Haar tattoo kosten

Zoekt u informatie over haar tattoo kosten? De haar tattoo is bekend als micro haar pigmentatie. Het is een unieke, niet-invasieve behandeling die beschikbaar is voor mensen die lijden aan een terugtrekkende haarlijn of de verwoestende effecten van haarverlies. De techniek is effectief, de resultaten onmiddellijk en langdurig. Een haar tattoo geeft de illusie van een haarstoppel. De beslissing om de behandeling toe te laten passen, heeft een positief effect op uw zelfbeeld en zelfvertrouwen. Haar tattoo kosten variëren en zijn voordeliger dan een haartransplantatie.

Micro haar pigmentatie is een procedure die werkt door het nabootsen van haarstoppels met gekleurd pigment. Een specialist injecteert het pigment direct onder de hoofdhuid, waarbij gewerkt wordt met geavanceerde apparatuur. Het is niet hetzelfde als een gewone tatoeage, omdat de naalden kleiner en fijner zijn. De samenstelling van het pigment is anders dan tatoeage-inkt, de kans op blauwe of groene verkleuringen is zeer klein. Het geïnjecteerde pigment vervaagd met de tijd. Micro haar pigmentatie geeft de indruk van een vollere, dikkere haarlijn en geeft zelfs de indruk van een trendy kortgeschoren kapsel. Omdat het een persoonlijke behandeling is, variëren de kosten. De kostprijs is gebaseerd op de omvang van de ingreep, het gebruikte pigment, het aantal behandelsessies en de ervaring van de MHP-specialist.

Haar tattoo bij haarverlies

Het bijzondere van een haar tattoo is dat de techniek breed toepasbaar is. Bijna iedereen die te maken heeft met een alopecia, kaalheid, een terugtrekkende haarlijn of diffuus haarverlies heeft baat bij de oplossing. De resultaten verdichten het uiterlijk van uw haardos of wekken de illusie dat haar aanwezig is op plaatsen waar uw haar is uitgevallen. Ziet uw haar er dunner uit dan u wilt? Dan is een haar tattoo een ideale oplossing. Het is bewezen dat micro haar pigmentatie het zelfvertrouwen verbetert. Omdat de techniek breed toepasbaar is, is zowel tijdelijk als blijvend haarverlies te behandelen.

Haar tattoo geeft uw zelfvertrouwen een boost

Veel mensen ervaren dat haarverlies een enorm effect heeft op hun zelfvertrouwen en sociale contacten. Emotionele stress door haaruitval leidt in extreme gevallen tot een sociaal isolement. Een haar tattoo is een minimaal-invasieve behandeltechniek die goede resultaten geeft. De ingreep is betaalbaar, kent geen lange hersteltijd en de effecten zijn onmiddellijk. Uw zelfvertrouwen groeit en vooral in dat opzicht verandert micro haar pigmentatie uw leven in positieve zin.

Een micro haar pigmentatie behandeling bestaat bij GlobalHair uit drie afzonderlijke sessies. De eerste sessie duurt het langst, omdat de specialist het volledige behandelgebied injecteert. Afhankelijk van de omvang van de ingreep, zit u een aantal uren in de behandelstoel. Voordeel is dat u direct verbetering ziet. In het begin lijkt het pigment een fellere tint te hebben dan verwacht. Dit stabiliseert zich in de dagen en weken die op de sessie volgen. De tweede en derde sessie zijn bedoeld om het resultaat verder te verbeteren en bij te werken. Ook op de site van de MHP kliniek staat meer informatie over haar tattoo of haar tatoeage kosten.

Semipermanent resultaat

Tricopigmentatie wordt als een semipermanente behandeling beschouwd. De resultaten zijn langdurig, maar door zowel in- als externe invloeden heeft u na verloop van tijd een kleine touch-up nodig. Zon, zweten en gebrek aan hydratatie laten het pigment sneller vervagen. Een touch-up is makkelijk en duurt niet zo lang als een eerste behandeling. De specialist past de haarlijn eventueel aan en bespreekt de aanpassingen van de kleuren met u. Zo is uw kapsel altijd in overeenstemming met uw uitstraling.

Minimaal belastend

Het laten aanbrengen van een haar tattoo is niet zo pijnlijk als het laten zetten van een gewone tatoeage. De gebruikte naalden zijn een stuk kleiner, maar omdat de hoofdhuid een gevoelig gebied is, is het niet ongebruikelijk om een milde pijnsensatie te ervaren. De naalden gaan minder diep de huid in en de specialist werkt snel. Het is niet ongebruikelijk om de hoofdhuid voor de behandeling met een verdovende crème te behandelen. Napijn komt soms voor, hiervoor kunt u een gewone pijnstiller gebruiken. Andere bijwerkingen zijn lichte zwellingen, blauwe plekken en rode verkleuringen. Dit gaat vanzelf over en duurt niet langer dan een paar dagen.

Gewone, minimaal inspannende werkzaamheden en activiteiten mogen direct na de sessie uitgevoerd worden. U krijgt het advies de eerste dagen voorzichtig te zijn met het aanraken van de hoofdhuid en niet over de behandelde huid te wrijven. Na 24 tot 48 uur is het toegestaan om de huid voorzichtig te reinigen en wassen. Gebruik water dat niet te warm is en dep de huid droog, zonder harde druk uit te oefenen. Vermijd de sauna en ga de eerste dagen niet zwemmen.

Prijsopgave haar tattoo kosten

De prijs van een micro haar pigmentatie behandeling is onder andere afhankelijk van de zones die een specialist behandeld. GlobalHair heeft tarieven tussen € 690 en € 2395, waarbij telkens drie sessies zijn inbegrepen. Onze specialist informeert u over de kosten en overhandigt u een behandelplan op maat tijdens een consult. Het loont net zoals bij andere cosmetische behandelingen, de moeite om kosten met elkaar te vergelijken. Kijk daarbij goed naar de inhoud van een offerte en het aantal sessies dat is inbegrepen. Hou er rekening mee dat zorgverzekeraars een haar tattoo niet vergoeden en dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten.

Haarverlies is vervelend, maar geen reden tot paniek. Het is tegenwoordig prima mogelijk om haaruitval te behandelen, waarbij u niet uitsluitend bent aangewezen op het gebruik van haargroeimiddelen of het laten toepassen van een chirurgische haartransplantatie. Micro haar pigmentatie is een veel gebruikte behandeling. Ook als u al langer met haarverlies te maken heeft, biedt een haar tattoo een oplossing. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de kosten van een haar tattoo? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Onze specialisten lichten de techniek toe en beoordelen uw geschiktheid voor tricopigmentatie. Uw vragen worden beantwoord en u ziet voorbeelden van MHP-behandelingen die in de kliniek hebben plaatsgevonden. Direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl. WhatsApp en telefonisch contact is mogelijk via +31 6 33388757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis