Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Wat zijn haarimplantaten?

  Een haarimplantatie omvat het verplaatsen van bestaande haarzakjes naar kale plekken op de hoofdhuid. Het wordt meestal gedaan met haarzakjes van uw achterhoofd. Onze gespecialiseerde artsen staan klaar om u te helpen uw haarprobleem aan te pakken. Wij gaan altijd enkel voor het beste resultaat om u weer met een fijn gevoel naar uw haar te laten kijken. Maak de beste keuze voor uw zelfvertrouwen en schoonheid. Ontdek de mogelijkheden van haar implanteren bij GlobalHair!

  Hoe werkt een haarimplantatie?

  Bedenkt u het eens; na de behandeling weer zelfverzekerd in de spiegel kijken, mensen geven u complimenten over uw haar en u voelt zich weer goed genoeg om op foto’s te staan. Wanneer dit zo is, dan is ons doel bereikt.

  We snappen dat u misschien wel veel vragen heeft over het proces en hoe wij precies te werk gaan. Onze specialisten maken gebruik van de FUE methode. De FUE methode is zonder pijn, zonder littekens, snel herstel met een natuurlijk resultaat. U bent bij ons in uitstekende handen. Wij zorgen voor de beste behandelingen. Hoe?

  • 1.We halen een compleet gezond haarzakje weg op een sterk behaarde plaats. Dit is in de meeste gevallen achter op het hoofd.
  • 2.We brengen dit over naar een kale plek of een plek met een lage haardichtheid (minder goed behaarde plaats).
  • 3.Het verplaatste gezonde haarzakje blijft na de haarimplantatie gewoon opnieuw groeien en nieuwe haren produceren.

  Haarimplantatie is misschien wel de beste beslissing die u kunt maken als u zich onzeker blijft voelen over een terugtrekkende haarlijn, inhammen of kruinen. U voelt zich jonger en de zorgeloze dagen van haarverlies zijn voorbij.

  De voordelen van een haarimplantaat

  Kiest u ervoor om haar te implanteren in plaats van door het leven te gaan vol onzekerheid over uw haardos? Bij GlobalHair helpen we u de eerste stap te zetten door haarimplantaten met de beste resultaten én van hoogwaardige kwaliteit. Haar implanteren bij GlobalHair betekent:

  • Gegarandeerd het beste resultaat
  • Een snelle herstelperiode
  • Herstel van uw eigen haargroei
  • Uitstekende kwaliteit

  Kunnen wij u helpen uw zelfvertrouwen terug te winnen en door het leven te gaan met een mooie, volle haardos?

  Haarimplantatie voor en na

  Onze artsen hebben al meer dan 10.000 behandelingen succesvol mogen afronden. Dankzij onze 10+ jaren ervaring hebben wij altijd de beste oplossing op basis van de wensen van onze klanten. Bent u benieuwd naar de resultaten van klanten die wij hebben geholpen aan een mooie, volle haardos?

  Vrijblijvend consult voor uw haarimplantatie

  Wilt u meer weten over een haarimplantatie? Of bent u benieuwd naar de beste oplossing voor uw haar of de haartransplantatie kosten? De artsen van GlobalHair staan voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijk verhaal. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee wat de beste oplossing is voor uw haar. Geen enkel haar zien wij als ‘onmogelijk’; wij vinden altijd wel een passende oplossing en een persoonlijke aanpak. Elk haar is immers uniek en dat weten wij als geen ander.

  Plan een afspraak met ons in voor eerlijk en passend advies.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp