Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wel of geen echte haar tattoo?

  Micro haar pigmentatie, MHP, is een niet-chirurgische ingreep waarbij een micronaald wordt gebruikt om pigment in de bovenste huidlaag te injecteren. De behandeling wordt regelmatig haar tattoo genoemd, omdat het nog het meeste weg heeft van een tatoeage. Verder dan dat gaat de vergelijking niet. Zowel de apparatuur, het pigment als de resultaten verschillen van elkaar. Tatoeages worden aangebracht in de diepere huidlagen, waarbij permanente inkt wordt gebruikt. Micro pigmentatie wordt doorgaans met semipermanent pigment aangebracht in uw bovenste huidlaag. Hierdoor ontstaat een effect van natuurlijke haarstoppels. De kleur van het pigment wordt afgestemd op uw eigen haarkleur. Een haartattoo is dan ook geen echte tatoeage. De pigmenten die door MHP specialisten gebruikt worden zijn hypoallergeen. Het risico dat het aangebrachte pigment op termijn blauw of groen verkleurd, zoals bij een tatoeage kan gebeuren, is vrijwel nihil. Juist door te werken met semi-permanente pigmenten is een MHP behandeling uiterst flexibel. Het aangebrachte pigment vervaagt met het verstrijken van de tijd. Zo kan uw haarlijn aangepast worden aan uw uiterlijk. Nabehandelingen zijn altijd mogelijk. Op deze manier blijven de bereikte resultaten mooi en natuurlijk. Het eindresultaat van een MHP behandeling kan uiteenlopende doeleinden dienen. Hierbij denkt u onder meer aan het camoufleren van littekens, het verbergen van kale plekken of het opvullen van dun geworden haar

  Veilige behandeling bij haaruitval

  Het laten aanbrengen van een haar tattoo is een niet-invasieve ingreep. Van snijden, hechten en/of verdoven van de huid is geen sprake. Het inbrengen van de gekleurde pigmenten wordt over het algemeen niet als extreem pijnlijk ervaren. Mannen en vrouwen die een angst hebben voor naalden of zij die opzien tegen de MHP behandeling kunnen, in overleg met een MHP specialist, de hoofdhuid voorafgaand aan de ingreep insmeren met verdovende crème. U voelt dan vrijwel niets van de behandeling. Achteraf kan mogelijk napijn optreden. Dit uit zich in een lichte hoofdpijn, die met een standaard pijnstiller eenvoudig en goed te bestrijden is. In de uren na de ingreep neemt de pijn af. Ook kan uw hoofdhuid licht gezwollen en rood verkleurd zijn. Deze verschijnselen zijn tijdelijk. In de dagen na de MHP behandeling verbetert dit, totdat zowel de verkleuringen als de zwellingen volledig zijn verdwenen. Van een lange herstelperiode is dan ook geen sprake. U kunt de volgende dag uw normale werkzaamheden hervatten. Sporten, zwemmen en het bezoeken van een sauna doet u in overleg met de MHP specialist. Veelal wordt geadviseerd om hier een aantal dagen mee te wachten.

  Haar tattoo dames en heren

  Micro haar pigmentatie bij een vrouw is een behandeling die bij een brede groep mensen toegepast kan worden. Waar haaruitval niet altijd voor een bepaalde oplossing in aanmerking komt, zijn er bij micro haar pigmentatie slechts een aantal redenen om een behandeling niet door te laten gaan. Kale plekken als gevolg van Alopecia areata, littekens of ver gevorderde haaruitval door Alopecia androgenetica kunnen met MHP behandeld worden. Weet u niet zeker of u voor de ingreep in aanmerking komt? Ervaren MHP specialisten kunnen u hier over adviseren. Situaties waarin een geplande behandeling uitgesteld of afgeraden kan worden: • Een actieve huidaandoening die niet of onvoldoende onder controle is. • Verse littekens, die nog geen jaar oud zijn. • Auto-immuunaandoeningen, diabetes en chronische huidziektes. Voordat u naar een MHP specialist gaat, kunt u eerst overleggen met uw huisarts of behandelend specialist. Vaak kunnen deze u al een gericht advies geven over de mogelijkheden van micro haar pigmentatie. Micro haar pigmentatie is een behandeling die goedkoper is dan een haartransplantatie. Het zijn twee totaal verschillende oplossingen bij haaruitval. Als u een effectieve behandeling zoekt voor haaruitval doet u er goed aan om de haar tattoo en een FUE haartransplantatie met elkaar te vergelijken.

  Wij vertellen u graag alles en meer over de FUE haartransplantatie. Zowel de voor- als nadelen, de ingreep, het herstel en de resultaten worden tijdens een consult met u doorgenomen. Maak een afspraak door te bellen met +316 44 36 36 22. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over de haar tattoo.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Wat is een haar tattoo?

  Wanneer kan ik een haar tattoo laten plaatsen?

  Is een haar tattoo hetzelfde als een tatoeage?

  Kan een haar tattoo kale plekken camoufleren?

  Is een tattoo blijvend?

  Wordt een haar tattoo onder narcose aangebracht?

  Hoe lang duurt een MHP behandeling?

  Is een behandeling voldoende voor een mooi resultaat?

  WhatsApp