Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voorbereiding haartransplantatie Turkije Antalya of omgeving

  Antalya is een geliefde vakantiebestemming. Geweldige resorts, uitstekende excursiemogelijkheden, lekker eten en drinken. Antalya staat tegelijkertijd voor velen synoniem aan een welverdiende strandvakantie waarbij zon, zee en strand voorop staan. Daarom wordt een haartransplantatie ook pas als afsluitend onderdeel van uw verblijf in Turkije geadviseerd. Na de haartransplantatie is het niet toegestaan om uw hoofdhuid bloot te stellen aan het zonlicht. Ook intensief zweten en/of het dragen van een hoofddeksel worden de eerste twee weken na de ingreep afgeraden. Overigens is het vooraf goed om te weten dat u tijdens uw zonvakantie de hoofdhuid goed tegen zonnebrand beschermt. Gebruik daarom minimaal een SPF 30 zonnecrème, en smeer de huid regelmatig in. De zonverbrande huid kan een probleem zijn voor het toepassen van de FUE haartransplantatie.

  Haartransplantatie kliniek Antalya

  De volgende vraag tijdens de voorbereiding op een haartransplantatie Turkije, Antalya, is waar en bij welke haarkliniek u de ingreep wilt laten toepassen. Het Turkse Istanbul is een van de bekendste plaatsen met een groot aantal haarklinieken. Dagelijks gaan van Antalya meerdere vluchten naar Istanbul. GlobalHair heeft in Istanbul een moderne kliniek, waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. Jaarlijks wordt onze kliniek door mannen en vrouwen van over de hele wereld bezocht en wordt de FUE haartransplantatie met succes toegepast. Een haartransplantatie bij GlobalHair heeft een aantal interessante voordelen:• Vestigingen in Leiden en Istanbul. • Voor- en nazorg vinden in Nederland plaats. • Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige haartransplantatie proces. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Aantrekkelijk all-in tarief van € 2.949 inclusief 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie. • Gratis PRP behandeling t.w.v. € 750. • Levenslange groeigarantie. • Aantoonbare resultaten.

  Succesvolle FUE haartransplantatie

  De haarchirurgen hebben jarenlange ervaring bij het toepassen van de FUE haartransplantatie bij zowel mannen als vrouwen. Vooraf kan de behandelend haarchirurg vrij nauwkeurig aangeven welk resultaat u kunt verwachten. In combinatie met een goede voorbereiding en het opvolgen van de instructies achteraf ziet u na een aantal maanden hoe de nieuwe haargroei zich begint te ontwikkelen. Verwacht echter niet dat u na een maand of drie een volle haardos heeft. Al met al duurt het 9 tot 12 maanden voordat het resultaat definitief is. Een van de hoogtepunten tijdens het eerste jaar na de haartransplantatie is voor veel mensen het eerste bezoek aan de kapper. Het is een geweldig gevoel en een overweldigend moment om uw nieuwe haar voor de eerste keer in de gewenste snit te laten knippen en stylen.

  Betaalbare haartransplantatie Turkije Antalya

  Waar andere haarklinieken vaak ingewikkelde tariefstructuren hanteren, heeft GlobalHair gekozen voor een all-in tarief. Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Als u weet dat bij een gemiddelde haartransplantatie in Nederland niet meer dan 3.200 grafts behandeld worden, wordt het verschil in prijs nog groter. Gemiddeld wordt er 50% bespaard op haartransplantaties die in Istanbul toegepast worden. Zeker als de zorgverzekeraar geen vergoedingsmogelijkheden heeft, betekend dat er toch betaalbare behandelingen beschikbaar zijn. Waar een haartransplantatie in Nederland zo’n € 5.000 kost, betaalt u bij GlobalHair € 2.949 voor de volledige behandeling. U weet van tevoren precies wat u kunt verwachten, zonder dat u na de ingreep onaangenaam wordt verrast met bijkomende haartransplantatie kosten. De enige extra kosten, zijn de kosten voor de eenmalige vliegreis van en naar Istanbul.

  Informatie haartransplantatie

  Uw vakantie in Antalya combineren met een haartransplantatie in Istanbul? Laat u voorlichten door GlobalHair. Onze consulenten in Leiden nemen met u de combinatie mogelijkheden toe en adviseren u over de meest praktische volgorde van uw reis. Daarbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen, maar wordt het behalen van een succesvol haartransplantatie resultaat centraal gesteld. Tijdens een vrijblijvend consult wordt de FUE haartransplantatie uitgelegd en wordt beoordeeld of de ingreep bij u succesvol kan worden toegepast. U ontvangt een persoonlijk behandelplan, waarin onder andere het aantal haarzakjes dat wordt behandeld staat vermeld, en u heeft gelegenheid om vragen te stellen. Gebruikt u medicatie? Neem dan een overzichtslijstje mee naar het gesprek, zodat hier eventueel rekening mee kan worden gehouden. Het eerste consult is gratis. U maakt eenvoudig en snel een afspraak door te bellen of WhatsAppen naar +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Kan ik voor een haartransplantatie in Antalya terecht?

  Kan ik een haartransplantatie in Turkije met een zonvakantie combineren?

  Waarom ga ik voor een haartransplantatie naar Turkije?

  Loop ik in Turkije niet tegen taalproblemen aan?

  Hoe kan ik van Antalya naar Istanbul reizen?

  Welke haartransplantatie techniek wordt gebruikt?

  Kan ik direct na een haartransplantatie Turkije Antalya naar huis?

  Hoe zijn de nazorg en controles na een haartransplantatie in Turkije geregeld?

  WhatsApp