vervagen met de tijd. Afhankelijk van de manier waarop u uw hoofdhuid verzorgt, gaat dit soms sneller dan wenselijk. Wees voorzichtig met onbeschermde blootstelling aan uv-stralen. Gebruik daarom een crème met hoge SPF factor. Kies voor milde haarverzorgingsproducten zonder agressieve ingrediënten. Mensen die een haar tattoo hebben laten aanbrengen, kiezen gemiddeld om de achttien maanden voor een touch-up. De resultaten zijn langdurig, maar niet blijvend.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Ontevreden resultaat

Haar tattoo reviews zijn niet altijd en allemaal positief. Online vindt u ook ervaringen met een negatieve ondertoon. Een teleurgesteld gevoel is niet altijd te wijten aan een verkeerd toegepaste behandeling of het gebruik van een pigment van lage kwaliteit. Besef uzelf dat met een haar tattoo de haargroei, die verloren is gegaan, niet hersteld wordt. De resultaten zijn alleen maar optisch, het pigment gaat op in de huid. Buitenstaanders zien niet dat u een haaruitvalbehandeling heeft laten toepassen. In gevallen waar mensen echt teleurgesteld zijn in het resultaat, is het mogelijk om de behandeling ongedaan te maken. Met laserbehandelingen is het pigment versnelt afbreekbaar. Omdat laserbehandelingen niet goedkoop zijn, gaat de voorkeur vaak naar het op natuurlijke wijze laten vervagen van het pigment.

Aanbiedingen vergelijken

Het is niet verkeerd om verschillende prijsoffertes aan te vragen. Online presenteren MHP-specialisten zich en krijgt u een eerste idee van een behandelaar. Omdat het online moeilijk is u voor te stellen hoe iemand in het echt is, maakt u afspraken voor een consult. Ervaringen en reviews zijn interessant, maar niet te vergelijken met het gevoel dat u zelf heeft bij een gesprek.

Informatie haar tattoo

Micro haar pigmentatie is niet alleen een veel gebruikte methode om haarverlies te verbergen. Het is ook een methode om littekens van bijvoorbeeld eerdere haartransplantaties of operaties mee te camoufleren. Door het minimaal invasieve karakter van de techniek, is een lange herstelperiode uitgesloten. In principe kunt u de volgende dag uw dagelijkse werkzaamheden gewoon doen. Als u de nazorgadviezen opvolgt, mag een mooi en langdurig resultaat verwacht worden. Is een haar tattoo de oplossing waar u naar op zoek bent? Maak gerust een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Barendrecht. Onze consulenten beantwoorden uw vragen en laten zien welke resultaten u van micro haar pigmentatie mag verwachten. Telefonisch en/of via WhatsApp kunt u ons bereiken op +31 6 33388757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.