Haarimplantatie

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haarimplantatie

Interesse in een Haarimplantatie? Een wens van vele mannen en vrouwen die steeds minder haar op het hoofd krijgen. U bent zeker niet de enige. In Nederland, Turkije en vele delen van de wereld kampen mannen met een kaler wordende coupe. Haarimplantatie is natuurlijk erg spannend en is geen dagelijkse bezigheid. Maar misschien vraagt u zich wel af wat implantatie precies inhoudt en wat het het nou precies kost. Begrijpelijk, het is namelijk een opkomend fenomeen maar nog zeker niet bij iedereen bekend. Een haartransplantatie is het verplaatsen van bestaande haarzakjes en haren naar kale plekken op de hoofdhuid. Meestal komen de haarzakjes en haren die verplaatst worden van je achterhoofd. Een haarimplantatie kan in een speciale haar kliniek worden uitgevoerd. Natuurlijk wilt u het beste voor u en uw haar. Heeft u last van overmatig haaruitval en overweegt u een behandeling te doen om te voorkomen dat u kaal wordt? Een uitstekende beslissing. Misschien wel de beste beslissing die u kunt nemen als man of vrouw. Er zijn wel kosten aan verbonden. Natuurlijk wilt u hierbij voor een zo goedkoop mogelijke prijzen geholpen worden. Wij hebben een kliniek in Nederland en Istanbul die u graag helpt om binnen een kort tijdsbestek van uw kaalheid te komen. Het resultaat van een haarimplantatie wordt snel zichtbaar, het eindresultaat al na een jaar tijd.

Haarimplantatie goedkoop en vakkundig voor u

Haarimplantatie is misschien wel de beste beslissing die u kunt maken. U voelt zich jonger en de zorgeloze dagen van haarverlies zijn voorbij. Elke ochtend weer in de spiegel om te zien hoeveel haar u dit keer weer bent kwijtgeraakt is natuurlijk geen pretje. U wilt weer beschikken over die prachtige volle bos haar! Het is geweldig om weer zoals vroeger die volle haarlokken te hebben. Het best nieuws is; het is gewoon mogelijk om dit binnen een kort tijdsbestek weer terug te krijgen. Bij een haarimplantatie worden vakkundig haren, inclusief een klein stukje huid, verwijderd uit de hoofdhuid en op een andere plaats op de hoofdhuid ingeplant. De plaats waar de haren worden geoogst, de donorplaats, is vrijwel altijd de onderrand van de behaarde hoofdhuid aan de achterzijde. Dit kost natuurlijk wel wat, maar wat u ervoor terug zal krijgen is het helemaal waard. Natuurlijk is het voor iedereen anders welke werkwijze toegepast wordt. De ene persoon beschikt over meer haarzakjes dan de andere. Dit zullen wij van tevoren bepalen om zo tot optimaal resultaat te komen. Wij zullen van tevoren natuurlijk de kosten bespreken. De meeste klinieken geven levenslange garantie op het effect van de haarimplantatie bij mannen. Vrouwen verkrijgen deze garantie doorgaans niet omdat bij hen ook de getransplanteerde haren gevoelig kunnen zijn voor verlies door erfelijke kaalheid. Afhankelijk van de snelheid waarmee dit proces verloopt zal het resultaat van de haarimplantatie voor kortere of langere duur bewaard blijven.

Haarimplantatie in het detail voor man en vrouw

Misschien wilt u voor de haarimplantatie definitief wordt, weten wat er precies gaande is tijdens de operatie, hoe het herstel in zijn gang gaat of wat de gevolgen achteraf zijn. Omdat er maar een heel klein gedeelte van de haarfollikel wordt weggehaald, kan het haarzakje zich in het donorgebied weer herstellen. Bij het inplanteren van de grafts kijken wij vooral naar de natuurlijke haarlijn en haargroei. Wij houden rekening met kruinen zodat de overloop in het bestaande haar heel natuurlijk verweven zal worden. Wij passen ons aan u aan om direct resultaat te leveren, wij zijn het beste in snelle service gecombineerd met resultaat. Haarimplantatie in zowel Nederland als Turkije (Istanbul), aarzel niet en bel ons op. Heeft u last van haaruitval en mist u de jaren dat u nog rondliep met een volle bos haar? Tegen een betaalbare prijs is dit vergoed verleden tijd. Vermindering van hoofdhaar is geen probleem meer, dankzij de bewezen en succesvolle implantatie van uw haar die wij u bieden. Wanneer u uw haar verliest of kaal wordt, is een haar behandeling een uitstekende oplossing, voor zowel mannen en vrouwen. Wij gaan zeer voorzichtig te werk met de haren welke getransplanteerd worden. Onze artsen zijn gespecialiseerd in implantatie van haar op de meest geavanceerde methode (FUE) met de beste behandelingen. de FUE methode is zonder pijn, zonder littekens, snel herstel met een natuurlijk resultaat. Wij stunten niet met de prijzen voor een haarimplantatie, goedkoop is anders. De kwaliteit laat het bewijzen, toch? U bent bij ons in uitstekende handen. Wij zorgen voor de beste behandelingen. Dit gebeurt in Turkije (Istanbul) en in Nederland. Wat doen wij precies voor optimaal resultaat? Kort gezegd halen we een compleet gezond haarzakje weg op een sterk behaarde plaats. Dit is in de meeste gevallen achter op het hoofd We brengen dit over naar een kale plek of een plek met een lage haardichtheid (minder goed behaarde plaats). Het verplaatste gezonde haarzakje blijft na de haarimplantatie gewoon opnieuw groeien en nieuwe haren produceren.

Haarimplantatie middels FUE in Nederland en Turkije (Istanbul)

Haarimplantatie, waar wilt u deze laten uitvoeren? Uw haar is ontzettend belangrijk, het maakt u jong en zorgt ervoor dat u zich zelfverzekerd voelt. Een haartransplantatie is een operatieve ingreep die wordt gedaan om haaruitval of kaalheid te behandelen. Omdat het haar als een belangrijk onderdeel van iemands uiterlijk wordt beschouwd, kan haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haargrens een ernstig probleem zijn. Het probleem heeft echter een oplossing. Haarimplantatie. Vele mensen zijn u voor gegaan. Bij een implantatie wordt blijvend haar, met inbegrip van de wortels, met een operatie naar een gebied verplaatst waar de huid geheel of gedeeltelijk kaal is. Het haar wordt meestal geïmplanteerd op kale plekken aan de voorkant en bovenkant van het hoofd. De achterkant en zijkanten van het hoofd zijn meestal flink behaard. Haartransplantaties worden ook gedaan voor de behandeling van haaruitval op andere delen van het lichaam, zoals de wenkbrauwen, wimpers, snor en baard. Ook voor een vrouw is een dergelijke behandeling mogelijk. Er kunnen meerdere redenen zijn om te kiezen voor een uitbreiding van de haarbos. Haarimplantatie is een cosmetische ingreep die bij mannen en soms bij vrouwen wordt gedaan wanneer sprake is van ernstige kaalheid. Als gevolg van ziektes van de hoofdhuid, brandwonden of verwondingen worden ook dergelijke transplantaties gedaan. Bij de man zijn haaruitval en kaalheid meestal overgeërfd. Als de haargrens terugtrekt, zodat meer van het voorhoofd zichtbaar wordt, heet dat kaalheid volgens mannelijk patroon. Dit is de meest voorkomende vorm. Soms wordt bij mannen het gebied op de kroon of bovenkant van de schedel geleidelijk dunner. Haarimplantatie is de oplossing!

Haarimplantatie in de beste FUE kliniek voor mannen en vrouwen

Haarimplantatie in onze kliniek om eindelijk een einde te maken aan uw kaler wordende hoofd. Het is een proces die maanden duurt om goedkoop het best resultaat te realiseren. Een implantatie van het haar duurt gemiddeld 4 tot 8 uur bij mannen en vrouwen. De duur hangt af van de uitgebreidheid van de transplantatie. De ingreep wordt als poliklinische ingreep onder plaatselijke verdoving gedaan.

Meestal vinden haarimplantatie in verschillende sessies plaats met steeds 3 tot 6 maanden ertussen. Tijdens één sessie worden meestal tot 600 transplantaten (de nieuwe stukjes haar) aangebracht. Bij de ingreep worden kleine stukjes haren inclusief de haarwortels van de achterzijde en de zijkanten van het hoofd weggehaald. Deze gebieden worden donorgebieden genoemd. Dit haar wordt verplaatst naar het kale deel of naar het deel waar het haar dunner wordt. Zo, u bent nu wel op de hoogte van de werkwijze. De vraag is nu, wanneer kiest u voor een behandeling? Frank de Boer is een recent voorbeeld van een BN’er die koos voor haar inplanten. Hij is erachter gekomen, na aandringen van zijn broer Ronald; dat haar inplanten de enige optie is om de kaalheid tegen te gaan. Een haartransplantatie is een effectieve en permanente oplossing voor kaalheid. Vaak verbetert het het uiterlijk en zelfvertrouwen van de patiënt. Een ervaren arts en de nieuwste technieken zorgen ervoor dat de haren in de juiste richting groeien en dat het resultaat mooi is. Het haar kan worden gewassen, gekruld en gestyled als de patiënt dat wil. Zodra de haarimplantatie klaar is, is er geen speciale verzorging nodig.

Haarimplantatie voor een scherpe prijs in onze kliniek, bent u ook overtuigd?

Haarimplantatie kan zelden echt goedkoop worden uitgevoerd. De prijzen verschillen echter per man en vrouw. Dit omdat elk man en vrouw een unieke behandeling nodig heeft. Wat zijn de nadelige gevolgen van haartransplantatie over? Voordat tot een operatie wordt besloten, krijgt de patiënt informatie over de ingreep en het te verwachten resultaat. Ook wordt verteld dat er een mogelijkheid bestaat dat de behandeling mislukt. Het resultaat hangt voor een groot deel af van het bestaande haar, omdat dit het haar is dat wordt getransplanteerd. Daarom kunnen patiënten met zeer weinig overblijvend haar deze behandeling niet ondergaan. De procedure veroorzaakt meestal niet veel ongemak. Meestal vallen de getransplanteerde haren onmiddellijk na de ingreep uit. Na ongeveer 3 maanden begint dan nieuw haar te groeien. De donorplaatsen genezen geleidelijk. Mogelijk is er een beetje littekenvorming, maar dit wordt bedekt door het haar eromheen. De behandeling heeft dus geen onmiddellijke effecten, de resultaten worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Na de operatie kan de patiënt doorgaan met normale bezigheden. Wel moeten zware inspanningen gedurende de eerste dagen na de ingreep worden vermeden. U kunt rekenen op een spoedig herstel. Zo, u bent op de hoogte gesteld van zo’n beetje ieder detail betreffende haar inplanten. U weet wat de kosten zijn voor de haarimplantatie in een kliniek, hoe het proces in Nederland en Turkije in zijn werk gaat en wat de gevolgen zijn van de FUE methode die we hanteren. Wat wilt u nog van ons weten? Wat het kost? Waar wilt u de operatie ondergaan? Nederland? Istanbul? Laat het ons horen en wij gaan het vakkundig voor u realiseren. Onze specialisten staan voor u klaar om binnen een mum van tijd voor een betaalbare prijs resultaat te leveren waar u uw rest van uw leven profijt van zal hebben. Binnen een jaar tijd een volle bos haar op uw hoofd? Wacht niet te lang meer. In dit moderne tijdperk is alles mogelijk, ook voor u! Wij helpen u graag vakkundig aan het stukje duidelijkheid die u misschien nog nodig hebt. Haarimplantatie, laat van u horen!

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling