Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Diverse haarimplantatie ervaringen

  Online vindt u diverse haartransplantatie ervaringen. Mensen delen zowel negatieve als positieve berichten over de ingreep. Afhankelijk van de verwachting die u heeft en de oorzaak van haarverlies onderzoekt u de mogelijke oplossingen die bij u passen. Nu zijn er veel redenen voor haaruitval. Haarverlies is soms tijdelijk, maar kan ook blijvend zijn. Een haartransplantatie is een geschikte oplossing voor haaruitval als gevolg van genetische bepalingen, brandwonden en/of traumatische verwondingen. Andere, tijdelijke oorzaken van haarverlies komen dikwijls niet in aanmerking om met een haarimplantatie te behandelen en op te lossen. Daarnaast is het zo dat u in goede gezondheid moet verkeren en een realistische verwachting van de ingreep heeft. Als u al teveel haar heeft verloren is het donorgebied mogelijk ontoereikend en krijgt u een negatief behandeladvies.

  Overzicht behandeldag

  Zonder eigen ervaring is het niet altijd eenvoudig om voor uzelf een voorstelling te maken van een haartransplantatie. Het is een minimaal invasieve chirurgische ingreep die volgens een stappenplan verloopt:

  • Afhankelijk van de techniek scheert een assistent uw haar, zodat de haarchirurg goed zicht heeft.
  • Na het desinfecteren van het donorgebied, zet de arts de injecties met de verdovingsvloeistof.
  • Met behulp van speciale apparatuur extraheert de haarchirurg de haarzakjes uit het donorgebied.
  • Assistenten bereiden de geoogste grafts voor op de implantatie.
  • Het implantatiegebied wordt verdoofd en de arts boort kleine kanaaltjes om de haarzakjes in te plaatsen.

  Een behandeldag duurt 6 tot 9 uur, afhankelijk van het aantal grafts dat is inbegrepen. Bij een gemiddelde haartransplantatie behandelen artsen 2000 tot 4500 haarzakjes. De ingreep is poliklinisch en na afloop mag u naar huis om te herstellen.

  Verwachting en herstel haarimplantatie

  Als voorbereiding op uw eigen ingreep is het interessant om te weten welke verwachtingen anderen hebben of hadden en hoe het eindresultaat daarbij past. Na de operatie is de hoofdhuid gevoelig en schrijft een arts antibiotica en ontstekingsremmers voor. Dit is om te voorkomen dat u last krijgt van ontstekingen en infecties. Uit haarimplantatie reviews blijkt dat de meeste mensen na enkele dagen weer aan het werk gaan. Het is normaal om vanaf drie weken na de operatie haaruitval te zien op de getransplanteerde plaatsen, dit leest u ook terug in de ervaring van anderen. De meeste mensen zien vanaf drie maanden na de ingreep hoe nieuwe haargroei zich voorzichtig ontwikkeld. Het duurt ruim negen tot twaalf maanden, voordat het eindresultaat is bereikt. Ruim 85% is tevreden over de behandeling.

  Kosten en risico’s haartransplantatie

  Onderdeel van de reviews is het bespreken van de kosten die in rekening zijn gebracht en het risico op bijwerkingen. Afhankelijk van de kliniek waar u de haarimplantatie betaalt, moet u rekening houden met kosten die liggen tussen € 2500 en € 9000. De basisverzekering dekt de kosten niet. Aanvullende zorgpakketten hebben beperkte mogelijkheden. Een chirurgische ingreep heeft een kans op medische risico’s waaronder nabloedingen, zwellingen, huidverkleuringen en infecties. Ernstige complicaties doen zich nauwelijks voor. Door vooraf met verschillende artsen en specialisten te praten, bent u op de hoogte van de mogelijkheden en weet u waar u op moet letten om de kans op bijwerkingen te verkleinen.

  Succesvolle ingreep bij mannen en vrouwen

  Waar mensen vaak denken dat een haartransplantatie alleen maar geschikt is voor de behandeling van mannelijke kaalheid, is niets minder waar. Ontwikkelingen in de techniek en verfijning van de apparatuur maken het mogelijk dat ook vrouwen met erfelijke haarverlies steeds vaker een behandeling overwegen. Het aantal ervaringen van vrouwen dat een haarimplantatie heeft ondergaan, neemt gestaag toe. De informatie die ze delen is interessant. U ontdekt dat vrouwen de keuze hebben om voor een haarsparende haarimplantatie te gaan. Het scheren van al het haar is voor vrouwen moeilijk en de nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat alleen een deel van het donorgebied wordt geschoren. Na de ingreep valt het andere haar hier over heen en is het in feite niet zichtbaar dat u een ingreep heeft ondergaan.

  Binnen- en buitenlandse haarklinieken

  Omdat zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden, hebben veel mensen een voorkeur voor een betaalbare haartransplantatie in Turkije. Nu is het misschien niet vanzelfsprekend om haartransplantatie ervaringen van Turkse haarklinieken te lezen. Goed om te weten is dat onder andere op het forum Haarweb.nl, mensen hun ervaringen delen van behandelingen in binnen- en buitenland. Zo vindt u ook reviews van haartransplantaties die in Turkije zijn toegepast. Bovendien is er een aantal Turkse klinieken met een vertegenwoordiging in Nederland. Deze klinieken beschikken meestal over een Nederlandse website, waar in samenwerking met een reviewsite, ervaringen worden weergegeven. Dit betreft dan uiteraard ingrepen die in de betreffende kliniek hebben plaatsgevonden. Overigens zijn er ook internationale review sites waar u uiteenlopende ervaringen terugleest.

  Zelf ervaring op doen

  Alhoewel het interessant is om te lezen hoe anderen zich hebben voorbereid op een haartransplantatie en hoe het resultaat uiteindelijk is geworden, telt uw eigen mening als het gaat om het nemen van een beslissing. Het is moeilijk om zonder persoonlijk contact een oordeel te vellen over de geschiktheid van een haarkliniek en de behandelend artsen. Het advies luidt om bij enkele klinieken een afspraak te maken voor een consult. Het consult is het geschikte moment om vragen te stellen over de haarimplantatie en de mogelijkheden die bij u passen. Een arts onderzoekt het haarverlies en de oorzaak daarvan, maar stelt ook vragen over uw gezondheid en medische achtergrond. Iedere arts werkt anders. Voelt u zich bij een haarkliniek niet ‘op uw gemak’, kijk dan verder. Maak een keuze voor de haarchirurg die u een vertrouwd gevoel heeft. Alleen zo kijkt u later tevreden terug op het behandeltraject.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp