Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haarimplantatie

Interesse in een Haarimplantatie? Een wens van vele mannen en vrouwen die steeds minder haar op het hoofd krijgen. U bent zeker niet de enige. In Nederland, Turkije en vele delen van de wereld kampen mannen met een kaler wordende coupe. Haarimplantatie is natuurlijk erg spannend en is geen dagelijkse bezigheid. Maar misschien vraagt u zich wel af wat implantatie precies inhoudt en wat het het nou precies kost. Begrijpelijk, het is namelijk een opkomend fenomeen maar nog zeker niet bij iedereen bekend. Een haartransplantatie is het verplaatsen van bestaande haarzakjes en haren naar kale plekken op de hoofdhuid. Meestal komen de haarzakjes en haren die verplaatst worden van je achterhoofd. Een haarimplantatie kan in een speciale haar kliniek worden uitgevoerd. Natuurlijk wilt u het beste voor u en uw haar. Heeft u last van overmatig haaruitval en overweegt u een behandeling te doen om te voorkomen dat u kaal wordt? Een uitstekende beslissing. Misschien wel de beste beslissing die u kunt nemen als man of vrouw. Er zijn wel kosten aan verbonden. Natuurlijk wilt u hierbij voor een zo goedkoop mogelijke prijzen geholpen worden. Wij hebben een kliniek in Nederland en Istanbul die u graag helpt om binnen een kort tijdsbestek van uw kaalheid te komen. Het resultaat van een haarimplantatie wordt snel zichtbaar, het eindresultaat al na een jaar tijd.

Haarimplantatie is misschien wel de beste beslissing die u kunt maken. U voelt zich jonger en de zorgeloze dagen van haarverlies zijn voorbij. Elke ochtend weer in de spiegel om te zien hoeveel haar u dit keer weer bent kwijtgeraakt is natuurlijk geen pretje. U wilt weer beschikken over die prachtige volle bos haar! Het is geweldig om weer zoals vroeger die volle haarlokken te hebben. Een haartransplantatie is ook mogelijk met lang haar. Het best nieuws is; het is gewoon mogelijk om dit binnen een kort tijdsbestek weer terug te krijgen. Bij een haarimplantatie worden vakkundig haren, inclusief een klein stukje huid, verwijderd uit de hoofdhuid en op een andere plaats op de hoofdhuid ingeplant. De plaats waar de haren worden geoogst, de donorplaats, is vrijwel altijd de onderrand van de behaarde hoofdhuid aan de achterzijde. Dit kost natuurlijk wel wat, maar wat u ervoor terug zal krijgen is het helemaal waard. Natuurlijk is het voor iedereen anders welke werkwijze toegepast wordt. De ene persoon beschikt over meer haarzakjes dan de andere. Dit zullen wij van tevoren bepalen om zo tot optimaal resultaat te komen. Wij zullen van tevoren natuurlijk de kosten bespreken. De meeste klinieken geven levenslange garantie op het effect van de haarimplantatie bij mannen. Vrouwen verkrijgen deze garantie doorgaans niet omdat bij hen ook de getransplanteerde haren gevoelig kunnen zijn voor verlies door erfelijke kaalheid. Afhankelijk van de snelheid waarmee dit proces verloopt zal het resultaat van de haarimplantatie voor kortere of langere duur bewaard blijven. Een haartransplantatie op jonge leeftijd is soms mogelijk. Bekijk ook de haartransplantatie tijdlijn per week.

Misschien wilt u voor de haarimplantatie definitief wordt, weten wat er precies gaande is tijdens de operatie, hoe het herstel in zijn gang gaat of wat de gevolgen achteraf zijn. Omdat er maar een heel klein gedeelte van de haarfollikel wordt weggehaald, kan het haarzakje zich in het donorgebied weer herstellen. Bij het inplanteren van de grafts kijken wij vooral naar de natuurlijke haarlijn en haargroei. Wij houden rekening met kruinen zodat de overloop in het bestaande haar heel natuurlijk verweven zal worden. Wij passen ons aan u aan om direct resultaat te leveren, wij zijn het beste in snelle service gecombineerd met resultaat. Haarimplantatie in zowel Nederland als Turkije (Istanbul), aarzel niet en bel ons op. Heeft u last van haaruitval en mist u de jaren dat u nog rondliep met een volle bos haar? Tegen een betaalbare prijs is dit vergoed verleden tijd. Vermindering van hoofdhaar is geen probleem meer, dankzij de bewezen en succesvolle implantatie van uw haar die wij u bieden. Wanneer u uw haar verliest of kaal wordt, is een haar behandeling een uitstekende oplossing, voor zowel mannen en vrouwen. Wij gaan zeer voorzichtig te werk met de haren welke getransplanteerd worden. Onze artsen zijn gespecialiseerd in implantatie van haar op de meest geavanceerde methode (FUE) met de beste behandelingen. de FUE methode is zonder pijn, zonder littekens, snel herstel met een natuurlijk resultaat. Wij stunten niet met de prijzen voor een haarimplantatie, goedkoop is anders. De kwaliteit laat het bewijzen, toch? U bent bij ons in uitstekende handen. Wij zorgen voor de beste behandelingen. Dit gebeurt in Turkije (Istanbul) en in Nederland. Wat doen wij precies voor optimaal resultaat? Kort gezegd halen we een compleet gezond haarzakje weg op een sterk behaarde plaats. Dit is in de meeste gevallen achter op het hoofd We brengen dit over naar een kale plek of een plek met een lage haardichtheid (minder goed behaarde plaats). Het verplaatste gezonde haarzakje blijft na de haarimplantatie gewoon opnieuw groeien en nieuwe haren produceren.

Haaruitval en kaal worden is niet eenvoudig te accepteren. Een haarimplantatie bij GlobalHair is een ideale oplossing tegen haaruitval bij mannen en vrouwen. De moderne micro FUE haartransplantatie wordt in de luxe haarkliniek in Istanbul uitgevoerd door toonaangevende ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Jaarlijks worden honderden haarimplantaties met uitstekende resultaten toegepast. Wist u trouwens dat de kosten voor een haartransplantatie bij GlobalHair ruim 50% lager liggen dan in Nederland?

Veilige haarimplantatie in Turkije

Heeft u moeite met dieper wordende inhammen of een haardos die sterk uitdunt? Bent u op zoek naar een blijvende, betaalbare oplossing? Blijvend haarverlies is op diverse manieren te behandelen. Van tijdelijke oplossingen zoals het gebruik van bekende haargroeimiddelen als Dutasteride, Finasteride, Minoxidil en de Diane pil tot tricopigmentatie en/of mesotherapie. Bent u na het regelmatig herhalen van tijdelijke behandeling toe aan een blijvende oplossing? Een haarimplantatie, ook wel haartransplantatie genoemd, biedt mogelijkheden aan mannen en vrouwen. De ingreep wordt uitgevoerd met uw eigen haar dat veelal afkomstig is uit uw haarkrans en dat na het oogsten in het transplantatiegebied wordt terug geplaatst. En de ingreep biedt blijvende resultaten? Ja, de haarzakjes die uit het donorgebied afkomstig zijn hebben een andere structuur, genetische bepaling, dan de andere hoofdharen. Het bijzondere hiervan is dat ze niet gevoelig zijn door het mannelijke DHT hormoon en na een succesvolle haartransplantatie uw leven lang haren zullen blijven produceren. Veiligheid staat voorop in het hele behandelproces. De ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werken nauw samen met de ervaren assistenten. Deze unieke samenwerking maakt dat er tijdens een haartransplantatie tot 4.500 grafts geoogst en getransplanteerd kunnen worden. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het een chirurgische ingreep, waaraan een zeker risico is verbonden. Complicaties en bijwerkingen die zich voor kunnen doen na een haartransplantatie zijn bijvoorbeeld:

• Tijdelijke zwellingen en rode huidverkleuringen.
• Aanhoudende nabloedingen.
• Infecties.
• Slechte wondgenezing.
• Allergische reacties op verdovende middelen die gebruikt worden.
• Tegenvallende resultaten.

Al tijdens het consult bij de GlobalHair consulenten in Leiden ontvangt u tips en adviezen die de kans op eventuele complicaties verder verkleint. Het advies is om u hier zo mogelijk aan te houden.

Goedkope haarimplantatie

Een haartransplantatie duur? Dat idee krijgt u wel bij het vergelijken van de tarieven van Nederlandse haarklinieken. Prijzen die oplopen tot ruim € 10.000 komen geregeld voor en maken dat u uw voornemen voor een haartransplantatie op de lange baan schuift. Heeft u wel eens nagedacht over een FUE haartransplantatie in Turkije? GlobalHair biedt de laagste prijsgarantie op haartransplantatie tarieven in Turkije. Naast een lage behandelprijs heeft Turkije meer voordelen als het gaat om ingrepen zoals aan haartransplantatie. De modern ingerichte, luxe kliniek bevindt zich in Istanbul. Naast comfortabele, luxe faciliteiten wordt gewerkt met vakbekwame, hoog opgeleide haarchirurgen. Regelmatig worden conferenties, workshops en meetings bijgewoond zodat men altijd op de hoogte is van de ontwikkelingen op het gebied van de apparatuur die wordt gebruikt en de methodes die worden toegepast. U kunt bij GlobalHair rekenen en vertrouwen op een hoge mate van dienstverlening en hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een uitstekend resultaat. Neem bij het overwegen van uw keuze voor een haartransplantatie bij GlobalHair de volgende punten van aandacht mee:

• Vast all-in tarief van € 2.949.
• Complete, eerste klasse service.
• Jarenlange ervaring en ingrepen die door deskundige haarchirurgen worden toegepast.
• Hoog aantal grafts dat in een dag getransplanteerd kan worden.
• Levenslange groeigarantie op succesvol getransplanteerde haarzakjes.
• Laagste prijsgarantie voor een haartransplantatie in Turkije.
• Consult en nazorg bij de Nederlandse vestiging in Leiden.

Zo ziet u maar dat het niet alleen de prijs is die telt.

Van een ingrijpende behandeling als een haartransplantatie heeft u verwachtingen. Een mooie haardos en de mogelijkheid om uw haar te knippen, stylen en kleuren zoals u dat wilt. Mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan willen daarnaast graag een natuurlijk resultaten. De FUE haartransplantatie techniek maakt natuurlijke resultaten mogelijk. Aangezien de haarzakjes met behulp van een micro motor een voor een uit het donorgebied geoogst worden, kunnen ze met de nodige aandacht in de juiste groeirichting in de transplantatiegebieden worden geplaatst. Het resultaat? Uw eigen mooie, gezonde haardos. Deze resultaten zijn overigens niet direct na afloop van de ingreep zichtbaar. Zowel de behandelde huid als de getransplanteerde haarzakjes hebben tijd nodig om van de ingreep te herstellen. Waar uw huid na 7 tot 10 dagen hersteld is, duurt dat bij de haarzakjes wat langer. Schrik niet als de getransplanteerde haren 2 tot 3 weken na de FUE haarimplantatie uitvallen. Dit is een gevolg van het haargroeiproces. Het is een bijzonder moment om 2 tot 3 maanden na de ingreep voorzichtig de eerste nieuwe haargroei waar te kunnen nemen. Eens dit zichtbaar is, ziet u hoe de resultaten zich verder ontwikkelen tot 9 tot 12 maanden na de ingreep het definitieve eindresultaat wordt bereikt. Wilt u later uw haardos verder laten verdichten? Dan kan, afhankelijk van het donormateriaal, een aanvullende behandeling worden uitgevoerd. Dit kunt u overleggen met de behandelend specialist die u hier graag over informeert.

Wilt u meer weten over een FUE haartransplantatie? Bent u benieuwd of u geschikt bent voor de ingreep? Heeft u vragen over de behandeling? GlobalHair nodigt u graag uit voor een consult. U hoeft hiervoor niet naar Turkije te reizen, maar u kunt terecht bij de Nederlandse vestiging in Leiden. Tijdens het consult wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden en wordt uw situatie in kaart gebracht, waarna u een persoonlijk behandeladvies ontvangt. Wilt u liever niet naar Leiden reizen? Maak dan gebruik van het zogenaamde fotoconsult. Dit houdt in dat u een aantal gedetailleerde foto’s van uw hoofd, het haarverlies, de kalende gebieden en het donorgebied opstuurt naar contact@globalhair.nl. Na bestudering van het ingezonden beeldmateriaal kan een specialist u een advies geven. Meer weten of direct een afspraak maken? U kunt GlobalHair bereiken door te bellen of Whatsappen met +316 44 36 36 22. Ook door het contactformulier in te vullen kan een afspraak worden gemaakt.

Haarimplantatie middels FUE in Nederland en Turkije (Istanbul)

Haarimplantatie, waar wilt u deze laten uitvoeren? Uw haar is ontzettend belangrijk, het maakt u jong en zorgt ervoor dat u zich zelfverzekerd voelt. Een haartransplantatie is een operatieve ingreep die wordt gedaan om haaruitval of kaalheid te behandelen. Omdat het haar als een belangrijk onderdeel van iemands uiterlijk wordt beschouwd, kan haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haargrens een ernstig probleem zijn. Het probleem heeft echter een oplossing. Haarimplantatie. Vele mensen zijn u voor gegaan. Bij een implantatie wordt blijvend haar, met inbegrip van de wortels, met een operatie naar een gebied verplaatst waar de huid geheel of gedeeltelijk kaal is. Het haar wordt meestal geïmplanteerd op kale plekken aan de voorkant en bovenkant van het hoofd. De achterkant en zijkanten van het hoofd zijn meestal flink behaard. Haartransplantaties worden ook gedaan voor de behandeling van haaruitval op andere delen van het lichaam, zoals de wenkbrauwen, wimpers, snor en baard. Ook voor een vrouw is een dergelijke behandeling mogelijk. Er kunnen meerdere redenen zijn om te kiezen voor een uitbreiding van de haarbos. Haarimplantatie is een cosmetische ingreep die bij mannen en soms bij vrouwen wordt gedaan wanneer sprake is van ernstige kaalheid. Als gevolg van ziektes van de hoofdhuid, brandwonden of verwondingen worden ook dergelijke transplantaties gedaan. Bij de man zijn haaruitval en kaalheid meestal overgeërfd. Als de haargrens terugtrekt, zodat meer van het voorhoofd zichtbaar wordt, heet dat kaalheid volgens mannelijk patroon. Dit is de meest voorkomende vorm. Soms wordt bij mannen het gebied op de kroon of bovenkant van de schedel geleidelijk dunner. Haarimplantatie is de oplossing!

Haarimplantatie in de beste FUE kliniek voor mannen en vrouwen

Haarimplantatie in onze kliniek om eindelijk een einde te maken aan uw kaler wordende hoofd. Het is een proces die maanden duurt om goedkoop het best resultaat te realiseren. Een implantatie van het haar duurt gemiddeld 4 tot 8 uur bij mannen en vrouwen. De duur hangt af van de uitgebreidheid van de transplantatie. De ingreep wordt als poliklinische ingreep onder plaatselijke verdoving gedaan.

Meestal vinden haarimplantatie in verschillende sessies plaats met steeds 3 tot 6 maanden ertussen. Tijdens één sessie worden meestal tot 600 transplantaten (de nieuwe stukjes haar) aangebracht. Bij de ingreep worden kleine stukjes haren inclusief de haarwortels van de achterzijde en de zijkanten van het hoofd weggehaald. Deze gebieden worden donorgebieden genoemd. Dit haar wordt verplaatst naar het kale deel of naar het deel waar het haar dunner wordt. Zo, u bent nu wel op de hoogte van de werkwijze. De vraag is nu, wanneer kiest u voor een behandeling? Frank de Boer is een recent voorbeeld van een BN’er die koos voor haar inplanten. Hij is erachter gekomen, na aandringen van zijn broer Ronald; dat haar inplanten de enige optie is om de kaalheid tegen te gaan. Een haartransplantatie is een effectieve en permanente oplossing voor kaalheid. Vaak verbetert het het uiterlijk en zelfvertrouwen van de patiënt. Een ervaren arts en de nieuwste technieken zorgen ervoor dat de haren in de juiste richting groeien en dat het resultaat mooi is. Het haar kan worden gewassen, gekruld en gestyled als de patiënt dat wil. Zodra de haarimplantatie klaar is, is er geen speciale verzorging nodig.

Haarimplantatie voor een scherpe prijs in onze kliniek, bent u ook overtuigd?

Haarimplantatie kan zelden echt goedkoop worden uitgevoerd. De prijzen verschillen echter per man en vrouw. Dit omdat elk man en vrouw een unieke behandeling nodig heeft. Wat zijn de nadelige gevolgen van haartransplantatie over? Voordat tot een operatie wordt besloten, krijgt de patiënt informatie over de ingreep en het te verwachten resultaat. Ook wordt verteld dat er een mogelijkheid bestaat dat de behandeling mislukt. Het resultaat hangt voor een groot deel af van het bestaande haar, omdat dit het haar is dat wordt getransplanteerd. Daarom kunnen patiënten met zeer weinig overblijvend haar deze behandeling niet ondergaan. De procedure veroorzaakt meestal niet veel ongemak. Meestal vallen de getransplanteerde haren onmiddellijk na de ingreep uit. Na ongeveer 3 maanden begint dan nieuw haar te groeien. De donorplaatsen genezen geleidelijk. Mogelijk is er een beetje littekenvorming, maar dit wordt bedekt door het haar eromheen. De behandeling heeft dus geen onmiddellijke effecten, de resultaten worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. Na de operatie kan de patiënt doorgaan met normale bezigheden. Wel moeten zware inspanningen gedurende de eerste dagen na de ingreep worden vermeden. U kunt rekenen op een spoedig herstel. Zo, u bent op de hoogte gesteld van zo’n beetje ieder detail betreffende haar inplanten. U weet wat de kosten zijn voor de haarimplantatie in een kliniek, hoe het proces in Nederland en Turkije in zijn werk gaat en wat de gevolgen zijn van de FUE methode die we hanteren. Wat wilt u nog van ons weten? Wat het kost? Waar wilt u de operatie ondergaan? Nederland? Istanbul? Laat het ons horen en wij gaan het vakkundig voor u realiseren. Onze specialisten staan voor u klaar om binnen een mum van tijd voor een betaalbare prijs resultaat te leveren waar u uw rest van uw leven profijt van zal hebben. Binnen een jaar tijd een volle bos haar op uw hoofd? Wacht niet te lang meer. In dit moderne tijdperk is alles mogelijk, ook voor u! Wij helpen u graag vakkundig aan het stukje duidelijkheid die u misschien nog nodig hebt. Haarimplantatie, laat van u horen!

Gerelateerde artikelen:

Veelgestelde vragen

Een haarimplantatie is een andere benaming voor een haartransplantatie. Het is een behandeling waarbij lichaamseigen haren worden geoogst uit het zogenaamde donorgebied en na controle worden terug geplaatst in kalende gebieden. GlobalHair maakt gebruik van de moderne micro FUE techniek, waarbij tijdens een behandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden.

Bij een FUE haarimplantatie worden de haarzakjes een voor een verplaatst. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans, aan de achterzijde van uw hoofd. Een ervaren haarchirurg oogst de grafts met behulp van een micro motor. De geoogste grafts worden na een controle voorbereid op het plaatsen in de transplantatie gebieden. Van littekenvorming is bij de FUE techniek geen sprake.

Haaruitval bij mannen en vrouwen kan met behulp van een haarimplantatie behandeld worden. Dat maakt uw geschiktheid voor een behandeling niet vanzelfsprekend. Met name de oorzaak van uw haaruitval is van belang. Tijdelijk haarverlies wordt niet met een haartransplantatie opgelost. Bovendien dient u over genoeg donormateriaal te beschikken om een mooi resultaat te behalen. Bij GlobalHair vindt eerst een informatief consult plaats om uw geschiktheid voor een haarimplantatie te beoordelen.

Nee, de ingreep wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. Zowel het donorgebied als het transplantatiegebied wordt plaatselijk verdoofd. U voelt geen pijn tijdens het oogsten en/of terug plaatsen van de grafts. Na de ingreep is het niet ongewoon dat de behandelde huid gezwollen en enigszins rood verkleurd is. Mogelijke napijn kan met een pijnstiller bestreden worden. Dit is doorgaans tijdelijk en neemt in de uren na de ingreep snel af.

Kort na de haartransplantatie heeft u tijdelijke verschijnselen zoals roodheid, blauwe plekjes en zwellingen. In de dagen die volgen herstelt de behandelde huid zich van de ingreep en vormen zich korstjes. Als de korstjes gaan jeuken, als gevolg van het herstel, probeert u hier niet aan te krabben en/of te wrijven. Laat de korstjes vanzelf van de huid vallen, daarmee voorkomt u mogelijke littekentjes. Na tien tot veertien dagen is de huid volledig herstelt en is het niet meer zichtbaar dat u een haarimplantatie heeft ondergaan.

Het volledige proces van een haarimplantatie is langdurig. Zichtbare resultaten worden pas twee tot drie maanden na de ingreep zichtbaar, voordat dat gebeurt zullen de getransplanteerde haren eerst uitvallen. Een gemiddelde haar groeit maandelijks ongeveer 1 cm, dit verschilt per persoon. Het eindresultaat kan 9 tot 12 maanden na de haarimplantatie beoordeeld worden.

De gemiddelde behandelduur is 6 tot 8 uur. Hoe lang de haarchirurg bezig is, hangt onder meer af van het aantal haarzakjes dat bij u getransplanteerd wordt. Ook de keuze voor een behandeltechniek kan hierbij van invloed zijn. GlobalHair werkt met de standaard micro FUE techniek en de haarsparende FUE haartransplantatie. Tijdens een consult kan een ervaren specialist u vertellen met welke behandelduur u rekening kunt houden.

Het is een behandeling waarmee uw dunner wordende haardos en kalende plekken uitstekend worden behandeld. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend en u heeft meestal levenslange groeigarantie op succesvol getransplanteerde haarzakjes. U ervaart geen pijn tijdens de ingreep en het herstel verloopt vlot. Zowel mannen als vrouwen kunnen een haarimplantatie ondergaan. Met een toenemend aantal haarklinieken in binnen- en buitenland, wordt het steeds interessanter om de mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Niet iedereen komt voor de langdurige en kostbare ingreep in aanmerking. De kosten voor een haarimplantatie zijn pittig, waarbij zorgverzekeraars meestal geen kostenvergoeding geven. Heeft u een onjuist verwachtingspatroon? Dan kan het resultaat tegenvallen of teleurstellend zijn.

Ja, u kunt rekenen op levenslange groei van de haarzakjes die met succes getransplanteerd worden. Dat kan omdat de haarzakjes die afkomstig zijn uit uw haarkrans niet gevoelig zijn voor het zogenaamde DHT hormoon dat Alopecia androgenetica veroorzaakt. Ook na het transplanteren behouden de grafts hun unieke structuur en kenmerken.

Regelmatig worden de kosten voor een haartransplantatie bepaald aan de hand van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren. GlobalHair heeft bewust gekozen voor een vast all-in tarief en geeft u bovendien de laagste prijsgarantie voor een haarimplantatie in Turkije. De kosten bedragen € 2.949 waarbij een maximum van 4.500 grafts wordt getransplanteerd. Naast de ingreep zijn tevens 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie bij het tarief inbegrepen.

Ja. Indien u dat wilt is het mogelijk om een kredietovereenkomst af te sluiten. GlobalHair werkt hiervoor samen met mijnbetaalplan.nl. Overweegt u een gespreide betaling? Hou er dan wel rekening mee dat uw gegevens getoetst worden bij BKR en dat de eventuele kredietovereenkomst hier ook wordt aangemeld. Bovendien bent u rente en eventuele andere kosten verschuldigd. Maandelijkse afbetalingen gebeuren aan de kredietmaatschappij.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4