Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie technieken

  Waar bij haartransplantatie al snel wordt gedacht aan een typische oplossing voor mannelijke kaalheid, zijn vrouwen nog vaak onbekend met de mogelijkheden. Haartransplantatie technieken zijn de voorbij jaren verbeterd en verder ontwikkeld. Geavanceerde en verfijnde apparatuur zorgt ervoor dat uw haar niet geschoren hoeft te worden om een haarimplantatie bij vrouwen te kunnen ondergaan. De meest bekende haartransplantatie technieken zijn:• FUT haartransplantatie, waarbij een reepje huid uit de achterzijde van uw hoofd wordt weggenomen. De techniek laat blijvend een zichtbaar litteken achter. • FUE haartransplantatie, waarbij de haarzakjes met een holle naald of micro motor een voor een uit het donorgebied worden geoogst. Van zichtbare littekens is na het herstel van de huid geen sprake.Mannen die een haarimplantatie ondergaan, worden gevraagd het haar te scheren voor de ingreep. Dit werkt voor de behandelend arts makkelijk en op een behandeldag kunnen bij GlobalHair tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Om de ingreep voor vrouwen toegankelijk te maken is de haarsparende FUE haarimplantatie ontwikkeld. Het is niet langer noodzakelijk om uw haar te scheren. Wel wordt een gedeelte van het zogenaamde donorgebied, uw haarkrans, geschoren. Als uw haar lang genoeg is, valt dit na afloop van de haarimplantatie over het geschoren gedeelte heen. Hoeveel haarzakjes getransplanteerd kunnen worden, hangt af van de mate waarin uw haarverlies is gevorderd.

  Haarimplantatie bij vrouwen in Turkije

  Vrouwen die een haartransplantatie overwegen als oplossing bij haaruitval zoeken, net als mannen, naar de beste mogelijkheid. Diverse haarklinieken bieden de behandeling aan. Vergelijken van de opties, prijzen en resultaten is prima mogelijk. Bent u geschrokken van de tarieven die u online ziet of heeft ontvangen van Nederlandse haartransplantatie klinieken? GlobalHair beschikt over een luxe kliniek, met internationale kwaliteitskeurmerken, in hartje Istanbul. Ervaren en toonaangevende haarchirurgen werken samen met professionele assistenten tijdens de haarsparende micro FUE haartransplantatie. De ingreep verloopt vlot, waarbij u aan een behandelduur van 6 tot 8 uur moet denken. U hoeft zich geen zorgen te maken over pijn met de haarimplantatie. Zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden worden plaatselijk verdoofd. Tussendoor is er voldoende tijd om uit de behandelstoel op te staan, uw benen te strekken, wat rond te lopen en te lunchen. Het herstel van een haarimplantatie bij vrouwen gaat vlot. Na tien dagen is het niet meer zichtbaar dat u ‘iets’ heeft laten doen en kunnen uw gewone werkzaamheden en sportieve activiteiten grotendeels worden hervat. Het mooie van de FUE haartransplantatie is dat de resultaten blijvend zijn. De getransplanteerde haarzakjes blijven haren produceren, al kan uw haardos door het lichamelijke verouderingsproces wel wat dunner worden.

  Laagste prijsgarantie haartransplantatie Turkije

  Dat een haartransplantatie niet onbetaalbaar hoeft te zijn bewijst GlobalHair. Waar de meeste haarklinieken de prijzen berekenen aan de hand van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, is er bewust gekozen voor een vast all-in tarief. Uiteraard is hierbij de haarimplantatie inbegrepen, met een maximaal aantal van 4.500 haarzakjes, maar ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inclusief. Regelmatig heen en weer reizen naar Turkije? Dat is niet nodig. GlobalHair beschikt in Leiden over een Nederlandse vestiging waar u terecht kunt voor een consult alsmede de nazorg aansluitend op de haartransplantatie. Alleen de ingreep zelf vindt in Turkije plaats. Regelmatig combineren mensen de haartransplantatie met een korte vakantie en/of stedentrip in Turkije. Als u een combinatie met een zonvakantie overweegt, zorg dan dat de haartransplantatie aan het einde van uw vakantie wordt toegepast. De eerste 14 dagen na de ingreep is directe blootstelling van de hoofdhuid aan het zonlicht niet bevorderlijk voor vlot herstel. Haartransplantatiechirurgie is de voorbij jaren opmerkelijk verbeterd. Hier is niet langer een mannen behandeling. Met de verfijning van de techniek is er geen reden waarom vrouwen die te maken hebben met erfelijke kaalheid niet voor de ingreep zouden kiezen. Een haartransplantatie bij vrouwen is een prima optie voor vrouwen met een dunner wordende haardos en blijvend haarverlies. De techniek wordt door steeds meer behandelaars in binnen- en buitenland aangeboden. Dat maakt het vergelijken van zowel haarklinieken, tarieven als resultaten eenvoudig.

  Resultaten haartransplantatie bij vrouwen

  De meest voorkomende oorzaken van haaruitval bij vrouwen, naast erfelijke kaalheid, zijn onder meer stress, hormonale veranderingen, ziekte, medische behandelingen en medicijngebruik. Om een geschikte behandeling te adviseren zal een (huis)arts altijd eerst onderzoek doen naar de oorzaak van het haarverlies. Een haartransplantatie bij vrouwen kan immers niet bij iedere vorm van haarverlies als oplossing dienen. Vrouwen die een haarimplantatie overwegen moeten ook realistisch zijn over de resultaten die bereikt kunnen worden met de ingreep. Een FUE haartransplantatie is een prima behandeling, maar kan bij een verkeerd verwachtingspatroon als een teleurstelling worden ervaren. Laat u daarom vooraf informeren en adviseren door ervaren specialisten. De ingreep biedt verdichting van een dunner geworden haardos en kan ook een vrouwelijke haarlijn verlagen. Vrouwen die de verwachting hebben van een volle, weelderige haardos krijgen na een adviesgesprek een bijgesteld beeld van de mogelijkheden. Resultaten die met de ingreep worden bereikt zijn, net als bij een haartransplantatie bij mannen, blijvend.

  Mogelijkheden haarimplantatie bij vrouwen

  Een van de dingen die een haarimplantatie bij vrouwen in het verleden gecompliceerd maakte, was dat de behandeling werd toegepast bij een volledig kortgeschoren schedel. Aangezien veel vrouwen een halflange en lange haardracht hebben, werd de behandeling niet in overweging genomen. Haartransplantatie technieken en behandelmethoden zijn verbeterd en dat heeft geleid tot de moderne haarsparende FUE haartransplantatie. Vrouwen die een haartransplantatie overwegen moeten niet langer het haar volledig scheren. Hoe wordt deze haartransplantatie dan uitgevoerd? Net zoals bij een standaard FUE haarimplantatie wordt er gewerkt met haarzakjes die geoogst worden uit de haarkrans. Om dit mogelijk te maken wordt een klein stukje van het donorgebied geschoren. Na afloop van de ingreep ziet u niets van dit geschoren gebied, omdat de omliggende haren er overheen vallen. Het herstel gaat bij de meeste vrouwen vlot. Waar kort na de haartransplantatie rode verkleuringen en zwellingen van de behandelde huid zichtbaar zijn, trekt dit in de dagen na de ingreep vanzelf weg. Als u de tips en adviezen van de artsen opvolgt dan heeft u bovendien een gunstige invloed op zowel het herstel als het resultaat.

  Haartransplantatie bij vrouwen in Turkije

  Heeft u na het vergelijken van de verschillende Nederlandse haarklinieken het idee dat een haartransplantatie een dure ingreep is? Dan heeft u daar volledig gelijk in. Een haarimplantatie behoort tot de duurdere cosmetische ingrepen en wordt vrijwel nooit door zorgverzekeraars vergoed. Wat vaak over het hoofd wordt gezien is een behandeling in het buitenland. Zo zijn er in Turkije diverse haarklinieken waar de haarsparende FUE techniek wordt aangeboden. Spreekt Turkije u om wat voor reden dan ook niet aan? Vraag dan toch eens wat meer informatie aan bij GlobalHair. Onze ervaren consulenten lichten u graag voor over de behandelmogelijkheden die bij u passen. Bovendien wordt u aangenaam verrast door de prijzen die GlobalHair hanteert voor een haartransplantatie. Gemiddeld bespaart u tot wel 50% op de tarieven van een Nederlandse haarkliniek. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over het verblijf in Istanbul. Bij de tarieven zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Waarom de tarieven zo laag zijn? Omdat de kosten voor onder andere medewerkers aanmerkelijk lager zijn dan in Nederland. De GlobalHair kliniek is luxe ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. Zoals u van een ervaren haarkliniek mag verwachten beschikken we over internationale kwaliteitskeurmerken en worden de haartransplantaties uitgevoerd onder leiding van toonaangevend ISHRS gecertificeerde haarchirurgen.

  Vrijblijvend consult haarsparende haartransplantatie

  Oriënteert u zich op een behandeling bij haaruitval en bent u benieuwd of een haartransplantatie in uw situatie uitkomst kan bieden? GlobalHair nodigt u uit voor een gratis en vrijblijvend consult in Leiden. Tijdens het consult wordt uw persoonlijke situatie bekeken en met u besproken, waarna u een behandeladvies ontvangt. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, maar ook bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22 is mogelijk. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Stuur dan een aantal duidelijke beelden van de verschillende kanten van uw hoofd naar contact@globalhair.nl en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Vrijblijvende informatie haartransplantatie bij vrouwen

  Lijkt het u ook wel wat om voorgoed af te rekenen met uw dunner geworden haardos? Bent u benieuwd of uw haarlijn verlaagt kan worden? De consulenten van GlobalHair nodigen u graag uit voor een consult in Leiden. Tijdens het gesprek wordt uw geschiktheid voor een haartransplantatie beoordeelt en ontvangt u een persoonlijk behandeladvies. Bellen of WhatsAppen? U kunt GlobalHair bereiken op +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp