Haartranplantatie Turkije Antalya

Dat de prijzen voor een haartransplantatie in Turkije lager zijn dan in België en Nederland is algemeen bekend. Dat u een haarimplantatie in Turkije met een welverdiende vakantie kunt combineren niet. Zowel een citytrip als een strandvakantie kunnen in Turkije gecombineerd worden met een haartransplantatie. Plan een haartransplantatie Turkije Antalya in overleg met de haartransplantatie specialist en vertel deze uw plan van een behandeling / vakantie combinatie. Voor een succesvol resultaat is de volgorde van de verschillende reisonderdelen van belang.

Voorbereiding haartransplantatie Turkije Antalya of omgeving

Antalya is een geliefde vakantiebestemming. Geweldige resorts, uitstekende excursiemogelijkheden, lekker eten en drinken. Antalya staat tegelijkertijd voor velen synoniem aan een welverdiende strandvakantie waarbij zon, zee en strand voorop staan. Daarom wordt een haartransplantatie ook pas als afsluitend onderdeel van uw verblijf in Turkije geadviseerd. Na de haartransplantatie is het niet toegestaan om uw hoofdhuid bloot te stellen aan het zonlicht. Ook intensief zweten en/of het dragen van een hoofddeksel worden de eerste twee weken na de ingreep afgeraden. Overigens is het vooraf goed om te weten dat u tijdens uw zonvakantie de hoofdhuid goed tegen zonnebrand beschermt. Gebruik daarom minimaal een SPF 30 zonnecrème, en smeer de huid regelmatig in. De zonverbrande huid kan een probleem zijn voor het toepassen van de FUE haartransplantatie.

Haartransplantatie kliniek Antalya

De volgende vraag tijdens de voorbereiding op een haartransplantatie Turkije, Antalya, is waar en bij welke haarkliniek u de ingreep wilt laten toepassen. Het Turkse Istanbul is een van de bekendste plaatsen met een groot aantal haarklinieken. Dagelijks gaan van Antalya meerdere vluchten naar Istanbul. GlobalHair heeft in Istanbul een moderne kliniek, waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. Jaarlijks wordt onze kliniek door mannen en vrouwen van over de hele wereld bezocht en wordt de FUE haartransplantatie met succes toegepast. Een haartransplantatie bij GlobalHair heeft een aantal interessante voordelen:• Vestigingen in Leiden en Istanbul. • Voor- en nazorg vinden in Nederland plaats. • Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige haartransplantatie proces. • Behandeling door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Aantrekkelijk all-in tarief van € 2.949 inclusief 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie. • Gratis PRP behandeling t.w.v. € 750. • Levenslange groeigarantie. • Aantoonbare resultaten.

Succesvolle FUE haartransplantatie

De haarchirurgen hebben jarenlange ervaring bij het toepassen van de FUE haartransplantatie bij zowel mannen als vrouwen. Vooraf kan de behandelend haarchirurg vrij nauwkeurig aangeven welk resultaat u kunt verwachten. In combinatie met een goede voorbereiding en het opvolgen van de instructies achteraf ziet u na een aantal maanden hoe de nieuwe haargroei zich begint te ontwikkelen. Verwacht echter niet dat u na een maand of drie een volle haardos heeft. Al met al duurt het 9 tot 12 maanden voordat het resultaat definitief is. Een van de hoogtepunten tijdens het eerste jaar na de haartransplantatie is voor veel mensen het eerste bezoek aan de kapper. Het is een geweldig gevoel en een overweldigend moment om uw nieuwe haar voor de eerste keer in de gewenste snit te laten knippen en stylen.

Betaalbare haartransplantatie Turkije Antalya

Waar andere haarklinieken vaak ingewikkelde tariefstructuren hanteren, heeft GlobalHair gekozen voor een all-in tarief. Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Als u weet dat bij een gemiddelde haartransplantatie in Nederland niet meer dan 3.200 grafts behandeld worden, wordt het verschil in prijs nog groter. Gemiddeld wordt er 50% bespaard op haartransplantaties die in Istanbul toegepast worden. Zeker als de zorgverzekeraar geen vergoedingsmogelijkheden heeft, betekend dat er toch betaalbare behandelingen beschikbaar zijn. Waar een haartransplantatie in Nederland zo’n € 5.000 kost, betaalt u bij GlobalHair € 2.949 voor de volledige behandeling. U weet van tevoren precies wat u kunt verwachten, zonder dat u na de ingreep onaangenaam wordt verrast met bijkomende haartransplantatie kosten. De enige extra kosten, zijn de kosten voor de eenmalige vliegreis van en naar Istanbul.

Informatie haartransplantatie

Uw vakantie in Antalya combineren met een haartransplantatie in Istanbul? Laat u voorlichten door GlobalHair. Onze consulenten in Leiden nemen met u de combinatie mogelijkheden toe en adviseren u over de meest praktische volgorde van uw reis. Daarbij wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met uw wensen, maar wordt het behalen van een succesvol haartransplantatie resultaat centraal gesteld. Tijdens een vrijblijvend consult wordt de FUE haartransplantatie uitgelegd en wordt beoordeeld of de ingreep bij u succesvol kan worden toegepast. U ontvangt een persoonlijk behandelplan, waarin onder andere het aantal haarzakjes dat wordt behandeld staat vermeld, en u heeft gelegenheid om vragen te stellen. Gebruikt u medicatie? Neem dan een overzichtslijstje mee naar het gesprek, zodat hier eventueel rekening mee kan worden gehouden. Het eerste consult is gratis. U maakt eenvoudig en snel een afspraak door te bellen of WhatsAppen naar +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Ja, haarklinieken in Turkije zijn over het land verspreid. Zowel in grote steden als Istanbul en Ankara, maar ook in populaire kustresorts, waaronder Antalya, zijn (inter)nationale haarklinieken gevestigd.

Combinatie reizen zijn mogelijk. Bespreek dit van tevoren zorgvuldig met de behandelend arts. U mag na een haartransplantatie de hoofdhuid de eerste tijd niet aan het zonlicht blootstellen. Wellicht dat de zon- of strandvakantie aan de haartransplantatie vooraf gaat. Vraag advies aan de haarkliniek wat de beste oplossing is.

De kostprijs voor de haartransplantatie in Turkije is aanmerkelijk lager dan in Nederland. GlobalHair staat bekend om de uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Daarnaast worden in Turkije meer haarzakjes getransplanteerd dan in Nederland. Bij GlobalHair werken uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen die jarenlange ervaring hebben met het toepassen van de haartransplantatie techniek.

Wanneer u de haartransplantatie bij GlobalHair toe laat passen niet. Bij de kliniek in Leiden, wordt u door ervaren consulenten in uw eigen taal te woord gestaan. Tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. U hoeft zich over communicatieproblemen geen zorgen te maken.

Na een verblijf in Antalya kunt u per vliegtuig naar Istanbul reizen. Het aanbod binnenlandse vluchten is divers, waarbij u de keuze heeft voor verschillende luchtvaartmaatschappijen. Als de vluchtgegevens bekend zijn dan geeft u deze door aan GlobalHair, zodat de transfer bij aankomst op u staat te wachten om u naar het hotel te brengen.

De haarchirurgen van GlobalHair werken met de FUE haartransplantatie techniek. Vrouwen hebben de mogelijkheid om voor de haarsparende FUE techniek te kiezen. In beide situaties wordt gewerkt met een moderne FUE micro motor om de haarzakjes op efficiënte wijze uit het donorgebied te extraheren.

Wanneer de ingreep wordt afgerond, gaat u terug naar het hotel. De volgende dag controleert de haarchirurg de getransplanteerde haarzakjes en krijgt u aanvullende verzorgingsadviezen. Vindt de haarchirurg dat alles goed gaat met u, dan krijgt u toestemming om naar huis te reizen en wordt u naar het vliegveld gebracht.

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Hier kunt u zowel voor het consult als de nazorg en controles terecht. De kliniek is 24/7 bereikbaar.

Het duurt een aantal maanden, voordat u nieuwe haargroei ziet. De resultaten die bereikt worden zijn natuurlijk en blijvend. Met het ouder worden kan het haar wel op natuurlijke wijze wat dunner worden.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis